kartal2378
Üye
Nereye upload ettin link yok dostum.Upload ettim kardeşim indirebilirsin.
hafıza kartına at ve recovery'den flashla
Nereye upload ettin link yok dostum.Upload ettim kardeşim indirebilirsin.
hafıza kartına at ve recovery'den flashla
Hocam none derken?Upload edeyim kardeşim.
Aromada None seçin
Edit: Sadece s3 cihazlar içindir ve 4.4.2 versiyon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
Kernel yani cekirdek script.flashliyosun recoveryden.nasil anlatiyimki yasaman lazim dermisim [emoji2]nedir bu agni ve Arter97 kernel bize anlatın da öğrenelim
tesekkur ederim.simdi kuruluykende kernel flashliyabilirmiyimEvet çalışıyor Şebeke Gelir
@mr_luci
Hocam biraz kafam karıştı ilk ve ikinci paylaşımı ne yapmalıyım biraz açıklarsan Very thanks a lot [emoji6]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@kartal2378
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@morki05
Evet ama cihaz açılmaz yeniden kernel flashlaman lazımtesekkur ederim.simdi kuruluykende kernel flashliyabilirmiyim
İlkiyle temizlik,Hocam biraz kafam karıştı ilk ve ikinci paylaşımı ne yapmalıyım biraz açıklarsan Very thanks a lot [emoji6]
Hocam yanlışlık olmasın ilki agni kernel ikincisi ultimate kernel cleaner ?Evet ama cihaz açılmaz yeniden kernel flashlaman lazım
İlkiyle temizlik,
İkincisiyle yeni kernel kuracaksın yoksa açılmaz cihaz
Her ikisini indirip hafıza kartına at ve kurtarmaya git
Bu arada nasıl biraz roma alıştınmı?Arkadaşlar biliyorsunuz samsung bugun kore icin üretilen 2gb ramli galaxy s3 için 4.4.4 resmi olarak verdi. Xda forumda bizim s3 cihazlar için portlamis gelistiriciler isteyen linkten bakabilir 2 tane sorunu oldugu söyleniyor sms gönderimi ve arama ekranindaki korece yazi
Bu arada nasıl biraz roma alıştınmı?Arkadaşlar biliyorsunuz samsung bugun kore icin üretilen 2gb ramli galaxy s3 için 4.4.4 resmi olarak verdi. Xda forumda bizim s3 cihazlar için portlamis gelistiriciler isteyen linkten bakabilir 2 tane sorunu oldugu söyleniyor sms gönderimi ve arama ekranindaki korece yazi
Bi tek bu forumda değilim vallaHocam ne oldu herkes biyere mi gitti

Scripti flashladim sadece.tekrar kernel kurmadim.telefon kaldigi yerden hicbir kayip olmadan acildi.su an sorun yok.tesekkur ederimEvet ama cihaz açılmaz yeniden kernel flashlaman lazım
İlkiyle temizlik,
İkincisiyle yeni kernel kuracaksın yoksa açılmaz cihaz
Her ikisini indirip hafıza kartına at ve kurtarmaya git
Nasıl aktif ediyoruz knock on ıAgni kernel denemistim.arter97 kernel de knock on var ama.