Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
Batarya kalibrasyonu nasil yapiliyor bilgi verebilcek arkadas varmi nette bircok sey yazmislar
*#0228# Arama yaptıktan sonra çıkan menüden Quick start yapacaksın
Batarya %'sinden düşme olursa işlem başarılıdır

• Beğen
Tepkiler: uzman47

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
pil kalibrasyonu için sarji fulledikten sonra çekmeden data/system/batterystats.bin'i silin ve sarjdan cekin.

rebelheart58

Üye
v11 yükleyen arkadaşlar nasıl yukledikleri konusunda yardımcı olursa sevinirim. OTA dan update ettim. v11 rom u telefona indirdim. Bundan sonrasında ne yapmam. Wipe yapmam gerekiyormu? Yoksa v10 un direk üzerine kuram. Yardımlarınız ve cevaplariniz için şimdiden çok teşekkür ederim

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
arkadaslar v11i kurdum kullaniyorum Ota dan v11 güncellemesi yine geldi. İşin garibi ben zaten
v11 kullanıyorum. bi değişiklik mi oldu romda acaba Size de geldi mi ?

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben romlari zip halinde kuruyorum otadan kurmam

muhtemel aynidir

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaslar v11i kurdum kullaniyorum Ota dan v11 güncellemesi yine geldi. İşin garibi ben zaten
v11 kullanıyorum. bi değişiklik mi oldu romda acaba Size de geldi mi ?
hocam banada güncelleme geldi.
gün içinde herhangi bir uyarı yoktu ama yarım saat oldu, güncelleme uyarısı veriyo hep.

kıbrıslıönder

kıbrıslıönder

Üye
blekoda S5 Lite V11 Kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım akıcılık ve hız şarj vs.. için kernel yüklemeyi düşünüyorum en uygun kernel hangisi bilgisi olan paylaşsın lütfen..

GreaTH

GreaTH

Üye
Banada verdi Yuklicem bakalim :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
GreaTH

GreaTH

Üye
blekoda S5 Lite V11 Kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım akıcılık ve hız şarj vs.. için kernel yüklemeyi düşünüyorum en uygun kernel hangisi bilgisi olan paylaşsın lütfen..

Suanda Ben kendisiyle birlikte kelen kernelle Devam ediyorum Sarj Ve stabili cok iyi Değiştirmeyide dusunmuyorum yukarida verdigim programi kur Öneririm Ardindan Programdan pil kalibrasyonu Yap tadini cikar :)

kıbrıslıönder

kıbrıslıönder

Üye
pil kalibrasyonu için sarji fulledikten sonra çekmeden data/system/batterystats.bin'i silin ve sarjdan cekin.
sen denedin mi kardeşim bu yöntemi yada deneyen var mı işe yarıyormu bir de daha fazla hız ve kıcılık için örnek : cm11 gibi blekota ya ne yapabiliriz teşekkürler

ekremesiroglu

Üye
v11beni çok şaşırttı. greenify ile facebook ve messengeri uyutuyorum whatsapp ve internetler açık. akşama kadar 30 civarı görüşme yaptım. sabah şarjdan çekmiştim şuan %72 de . ram de çok çok iyi 540 ın üstünü görmedim

• Beğen
Tepkiler: memoli79
birpesimist38

birpesimist38

Üye
5*5 arayüzü deneyen resim ekleyeblir mi

memoli79

memoli79

Üye
v11beni çok şaşırttı. greenify ile facebook ve messengeri uyutuyorum whatsapp ve internetler açık. akşama kadar 30 civarı görüşme yaptım. sabah şarjdan çekmiştim şuan %72 de . ram de çok çok iyi 540 ın üstünü görmedim

arkadaşa aynen katılıyorum dün gece kurdum beofla 6.3 kernel kurdum. Beofle ayarlarını ve batarya kalibrasyonunu yaptım sabah şarjdan çıkardım. Gündüz interneti çok kullanmadım şu an %83 bir iki gün deneyelim bakalım tam yerine otursun o zaman belli olacak.

Ayrıca home tuşuna bastığımda Uygulama yüklenmedi diye birşey çıkıyor. Google playa bağlanıyor bulunamadı diyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

birpesimist38

birpesimist38

Üye
arkadaşa aynen katılıyorum dün gece kurdum beofla 6.3 kernel kurdum. Beofle ayarlarını ve batarya kalibrasyonunu yaptım sabah şarjdan çıkardım. Gündüz interneti çok kullanmadım şu an %83 bir iki gün deneyelim bakalım tam yerine otursun o zaman belli olacak.

Ayrıca home tuşuna bastığımda Uygulama yüklenmedi diye birşey çıkıyor. Google playa bağlanıyor bulunamadı diyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
ana ekranda bos bi yere basili tut, sag alttaki ana ekran ayarlarinda iki tiki kaldır
ana ekranda bos bi yere basili tut, sag alttaki ana ekran ayarlarinda iki tiki kaldır
yanlış okudum pardon kardeş o ayri bi olay :)

• Beğen
Tepkiler: memoli79
yankeefb

yankeefb

Üye

Boeffla da ne gibi bir ayar yaptınız yardimci olabilirmisiniz ?

Üst Alt