Bende neden o kadar puan verdi ?Bu arada antutu dan 24700 puan aldim.inanilmaz degilmi.stock ta en fazla 19400 almistim
11 saat beklemeden sonra şarj durumu:Tavsiye ederiz şarj süper
efextreme min 5.1 sğürümünü kurdum.2.günüm ve sorun çıkarmadı şimdilik memnunumHocam siz efextreme romun hangi versiyonunu kurdunuz?
Ayrıca bu blekota romun cihaza oturması için bir kaç gün sabretmeniz gerekiyor.
aynen ben swiftkey programını kullanıyorum klavyede. Arasıra klavye gelmiyordu sinir oldum başka rom a geçtim. kullandıkça oturacağını düşünmedimBen ilk yüklediğimde TouchWiz arayüzünde grafik hataları oluyordu bide klavye bazen gelmiyordu şimdi hiç bi sorun yok![]()
Burda siyah klavye var Bir dene istersenSiyah olsa iyi olur varmı acaba
Sen ne kadar puan aliyorsun.ucak moduna alip bir dene.ben oyle yaptimBende neden o kadar puan verdi ?
Rom'u kurdıktan sonra şebeke sorunu yaşarsın imei klon olduğu için.Arkadslar bilgisayar olmadan bu romu kurabilirmiyim ?
Sebeke sorununu halledevbilirmiyim ona gore kurucam suan askerdeyim telefonda olan rom cok dandik surekli kasmalar ve sarj sorunu var. Romu yukledikden snra imei klonlu sebeke gidermi giderse bilgisayar olmadan halledebilirmiyim yardim bekliyorum tskkkurler.
Carsimiahh be kardesim keske olsa sirnak merkez 23.sinirtumen komutanligi
![]()
Ben arkadaşa yardımcı oldum benim telefonda da klon imei var kernel işe yarıyorRom'u kurdıktan sonra şebeke sorunu yaşarsın imei klon olduğu için.
Diğer romlarda kernel ve modem dosyasını cwm'den flashlayarak bu sorun giderilebiliyordu ancak bu romda olur mu bilemem hiç denemedim. Sen en iyisi çarşı iznine çıktığında bir cafeye gidip rom'u kur
Edit: 1553 Arkadaşımız boeffla kernel'in cwm sürümü paylaşmış ilk sayfada yeni farkettim. Rom kurulumundan sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrom yükler gibi cwm'den flashlayın şebeke problemi giderilmesi gerekiyor.
Megawipe önermem telefondaki herşeyi siliyorBilgisayar olmadan Bu rom'u kurabilmeniz için, ilk önce vereceğim dosyaları indirip hafıza kartına atın..!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu dosyaları indirip hafıza kartına attıktan sonra;
Recovery moda girip
Sırasıyla..!
1-Philz touch
2-Mega Wipe
3-Rom Dosyası
4-Boeffla kernel
Flashla Ve Daha sonra telefonu yeniden başlatın