meyrock Üye bu romdan sıkıldım tekrar stock rom a dönecem yalnız dönmeden birşey soracam. bu romlardaki gibi arama ekranında tek tıklama ile görüşme kaydetmeyi nasıl yapabiliriz.
bu romdan sıkıldım tekrar stock rom a dönecem yalnız dönmeden birşey soracam. bu romlardaki gibi arama ekranında tek tıklama ile görüşme kaydetmeyi nasıl yapabiliriz.
orcunyilmaz07 Üye gfbli_erdi' Alıntı: nası yapıyosun kardeşim ya Genişletmek için tıkla ... Mobil agda5 kayıtlı değil hatasi aliyorum yardım lütfen
gfbli_erdi' Alıntı: nası yapıyosun kardeşim ya Genişletmek için tıkla ... Mobil agda5 kayıtlı değil hatasi aliyorum yardım lütfen
burak1553 Üye Konu Sahibi orcunyilmaz07' Alıntı: Mobil agda5 kayıtlı değil hatasi aliyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... Modem ve kerneli flashladınız mı?
orcunyilmaz07' Alıntı: Mobil agda5 kayıtlı değil hatasi aliyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... Modem ve kerneli flashladınız mı?
orcunyilmaz07 Üye burak1553' Alıntı: Modem ve kerneli flashladınız mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır konu içersinde mevcut mu
burak1553' Alıntı: Modem ve kerneli flashladınız mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır konu içersinde mevcut mu
serdar431 Üye orcunyilmaz07' Alıntı: Hayır konu içersinde mevcut mu Genişletmek için tıkla ... Evet mevcut konuyu okumadan yukleme yapiyorsunuz sonra su sorunum var diyorsunuz adam bosunami o kadar ugrasti yazi yazdi oraya
orcunyilmaz07' Alıntı: Hayır konu içersinde mevcut mu Genişletmek için tıkla ... Evet mevcut konuyu okumadan yukleme yapiyorsunuz sonra su sorunum var diyorsunuz adam bosunami o kadar ugrasti yazi yazdi oraya
orcunyilmaz07 Üye serdar431' Alıntı: Evet mevcut konuyu okumadan yukleme yapiyorsunuz sonra su sorunum var diyorsunuz adam bosunami o kadar ugrasti yazi yazdi oraya Genişletmek için tıkla ... Ozur dilerim fakat şimdi flasladım bu sefer komple açılmıyor
serdar431' Alıntı: Evet mevcut konuyu okumadan yukleme yapiyorsunuz sonra su sorunum var diyorsunuz adam bosunami o kadar ugrasti yazi yazdi oraya Genişletmek için tıkla ... Ozur dilerim fakat şimdi flasladım bu sefer komple açılmıyor
serdar431 Üye orcunyilmaz07' Alıntı: Ozur dilerim fakat şimdi flasladım bu sefer komple açılmıyor Genişletmek için tıkla ... sen bu romu mu kullaniyorsun
orcunyilmaz07' Alıntı: Ozur dilerim fakat şimdi flasladım bu sefer komple açılmıyor Genişletmek için tıkla ... sen bu romu mu kullaniyorsun
orcunyilmaz07 Üye serdar431' Alıntı: sen bu romu mu kullaniyorsun Genişletmek için tıkla ... Diger telefona yukluyorum
serdar431 Üye orcunyilmaz07' Alıntı: Diger telefona yukluyorum Genişletmek için tıkla ... diger telefon derken ? eger 4.3 yada 4.4.4 bir rom kullaniyorsan buradaki kernel ve modemi yukleyince acilmaz o yuzden diyorum.
orcunyilmaz07' Alıntı: Diger telefona yukluyorum Genişletmek için tıkla ... diger telefon derken ? eger 4.3 yada 4.4.4 bir rom kullaniyorsan buradaki kernel ve modemi yukleyince acilmaz o yuzden diyorum.
