Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Tum askerlere kardesim sagolasin :) vpn ile takiliyoruz bos zamanlarda iste....
Bir telefona daha root atıcam bilgisayar yok demiştinya
Bu apk dosyasını indirip dene kurunca tek tuşla root atılıyormuş

kartal2378

kartal2378

Üye
indirme guclendiricisini deneyen oldumu arkadaslar ise yariyormu.deneyip indirme yapmak ve indirme hizini olcmek lazim

amedli2117

amedli2117

Üye
kardeş
anlatımın için teşekkürler.
ancak uyugulamalarımı geri yüklemeye çalıştığımda rom yeniden yükleniyor herşeyle beraber
nerede hata yapıyorum?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
kardeş
anlatımın için teşekkürler.
ancak uyugulamalarımı geri yüklemeye çalıştığımda rom yeniden yükleniyor herşeyle beraber
nerede hata yapıyorum?
backup yedeği aldıktan sonra eski romu temizlemişmiydiniz

amedli2117

amedli2117

Üye
backup yedeği aldıktan sonra eski romu temizlemişmiydiniz
yedeği aldıktan sonra eski romu temizledim ardından da blekota yı yükledim
ve silinen uygulamalarımı geri almak için geri yükleme yap dediğimde yeniden 4.3 romuna döndü
nerede hata yaptığımı anlamadım

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
yedeği aldıktan sonra eski romu temizledim ardından da blekota yı yükledim
ve silinen uygulamalarımı geri almak için geri yükleme yap dediğimde yeniden 4.3 romuna döndü
nerede hata yaptığımı anlamadım
Hatanın sebebini bilmiyorum ama eğer önemli dosyanız yoksa clean a new rom yaparsanız resimleriniz silinmez
önemli uygulamalarınız yoksa clean a new rom yapıp direkt romu kurun :)

amedli2117

amedli2117

Üye
Hatanın sebebini bilmiyorum ama eğer önemli dosyanız yoksa clean a new rom yaparsanız resimleriniz silinmez
önemli uygulamalarınız yoksa clean a new rom yapıp direkt romu kurun :)

öylede yaptım
uygulamalarımı geri yükleyemedim ama en azından temız bir kurulum oldu
ilgilendiğin için sağol
iyi günler

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
öylede yaptım
uygulamalarımı geri yükleyemedim ama en azından temız bir kurulum oldu
ilgilendiğin için sağol
iyi günler
Romun daha hızlı çalışabilmesi için
Kerneli ve kernelin uygulamasını yüklemeyi unutmayın
İyi günler ;)

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar boeffla config uygulamasinda cesitli bolumunde sistem optimizasyon bolumunde spedmod u sectim ve telefon hiz bakimindan ucuyor resmen.yavsiye ederim bu ayari

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Dostlar aromada s5 mini launcher ı seçin diğer tw launcherlara göre daha stabil çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Evet bende onu secmistim.ama gel gor ki nova launcher kullaniyorum[emoji6]

Ben sadelikten yanayım s5 launcher i stok launcher kadar hafifledi bence

Birşey sorcam batarya tasarrufu için boefla dan hangi governor seçecez?

bytllh

bytllh

Üye
Gravity i bende denedim ama sarja bir katkisini gormedim.miniguard ne ise yariyor

görüntü de işe yarıyor. kişiselleştirmeler filan. renk seçimini sen yapıyorsun. kendi zevkine göre ayarlıyorsun

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Ben sadelikten yanayım s5 launcher i stok launcher kadar hafifledi bence

Birşey sorcam batarya tasarrufu için boefla dan hangi governor seçecez?
Ben yazmıştım önceki sayfalarda zzmoove batt extreme yank olan çok etkili oldu fakat telefonun hızı kesildi gibi ama benim için batarya önemli olduğundan halimden memnunum öyle aman aman bir fark yok hız ve stabilitesinde yani öneririm

