Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
Rehbere direk arama olayi nedir arkadaslar ben anlamadim[emoji52]
Rehberi açtığınızda isimler karşısında direkt arama butonu var stock 4.3 te vardı.
Yani kaydırma yapmadan direkt arayabiliyorsun güzel bi özellik, Bu romdaki yokluğunu bende aradım

• Beğen
Tepkiler: burak1553

kartal2378

kartal2378

Üye
Rehberi açtığınızda isimler karşısında direkt arama butonu var stock 4.3 te vardı.
Yani kaydırma yapmadan direkt arayabiliyorsun güzel bi özellik, Bu romdaki yokluğunu bende aradım
1 yildir resmi romda dahil exdialer kullaniyom o yuzden hic dikkatimi cekmedi.şak diye rehbere girmek gibisi varmi bee

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Rocket dial işi bitiriyor bu konuda deneyin süper hızlı ...

helppo

helppo

Üye
Güç tasarrufu modundaki özellikleri kapatım halde aynı sorun devam belki bu romun bu kusuru olabilir mi bunun harici pek sorun yok

kartal2378

kartal2378

Üye
Güç tasarrufu modundaki özellikleri kapatım halde aynı sorun devam belki bu romun bu kusuru olabilir mi bunun harici pek sorun yok
Galiba donanimsal bir sorun.kimsede bu sorun yok dostum.ekran ve ses ayarlarini tekrar gozden gecir bi hele

• Beğen
Tepkiler: helppo
helppo

helppo

Üye
Yine Sağol kelee

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaşlar size çok güzel bir haberim var :)

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Nasıl

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
evet linleri ve resimleri reklamlı yaptım izinsiz alıntı yapan kişide düzeltdi :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve morki05
morki05

morki05

Üye
Doğru tahmin ettim [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
morki05

morki05

Üye
Çok kısa bir zaman sonra note 4 özelliklerinin bir çoğundan faydalanmış olacaksınız
Bu haberden sadece sezinledim (sezinledim: kelime anlamını bende pek bilmiyorum. )

Aziz04

Aziz04

Üye
Bu haberden sadece sezinledim (sezinledim: kelime anlamını bende pek bilmiyorum. )
Sana sadece şukadarını söyleyeyim v8 versiyonunda bir sürü note 4 özelliği olacakmış aromada tercihe bağlı olacak
Bir kaç tanesini biliyorum ama sürpriz bozulmasın

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Rom da bulunan bazı eksiklikler;
+Kilit ekranının duvar kağıdı sistemdeki duvar kağıdı ile değiştirme esnasında "Ayarlar Durduruldu" hatası veriyor.Ana ve Kilit ekranları ile denense bile aynı hatayı veriyor.
+Klavye açıkken ekran resmi çekilmiyor.
Bunlar şuanlık bulduklarım.

Son düzenleme:

Üst Alt