Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
hiç kimseye bu zamana kadar bağış yapmadım o forumda birtek boeffla için bağış yapıcam gerisi hikaye.
Foruma git bak sabah okuyanlar varsa görmüşlerdir!!!
Ama her nedense benim blekota'ya yazdığım hani o laf sokma yorumu. Şuan için yok!!!
Bunu ben silmedim. Ne demek istediğimi inşallah anlamışsındır. Bir sürü insan hatalarla boğuşuyor ama yapımcı hiçbirine yardımcı olmuyor. Bağış alınca güzel. Sen dh'de birşey yazmışsın orda farklı burda farklı konuşyorsun
Orda arter97'e sitemin var tam tersi burda birilerini taraf tutuyorsun

blackcat67

blackcat67

Üye
Foruma git bak sabah okuyanlar varsa görmüşlerdir!!!
Ama her nedense benim blekota'ya yazdığım hani o laf sokma yorumu. Şuan için yok!!!
Bunu ben silmedim. Ne demek istediğimi inşallah anlamışsındır. Bir sürü insan hatalarla boğuşuyor ama yapımcı hiçbirine yardımcı olmuyor. Bağış alınca güzel. Sen dh'de birşey yazmışsın orda farklı burda farklı konuşyorsun
Orda arter97'e sitemin var tam tersi burda birilerini taraf tutuyorsun

Ben blekotanın bağış topladığını bilmiyordum bunlara bağış yapmayın yaptığınız bağışlar sayesinde telefon alıp bırakıyorlar geliştirmeyi

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
hiç kimseye bu zamana kadar bağış yapmadım o forumda birtek boeffla için bağış yapıcam gerisi hikaye.
Gelistiricinin avukatimisin sen burada onlarca kişi v8 gelecek diye bekledi neymiş bağışmış adam aldığı samsung romlarina para mi ödüyor saniyorsun sadece zaman harcıyor emektir doğrudur ama nihayetinde bu iş onun için hobi millete söz verip de tutmamayi nereye koyacagiz ayrica senin dediklerin doğru olsa bile gelip tek mesajla burada bilmislik taslaman edepsizlikten başka hicbirsey değildir kusura bakma

• Beğen
Tepkiler: morki05, alperen262014 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Ben blekotanın bağış topladığını bilmiyordum bunlara bağış yapmayın yaptığınız bağışlar sayesinde telefon alıp bırakıyorlar geliştirmeyi
Kardeş içimden geldi bir miktar yatırdım. Bunun konusu bile hoş değil ama ALLAH var çok kazandım bu rom sayesinde.
Fakat bir sürü insan bağış yapıyor ama sorunlarını yazınca Yapımcı ilgilenmiyor.
Belki o sorunu olan kişiler bağış yapmamıştır. Ama aldıklarından saysın bunuda ve onlarada yardımcı olsun

blackcat67

blackcat67

Üye
Bende portlama işi yapıyorum beş kuruş para almadan yapıyorum.

Aziz04

Aziz04

Üye

Başka forumda başka yapımcıya sitem et, sonra gel burda benim başka yapımcıya ettiğim sitemi yargıla. Bu adil mi?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Size çok iyi bir haberim var

blackcat67

blackcat67

Üye
ispanyollarda başlamış 4.4.4 yapımına ama bunlar direkt yayınlanan kernel kodları ile başlamış yani daha sağlam bir iş çıkartıcaklar :D

Aziz04

Aziz04

Üye
  • Beğen
Tepkiler: morki05
Aziz04

Aziz04

Üye
Kardeşim çok sağol haberi bilgilendirdiğin için bu çok işime yarayacak en sevdiğim navigasyon
Teşekürler
@1553

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim çok sağol haberi bilgilendirdiğin için bu çok işime yarayacak en sevdiğim navigasyon
Teşekürler
@1553
Ne demek ;)
Bu uygulama nokia ile samsung anlaşma yapmıştı heralde samsungdan sızdırdılar
Yoksa windows phonedan androide portlanamaz heralde

• Beğen
Tepkiler: helppo
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş bu klavyede türkçe gitti ingilizce oldu nası türkçe yapıcam

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu klavyede türkçe gitti ingilizce oldu nası türkçe yapıcam
Ayarlar>dil ve giriş oradan dil olarak türkçeyi indirin indirdikten sonra ingilizcenin yanındaki tiki kaldırın ve türkçeye tik koyun

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
türkçe yok ki

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
bende niye yok :blush:

Üst Alt