Arkadaşlar öncelikle şu kelamı yapmak borç oldu üzerime.Rom geliştirme ve bu formattaki konu ve sayfalarda genelde konuyu açan kişi bilmislik taslayip gelen gideni asagilar bu durum ekseriyetle boyledir yalniz bu romun guzelligindenmidir yada ahanda istedigim romu buldum fikrinde olan konu sahibinden midir herneyse yani bu iyi hava sayfaya da yansımış görünüyor ne demek istiyorum şöyle ki sayfadaki bilen bilmeyene, konu sahibi arkadaş da her gelene sabırla cevap vermesi ve oluşan olumlu hava sürekli bu sayfaya yönlendiriyor beni.Burada öncelikle zahmet edip bu güzel romu keşfedip bizim hizmetimize sunan arkadasa teşekkürü borç bilirim bunun yaninda diğer yardimci olan arkadaslara da ayrıca teşekkür ederim romun ufak tefek hatasi olsa dahi bu sayfanin olumlu havasi beni bu roma dahada yaklaştırdı.Okuma eziyetine katlandiginiz için birkez daha teşekkür ediyorum.Biraz konu dışı oldu ama insaniz sonuçta arada duygularımizi ifade etmekte sakinca görmedim.Yazimi sabirla okuyan Romdaşlarima iyi geceler dilerim