Usta bende kurdum çok beğendim sarj cok yiyordu yalniz boeffla config de governor ayari var pegasusq yaparsan iyilesme olur şahsen ben güç tasaarruf ve ultra güç tasarruf modunun faydasini görmedim dediğim gibi bu ayari yap olmadi farklı kombinasyonları dene hicbirsey olmaz, en kötü ihtimal geri al dan önceki ayarlara dönersinHocam senin şarj kaç saat gidiyor. Benim mobil internet açık, 3g flan kapalı. Ama şarj hemen bitiyor. Kerneli kurdum. Bo3ffle den flan batarya saving moduna geçtim ama farkeden bşy yok. Onu nasıl yapacaz![]()
Kerneli Kurduğumda bendeki ayarlar zaten böyle geldiUsta bende kurdum çok beğendim sarj cok yiyordu yalniz boeffla config de governor ayari var pegasusq yaparsan iyilesme olur şahsen ben güç tasaarruf ve ultra güç tasarruf modunun faydasini görmedim dediğim gibi bu ayari yap olmadi farklı kombinasyonları dene hicbirsey olmaz, en kötü ihtimal geri al dan önceki ayarlara dönersin
Yanlış oldu pardon zzmovee Extreme yank olacakKerneli Kurduğumda bendeki ayarlar zaten böyle geldi
Yanlış oldu pardon zzmovee Extreme yank olacak

Kamera sorunu var nasıl düzeltebilirim ? Kamera acilmiyor
bazen rehberde atma sorunu ve kasma var sizde bu sorunları yaşıyormusunuz
Swap ne bilmiyorum1553 kernel swap destekliyormu![]()
Hiç olmadı beğenseler bariRom'u kuran kayıplara karışıyor
En azından rom hakkında olumlu olumsuz fikirlerinizi burada paylaşırsanız iyi olur bence.
Hiç olmadı beğenseler bari 14![]()

Olur konuda anlattım 2 farklı şekilde yüklenebiliyorKernel nasil yuklenir bilmiyorum cvm recovery den yuklesem olurmu ?
megawipe yaparak kurdum clon olduğu için boeffla karnele kurdum. Arasıra rehbere girmiyor ve kasma yapıyordu.Bende efeextream kurdumTemiz kurulum yapın bende böyle sorunlar yok
Swap ne bilmiyorum
Arkadaşlar şu kernel olayını ihtiyaç olmadıkça - Klon imei kullananlar- fazla değiştirmeyin..!Kernel nasil yuklenir bilmiyorum cvm recovery den yuklesem olurmu ?
Benim telefonda klon imei var bana sorun çıkarmıyor tabi isteğiniz romu yükleyebilirsinizmegawipe yaparak kurdum clon olduğu için boeffla karnele kurdum. Arasıra rehbere girmiyor ve kasma yapıyordu.Bende efeextream kurdum
rom güzel hoşuma gidiyor kasmayı neden yapıyor onu çözsem hemen kurarımda kasınca olmuyor. Bu clon imei de can sıkıyor kimi romda sorun yok kiminde varBenim telefonda klon imei var bana sorun çıkarmıyor tabi isteğiniz romu yükleyebilirsiniz![]()
Hocam siz efextreme romun hangi versiyonunu kurdunuz?rom güzel hoşuma gidiyor kasmayı neden yapıyor onu çözsem hemen kurarımda kasınca olmuyor. Bu clon imei de can sıkıyor kimi romda sorun yok kiminde var
Ben ilk yüklediğimde TouchWiz arayüzünde grafik hataları oluyordu bide klavye bazen gelmiyordu şimdi hiç bi sorun yokrom güzel hoşuma gidiyor kasmayı neden yapıyor onu çözsem hemen kurarımda kasınca olmuyor. Bu clon imei de can sıkıyor kimi romda sorun yok kiminde var