S5 deki gibi ekranda tek kare içinde 3 yada 4 uygulamanin resmini atmak icin ne yapmam lazım. Umarim ablatabilmisimdir sormak istedigimi
Rwsim ekleyemedim buraya
Istedigimiz uygulamalari grublandirip ektanda yerlestirmeyi soruyorum.arac kutusu ozelligini degil.yardimci okursani sevinirim.
S3 telefon7ma blekota s5 v11 yükledikten sonra kemara kalitesi düştü telefonun.hem görüntülü konusmalarda hemde foyograf ve video cekimlerinde kalite düştü. Bunun bir çözüm yolu varmi? Yardimci olursaniz sevinirim
s3 için en güzel romlardan birtanesi fakat internet tarayıcıdan girince facebooktaki videoları oynatmıyor aynı sorunu yaşayan birisi var mı acaba ?
Blekota note 4 romu oynatıyor s5 romları oynatmıyor v9,v11 dahil bilgisi olan lütfen paylaşabilirmi ?
arkadaşlar merhaba blekota s5 lite v12 roma s6 daki gibi lollipop bildirim ekleye bilirmiyiz ana ekrana bildirimler gelsin istiyorum ama ayarı nereden yapabiliriz?Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam rom çok güzel teşekkürler yalnız ben beceremedim herhalde ne yapsam belirli bir süreden sonra kasıyor ve başlarda stock 4.3 ten daha iyi şarjı gidiyordu daha sonra abartılı şekilde harcamaya başladı. Konunun başında tekrar nasıl dönülür iyiki anlatmışsınız geri döndüm. Rom çok güzel acaba bu kasma sorununu nasıl giderebiliriz ?
Tabikide.
Hiç uygulama yüklenmemiş rom ile dolu uygulama olan romlar veya çok kullanıma maruz kalan romlar daha kısa sürede şişiyor.
Misal A kişisi bir süre sonra aramalarda sorun yaşıyor, B kişisinde ise bi sorun yok.
İnceleyince A kişisinin görüntülü aramayı çok kullandığını görüyoruz. Buda romu çabuk şişiriyor.
NOT:Bu basit bir örnek, böyle oluyor diye değil, örnekleme için söylüyorum.