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve burak1553
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Arkadaşlar öncelikle şu kelamı yapmak borç oldu üzerime.Rom geliştirme ve bu formattaki konu ve sayfalarda genelde konuyu açan kişi bilmislik taslayip gelen gideni asagilar bu durum ekseriyetle boyledir yalniz bu romun guzelligindenmidir yada ahanda istedigim romu buldum fikrinde olan konu sahibinden midir herneyse yani bu iyi hava sayfaya da yansımış görünüyor ne demek istiyorum şöyle ki sayfadaki bilen bilmeyene, konu sahibi arkadaş da her gelene sabırla cevap vermesi ve oluşan olumlu hava sürekli bu sayfaya yönlendiriyor beni.Burada öncelikle zahmet edip bu güzel romu keşfedip bizim hizmetimize sunan arkadasa teşekkürü borç bilirim bunun yaninda diğer yardimci olan arkadaslara da ayrıca teşekkür ederim romun ufak tefek hatasi olsa dahi bu sayfanin olumlu havasi beni bu roma dahada yaklaştırdı.Okuma eziyetine katlandiginiz için birkez daha teşekkür ediyorum.Biraz konu dışı oldu ama insaniz sonuçta arada duygularımizi ifade etmekte sakinca görmedim.Yazimi sabirla okuyan Romdaşlarima iyi geceler dilerim

• Beğen
Tepkiler: tomm, ilker712, Aziz04 ve 3 diğerleri
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle şu kelamı yapmak borç oldu üzerime.Rom geliştirme ve bu formattaki konu ve sayfalarda genelde konuyu açan kişi bilmislik taslayip gelen gideni asagilar bu durum ekseriyetle boyledir yalniz bu romun guzelligindenmidir yada ahanda istedigim romu buldum fikrinde olan konu sahibinden midir herneyse yani bu iyi hava sayfaya da yansımış görünüyor ne demek istiyorum şöyle ki sayfadaki bilen bilmeyene, konu sahibi arkadaş da her gelene sabırla cevap vermesi ve oluşan olumlu hava sürekli bu sayfaya yönlendiriyor beni.Burada öncelikle zahmet edip bu güzel romu keşfedip bizim hizmetimize sunan arkadasa teşekkürü borç bilirim bunun yaninda diğer yardimci olan arkadaslara da ayrıca teşekkür ederim romun ufak tefek hatasi olsa dahi bu sayfanin olumlu havasi beni bu roma dahada yaklaştırdı.Okuma eziyetine katlandiginiz için birkez daha teşekkür ediyorum.Biraz konu dışı oldu ama insaniz sonuçta arada duygularımizi ifade etmekte sakinca görmedim.Yazimi sabirla okuyan Romdaşlarima iyi geceler dilerim
Romdaşlarım iyiymiş ;)
İyi geceler :)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
Aziz04

Aziz04

Üye
İnanır mısınız tam 6 saattir bi tane mtk s3 mini'yi root edemedim:agla2: Sözde root yaptıktan sonra rom atacaktım.:ehe
Bu süre içinde pc'ye tam 3 kez format attım (indirdiğim dosyalarda hep truva atı vardı):vur
Neyse velhasıl kelam Bi daha bu cihazları Ne satacam, ne alacam, nede bu cihazları kullanan kişiyi dükkana alacam:off:
Herşeyin orjinali güzeldir

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
İnanır mısınız tam 6 saattir bi tane mtk s3 mini'yi root edemedim:agla2: Sözde root yaptıktan sonra rom atacaktım.:ehe
Bu süre içinde pc'ye tam 3 kez format attım (indirdiğim dosyalarda hep truva atı vardı):vur
Neyse velhasıl kelam Bi daha bu cihazları Ne satacam, ne alacam, nede bu cihazları kullanan kişiyi dükkana alacam:off:
Herşeyin orjinali güzeldir
Telefoncu musun ?

Aziz04

Aziz04

Üye
EvetBu romu şimdiye kadar en az 30 tane cihaza kurmuşumdur. Bir kaç kişi dışında hepsi çok memnun. İşin kolayınıda buldum gerekli dosyaları flash belleğe attım ve küçük bi usb kablosu var onunla bağlıyorum

Üst Alt