uzman47 Üye devrimist' Alıntı: Kimse ilgilenmiyormu acaba halen daha kernel linki kırık ??? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
devrimist' Alıntı: Kimse ilgilenmiyormu acaba halen daha kernel linki kırık ??? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
devrimist Üye Bu kernel kitliyor telefonu logo ekranı gelmiyor bir türlü. Telefonda Clone imei var o yüzden olabilirmi.
Bu kernel kitliyor telefonu logo ekranı gelmiyor bir türlü. Telefonda Clone imei var o yüzden olabilirmi.
uzman47 Üye devrimist' Alıntı: Bu kernel kitliyor telefonu logo ekranı gelmiyor bir türlü. Telefonda Clone imei var o yüzden olabilirmi. Genişletmek için tıkla ... Kardes daha once rom yukledin mi?
devrimist' Alıntı: Bu kernel kitliyor telefonu logo ekranı gelmiyor bir türlü. Telefonda Clone imei var o yüzden olabilirmi. Genişletmek için tıkla ... Kardes daha once rom yukledin mi?
aslanve Üye Arkadaşlar ne yaparsam yapayım ağda kayıtlı değili çözemedim Allah rızası için biri yardım etsin
uzman47 Üye aslanve' Alıntı: Arkadaşlar ne yaparsam yapayım ağda kayıtlı değili çözemedim Allah rızası için biri yardım etsin Genişletmek için tıkla ... Daha once rom yukledin mi? Cihazin klon imei mi ? Root işlemini yaptin mi ?
aslanve' Alıntı: Arkadaşlar ne yaparsam yapayım ağda kayıtlı değili çözemedim Allah rızası için biri yardım etsin Genişletmek için tıkla ... Daha once rom yukledin mi? Cihazin klon imei mi ? Root işlemini yaptin mi ?
mustafaaa35 Üye aslanve' Alıntı: Arkadaşlar ne yaparsam yapayım ağda kayıtlı değili çözemedim Allah rızası için biri yardım etsin Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur önce modem flashla sonra kernel
aslanve' Alıntı: Arkadaşlar ne yaparsam yapayım ağda kayıtlı değili çözemedim Allah rızası için biri yardım etsin Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur önce modem flashla sonra kernel
zazamemo123 Üye karnel ve modem linkleri kırık arkadaşlar acil yardım ayrıca uygun karnel ve modem bulsam dahi wipe data factory reset attım başka bişey yapmam gerekiyor mu Son düzenleme: 30 Ağu 2016
karnel ve modem linkleri kırık arkadaşlar acil yardım ayrıca uygun karnel ve modem bulsam dahi wipe data factory reset attım başka bişey yapmam gerekiyor mu