orcunyilmaz07 Üye serdar431' Alıntı: diger telefon derken ? eger 4.3 yada 4.4.4 bir rom kullaniyorsan buradaki kernel ve modemi yukleyince acilmaz o yuzden diyorum. Genişletmek için tıkla ... Çözüm ne peki
serdar431' Alıntı: diger telefon derken ? eger 4.3 yada 4.4.4 bir rom kullaniyorsan buradaki kernel ve modemi yukleyince acilmaz o yuzden diyorum. Genişletmek için tıkla ... Çözüm ne peki
serdar431 Üye orcunyilmaz07' Alıntı: Çözüm ne peki Genişletmek için tıkla ... kardesim sen sorularima cvp vermiyorsun sonra çözümü ne diyorsun
orcunyilmaz07' Alıntı: Çözüm ne peki Genişletmek için tıkla ... kardesim sen sorularima cvp vermiyorsun sonra çözümü ne diyorsun
orcunyilmaz07 Üye 9300 e yuklemeye çalışıyorum ve modemde kayitli değil hatasi verdi modemi flasladim degisen bisey yok
9300 e yuklemeye çalışıyorum ve modemde kayitli değil hatasi verdi modemi flasladim degisen bisey yok
burak1553 Üye Konu Sahibi orcunyilmaz07' Alıntı: 9300 e yuklemeye çalışıyorum ve modemde kayitli değil hatasi verdi modemi flasladim degisen bisey yok Genişletmek için tıkla ... Telefona temiz kurulum yapıp bu romu yüklediniz değil mi?
orcunyilmaz07' Alıntı: 9300 e yuklemeye çalışıyorum ve modemde kayitli değil hatasi verdi modemi flasladim degisen bisey yok Genişletmek için tıkla ... Telefona temiz kurulum yapıp bu romu yüklediniz değil mi?
serdar431 Üye orcunyilmaz07' Alıntı: 9300 e yuklemeye çalışıyorum ve modemde kayitli değil hatasi verdi modemi flasladim degisen bisey yok Genişletmek için tıkla ... boeffla kernel yükle cozum olmazsa boeffla dan sonra modemi flashla
orcunyilmaz07' Alıntı: 9300 e yuklemeye çalışıyorum ve modemde kayitli değil hatasi verdi modemi flasladim degisen bisey yok Genişletmek için tıkla ... boeffla kernel yükle cozum olmazsa boeffla dan sonra modemi flashla
orcunyilmaz07 Üye serdar431' Alıntı: boeffla kernel yükle cozum olmazsa boeffla dan sonra modemi flashla Genişletmek için tıkla ... Kerneli de flasladim şimdi o zaman hiç açılmıyor
serdar431' Alıntı: boeffla kernel yükle cozum olmazsa boeffla dan sonra modemi flashla Genişletmek için tıkla ... Kerneli de flasladim şimdi o zaman hiç açılmıyor
orcunyilmaz07 Üye burak1553' Alıntı: Telefona temiz kurulum yapıp bu romu yüklediniz değil mi? Genişletmek için tıkla ... Yapildi
burak1553' Alıntı: Telefona temiz kurulum yapıp bu romu yüklediniz değil mi? Genişletmek için tıkla ... Yapildi
serdar431 Üye orcunyilmaz07' Alıntı: Kerneli de flasladim şimdi o zaman hiç açılmıyor Genişletmek için tıkla ... flashladigin kernel boefflanin hangi versiyonu
orcunyilmaz07' Alıntı: Kerneli de flasladim şimdi o zaman hiç açılmıyor Genişletmek için tıkla ... flashladigin kernel boefflanin hangi versiyonu
orcunyilmaz07 Üye serdar431' Alıntı: flashladigin kernel boefflanin hangi versiyonu Genişletmek için tıkla ... Rom konusunun altinda olani flasladim
serdar431' Alıntı: flashladigin kernel boefflanin hangi versiyonu Genişletmek için tıkla ... Rom konusunun altinda olani flasladim