Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Furbey40

Furbey40

Üye
Bu romda görüşme kayıt özelliği var m?

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Var hemde süper

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Tavsiye ederiz şarj süper

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
beyler bu klavyenin siyahı yokmu

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Siyah olsa iyi olur varmı acaba

kartal2378

kartal2378

Üye
Modern combat 5 oynarken bazen kasiyor.acaba romdanmi dedim oyuna guncelleme geldi simdi daha iyi.bazende oyunda baglanti koptu diyor o da internetten galiba

kartal2378

kartal2378

Üye
Bu arada antutu dan 24700 puan aldim.inanilmaz degilmi.stock ta en fazla 19400 almistim

tdd46

tdd46

Üye
Hocam siz efextreme romun hangi versiyonunu kurdunuz?
Ayrıca bu blekota romun cihaza oturması için bir kaç gün sabretmeniz gerekiyor.
efextreme min 5.1 sğürümünü kurdum.2.günüm ve sorun çıkarmadı şimdilik memnunum
Ben ilk yüklediğimde TouchWiz arayüzünde grafik hataları oluyordu bide klavye bazen gelmiyordu şimdi hiç bi sorun yok ;)
aynen ben swiftkey programını kullanıyorum klavyede. Arasıra klavye gelmiyordu sinir oldum başka rom a geçtim. kullandıkça oturacağını düşünmedim

aydin1237

Üye
Arkadslar bilgisayar olmadan bu romu kurabilirmiyim ?
Sebeke sorununu halledevbilirmiyim ona gore kurucam suan askerdeyim telefonda olan rom cok dandik surekli kasmalar ve sarj sorunu var. Romu yukledikden snra imei klonlu sebeke gidermi giderse bilgisayar olmadan halledebilirmiyim yardim bekliyorum tskkkurler.

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadslar bilgisayar olmadan bu romu kurabilirmiyim ?
Sebeke sorununu halledevbilirmiyim ona gore kurucam suan askerdeyim telefonda olan rom cok dandik surekli kasmalar ve sarj sorunu var. Romu yukledikden snra imei klonlu sebeke gidermi giderse bilgisayar olmadan halledebilirmiyim yardim bekliyorum tskkkurler.
Rom'u kurdıktan sonra şebeke sorunu yaşarsın imei klon olduğu için.
Diğer romlarda kernel ve modem dosyasını cwm'den flashlayarak bu sorun giderilebiliyordu ancak bu romda olur mu bilemem hiç denemedim. Sen en iyisi çarşı iznine çıktığında bir cafeye gidip rom'u kur

Edit: 1553 Arkadaşımız boeffla kernel'in cwm sürümü paylaşmış ilk sayfada yeni farkettim. Rom kurulumundan sonra rom yükler gibi cwm'den flashlayın şebeke problemi giderilmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

aydin1237

Üye
Carsimi :) ahh be kardesim keske olsa sirnak merkez 23.sinirtumen komutanligi :)

Aziz04

Aziz04

Üye
Carsimi :) ahh be kardesim keske olsa sirnak merkez 23.sinirtumen komutanligi :)

Peki o zaman az bekleyin size sırasıyla ne yapmanız gerektiğini söyleyeyim
Bu arada cihazınız şuan root'lu mu?

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Rom'u kurdıktan sonra şebeke sorunu yaşarsın imei klon olduğu için.
Diğer romlarda kernel ve modem dosyasını cwm'den flashlayarak bu sorun giderilebiliyordu ancak bu romda olur mu bilemem hiç denemedim. Sen en iyisi çarşı iznine çıktığında bir cafeye gidip rom'u kur

Edit: 1553 Arkadaşımız boeffla kernel'in cwm sürümü paylaşmış ilk sayfada yeni farkettim. Rom kurulumundan sonra rom yükler gibi cwm'den flashlayın şebeke problemi giderilmesi gerekiyor.
Ben arkadaşa yardımcı oldum benim telefonda da klon imei var kernel işe yarıyor

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Bilgisayar olmadan Bu rom'u kurabilmeniz için, ilk önce vereceğim dosyaları indirip hafıza kartına atın..!

Bu dosyaları indirip hafıza kartına attıktan sonra;
Recovery moda girip
Sırasıyla..!
1-Philz touch
2-Mega Wipe
3-Rom Dosyası
4-Boeffla kernel
Flashla Ve Daha sonra telefonu yeniden başlatın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anroid, kartal2378 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar olmadan Bu rom'u kurabilmeniz için, ilk önce vereceğim dosyaları indirip hafıza kartına atın..!

Bu dosyaları indirip hafıza kartına attıktan sonra;
Recovery moda girip
Sırasıyla..!
1-Philz touch
2-Mega Wipe
3-Rom Dosyası
4-Boeffla kernel
Flashla Ve Daha sonra telefonu yeniden başlatın
Megawipe önermem telefondaki herşeyi siliyor
Ben megawipe yapmadan yükledim

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Megawipe önermem telefondaki herşeyi siliyor
Ben megawipe yapmadan yükledim
:) Hocam yapımcısı öneriyo mega yapmayı
Ayrıca siz yapmazsanız bile romu kurarken seçeneklerde çıkıyor tavsiye yapılması yönünde

Üst Alt