Aziz04
Üye
*#0228# Arama yaptıktan sonra çıkan menüden Quick start yapacaksınBatarya kalibrasyonu nasil yapiliyor bilgi verebilcek arkadas varmi nette bircok sey yazmislar
Batarya %'sinden düşme olursa işlem başarılıdır
*#0228# Arama yaptıktan sonra çıkan menüden Quick start yapacaksınBatarya kalibrasyonu nasil yapiliyor bilgi verebilcek arkadas varmi nette bircok sey yazmislar
ayarlarda pil kalibrasyonu var Ordan yap ilk Once Root explorer Indir Batterystats sil 
*#0228# Arama yaptıktan sonra çıkan menüden Quick start yapacaksın
Batarya %'sinden düşme olursa işlem başarılıdır
hocam banada güncelleme geldi.arkadaslar v11i kurdum kullaniyorum Ota dan v11 güncellemesi yine geldi. İşin garibi ben zaten
v11 kullanıyorum. bi değişiklik mi oldu romda acaba Size de geldi mi ?
boffle kernel 6.3blekoda S5 Lite V11 Kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım akıcılık ve hız şarj vs.. için kernel yüklemeyi düşünüyorum en uygun kernel hangisi bilgisi olan paylaşsın lütfen..
link varmı verebilirmisin ?boffle kernel 6.3
blekoda S5 Lite V11 Kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım akıcılık ve hız şarj vs.. için kernel yüklemeyi düşünüyorum en uygun kernel hangisi bilgisi olan paylaşsın lütfen..

link varmı verebilirmisin ?
sen denedin mi kardeşim bu yöntemi yada deneyen var mı işe yarıyormu bir de daha fazla hız ve kıcılık için örnek : cm11 gibi blekota ya ne yapabiliriz teşekkürlerpil kalibrasyonu için sarji fulledikten sonra çekmeden data/system/batterystats.bin'i silin ve sarjdan cekin.
Banada verdi Yuklicem bakalim![]()
v11beni çok şaşırttı. greenify ile facebook ve messengeri uyutuyorum whatsapp ve internetler açık. akşama kadar 30 civarı görüşme yaptım. sabah şarjdan çekmiştim şuan %72 de . ram de çok çok iyi 540 ın üstünü görmedim
ana ekranda bos bi yere basili tut, sag alttaki ana ekran ayarlarinda iki tiki kaldırarkadaşa aynen katılıyorum dün gece kurdum beofla 6.3 kernel kurdum. Beofle ayarlarını ve batarya kalibrasyonunu yaptım sabah şarjdan çıkardım. Gündüz interneti çok kullanmadım şu an %83 bir iki gün deneyelim bakalım tam yerine otursun o zaman belli olacak.
Ayrıca home tuşuna bastığımda Uygulama yüklenmedi diye birşey çıkıyor. Google playa bağlanıyor bulunamadı diyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
yanlış okudum pardon kardeş o ayri bi olayana ekranda bos bi yere basili tut, sag alttaki ana ekran ayarlarinda iki tiki kaldır

Boeffla da ne gibi bir ayar yaptınız yardimci olabilirmisiniz ?arkadaşa aynen katılıyorum dün gece kurdum beofla 6.3 kernel kurdum. Beofle ayarlarını ve batarya kalibrasyonunu yaptım sabah şarjdan çıkardım. Gündüz interneti çok kullanmadım şu an %83 bir iki gün deneyelim bakalım tam yerine otursun o zaman belli olacak.
Ayrıca home tuşuna bastığımda Uygulama yüklenmedi diye birşey çıkıyor. Google playa bağlanıyor bulunamadı diyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.