Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

Aziz04

Aziz04

Üye

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve kartal2378
kartal2378

kartal2378

Üye
Boeffla kerneli nasıl sildin ben bi türlü silemedim
Cleaning script dosyasini recovrryden flashla temizleniyor.sonra yeni kerneli flasla.dosyayi ekleyemedim.tapatalk durduruldu hatasi aliyorum.yoksa paylasacaktim

helppo

helppo

Üye
Ağı kernel yüklendışını nasıl anlar yardım azizAğı kernel yüklendışını nasıl anlar yardım aziz

mr_luci

Üye
Aziz kardesim kernel değişikliğinden sonra digiturk play çalıştı mı acaba

helppo

helppo

Üye
Kusura bakma dostum yanlış yazdım ağı kernel sorunsuz bir şekilde nasıl yüklendiğini anlarız yardımların için sağol

kartal2378

kartal2378

Üye
Kusura bakma dostum yanlış yazdım ağı kernel sorunsuz bir şekilde nasıl yüklendiğini anlarız yardımların için sağol
Ayarlardan cihaz hakkinda dan yuklenip yuklenmesigine bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Kardeşim bir buçuk yıldır çanak bile kurulu değilken ben her ay boş yere dijitürk'e para veriyorum.
Bi beladır kurtulamadım, o kadar nefret ediyorum :)
Ben dijitürk kurmadım denemedim ama agni kernel ile çalıştığını söylüyorlar
Kendi cihazımda farklı kernel kullanıyorum bi müşteri gelsin
onun cihazında denedikten sonra sana bilgi veririm

helppo

helppo

Üye
V8 yeni bilgi varmı birde wifi problemim var forumda wifi cww Flashaldım daha kötü oldu devamlı kesik kesik geliyor bunun haricinde rom çok guzelV8 yeni bilgi varmı birde wifi problemim var forumda wifi cww Flashaldım daha kötü oldu devamlı kesik kesik geliyor bunun haricinde rom çok guzel

Aziz04

Aziz04

Üye
V8 yeni bilgi varmı birde wifi problemim var forumda wifi cww Flashaldım daha kötü oldu devamlı kesik kesik geliyor bunun haricinde rom çok guzelV8 yeni bilgi varmı birde wifi problemim var forumda wifi cww Flashaldım daha kötü oldu devamlı kesik kesik geliyor bunun haricinde rom çok guzel
Arkadaşlar wifi için paylaştığım fix dosyasını flashlamayın nedense bazen tam tersi daha kötü oluyor.
Ama blekota'nın tavsiyesi benim suçum yok :(
v8 yarın hazır bugün akşama doğru upload edilecektir..!

• Beğen
Tepkiler: morki05, burak1553 ve helppo
helppo

helppo

Üye
aziz kardeş v8 test edip bize detaylı bilgi verecenmi wifi olyına çözüm bulursan sevinirim çünkü flash yaptım

Aziz04

Aziz04

Üye
aziz kardeş v8 test edip bize detaylı bilgi verecenmi wifi olyına çözüm bulursan sevinirim çünkü flash yaptım
Yarına kadar idare et şimdilik wifi için tekrar rom kurma
v8 yarın çıkacak onu kurarsın artık. Tabi ben test edeceğim ayrıca v8 için detaylı bir kurulum videosu çekeceğim
!

Edit: Wifi için manuel ayarlamada var ama biraz karışık içinden çıkamaz, daha kötü edersin.
O yüzden yarına kadar bekle derim

• Beğen
Tepkiler: mtrhsts, morki05, burak1553 ve 1 kişi daha
helppo

helppo

Üye
ha adamım dibisin mükemmel:biggrin::alkis:op::D:thumbup::):konus::dance::good::tşk:

• Beğen
Tepkiler: mtrhsts, morki05, burak1553 ve 2 diğerleri
morki05

morki05

Üye
Kardeşim ilk kernel temizleme
Daha sonra kernel'i flashlayacaksın
Eski kernel kalıntılarını silmek için, Yeni kernelden daha iyi verim alabilmen için!!

Hayır sadece kernel kalıntılarını siler
Hocam kolay gelsin dün anlattığın şekilde önce ultimate ile kerneli sildim sonra agni kerneli flash ladım fakat boefla olduğu gibi duruyor acaba hata mı yaptım

Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam kolay gelsin dün anlattığın şekilde önce ultimate ile kerneli sildim sonra agni kerneli flash ladım fakat boefla olduğu gibi duruyor acaba hata mı yaptım
Bir yerde yanlış birşey yapmışsın Aromada (none) seçeceksin
Gerisine 'next' fazla kurcalama
Ama az bekle yarına kadar v8 için farklı kernel paylaşacak bende çok merak ediyorum
Hangisi olduğunu söylemiyor. Sürpriz yapacak galiba :)

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
Büyük gün yarın desene tamam beklerim sağolasın

• Beğen
Tepkiler: helppo, kartal2378 ve Aziz04

Üst Alt