Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
alperen262014

alperen262014

Üye
1553 kernel swap destekliyormu :yuru:yuru:yuru:yuru:close_tema::salincak:

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Hocam senin şarj kaç saat gidiyor. Benim mobil internet açık, 3g flan kapalı. Ama şarj hemen bitiyor. Kerneli kurdum. Bo3ffle den flan batarya saving moduna geçtim ama farkeden bşy yok. Onu nasıl yapacaz:)
Usta bende kurdum çok beğendim sarj cok yiyordu yalniz boeffla config de governor ayari var pegasusq yaparsan iyilesme olur şahsen ben güç tasaarruf ve ultra güç tasarruf modunun faydasini görmedim dediğim gibi bu ayari yap olmadi farklı kombinasyonları dene hicbirsey olmaz, en kötü ihtimal geri al dan önceki ayarlara dönersin

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Usta bende kurdum çok beğendim sarj cok yiyordu yalniz boeffla config de governor ayari var pegasusq yaparsan iyilesme olur şahsen ben güç tasaarruf ve ultra güç tasarruf modunun faydasini görmedim dediğim gibi bu ayari yap olmadi farklı kombinasyonları dene hicbirsey olmaz, en kötü ihtimal geri al dan önceki ayarlara dönersin
Kerneli Kurduğumda bendeki ayarlar zaten böyle geldi

tdd46

tdd46

Üye
bazen rehberde atma sorunu ve kasma var sizde bu sorunları yaşıyormusunuz

fuatkrts

Üye
Kamera sorunu var nasıl düzeltebilirim ? Kamera acilmiyor

Aziz04

Aziz04

Üye
Rom'u kuran kayıplara karışıyor :off:
En azından rom hakkında olumlu olumsuz fikirlerinizi burada paylaşırsanız iyi olur bence.

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04
alperen262014

alperen262014

Üye
Kernel nasil yuklenir bilmiyorum cvm recovery den yuklesem olurmu ?

tdd46

tdd46

Üye
Temiz kurulum yapın bende böyle sorunlar yok ;)
Swap ne bilmiyorum
megawipe yaparak kurdum clon olduğu için boeffla karnele kurdum. Arasıra rehbere girmiyor ve kasma yapıyordu.Bende efeextream kurdum

Aziz04

Aziz04

Üye
Kernel nasil yuklenir bilmiyorum cvm recovery den yuklesem olurmu ?
Arkadaşlar şu kernel olayını ihtiyaç olmadıkça - Klon imei kullananlar- fazla değiştirmeyin..!
İmei kaybı yaşayabilirsiniz bilginize. İmei 0049 olur çözümü yeni imei atmak. Ya da efs yedeğiniz varsa bir ihtimal geri getirme şansınız vardır

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
megawipe yaparak kurdum clon olduğu için boeffla karnele kurdum. Arasıra rehbere girmiyor ve kasma yapıyordu.Bende efeextream kurdum
Benim telefonda klon imei var bana sorun çıkarmıyor tabi isteğiniz romu yükleyebilirsiniz ;)

tdd46

tdd46

Üye
Benim telefonda klon imei var bana sorun çıkarmıyor tabi isteğiniz romu yükleyebilirsiniz ;)
rom güzel hoşuma gidiyor kasmayı neden yapıyor onu çözsem hemen kurarımda kasınca olmuyor. Bu clon imei de can sıkıyor kimi romda sorun yok kiminde var

Aziz04

Aziz04

Üye
rom güzel hoşuma gidiyor kasmayı neden yapıyor onu çözsem hemen kurarımda kasınca olmuyor. Bu clon imei de can sıkıyor kimi romda sorun yok kiminde var
Hocam siz efextreme romun hangi versiyonunu kurdunuz?
Ayrıca bu blekota romun cihaza oturması için bir kaç gün sabretmeniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ben ilk yüklediğimde TouchWiz arayüzünde grafik hataları oluyordu bide klavye bazen gelmiyordu şimdi hiç bi sorun yok ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

uzm27

Üye
Sorun yok şimdilik

Üst Alt