Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Eğer bu durum varsa muhakkak öyledir tesekkurler

Tepkiler: Aziz04
benim sikimtim romu kurmada degi romu kurup aciyorum ama 10 sn sonra donuyo ve kendine reset atiyo

Aziz04

Üye
Konu almış başını gitmiş takip edemedim uzun zamandır.
Ee kimler burda yoklama alalım

Tepkiler: seronet ve tdd46
V10 gelecekmi yoksa v9 final miydi,cunku v9 dan sonra blekota note4 romunu gelistirmeye basladi

morki05

Üye
Gelmeyecek gibi. Duyumlara göre xda da rom hazırlayanlar bun dan sonra sadece tek bir konu ile öne çıkacak. Yani s3 romu hazırlayan sadece s3 custom geliştirerek. Gibi

Tepkiler: nediyelimyani
arkadaşlar
3 gün boyunca 3 tane s3 telefonda 3 romu da denedim.
şu an için en stabil olan haliyle blekota v9 olarak gördüm.
ikincilik blekota 4.4.4 v2'nin olurken
üçüncülük final rom olmasına rağmen dn4'ün oldu.
benim denemelerimin temeli ram bazlı oldu.
v9da ram max 600mb olurken
v2de max 670mb
dn4'te ise 740mb ları gördü.

ayrıca tele yüklediğim harici proramlarda durdurma oranı en çok dn4'te oldu. romda olan not programında bile durdurma hatası verdi.
ben nedense v2'den daha memnun kaldım.
v9 oturmuş hatta final desem yeridir ama v9 yerine v8.1 daha kulkanışlı.

bu akşamlık daha denemem devam edecek ama sanırım v2 ye geri döneceğim.

Tepkiler: morki05 ve cahilmuallim
arkadaşlar ben şuan v9 kuyllanıyorum arada internet durduruldu hatası alıyorum acaba 8.1 de herhangi bir sorun var mı hangisi daha sorunsuz v9 mu 8.1 mi

seronet

Üye
Blekota S3 ün ekranını kırmış bu yüzden v10 geç gelecekmiş. Benim gibi bekleyenlere duyurulur.

Tepkiler: morki05
Eyvah,ekran kirilmissa s3 u terkeder bu adam

arkadaşlar ben şuan v9 kuyllanıyorum arada internet durduruldu hatası alıyorum acaba 8.1 de herhangi bir sorun var mı hangisi daha sorunsuz v9 mu 8.1 mi

helppo

Üye
çok saoğl deneyimim için
Konu almış başını gitmiş takip edemedim uzun zamandır.
Ee kimler burda yoklama alalım [/QUOT
eee hoş geldin azizim arabayla uzun yol korkutttu herhal anca foruma attın kendini

Tepkiler: Aziz04 ve nediyelimyani
arkadaşlar birde bişey dikkatimi çekti.
şöyle ki:
samsung hesabınız aktif ise internet durdurma hatası veriyo.
1 saattir romu kaldır kur yaparak deniyorum ve samsung account aktif olursa yada sonradan da aktive edilirse internet durduruldu hatasını veriyor.

dn4 bir gün boyunca ağır bir şekilde kullandım ve ram şişmesi vb.durumlar yaşamadım. s5 lite v9da aynısını yaptım klavye bile açılmadı

facebook messenger whatsaap instagram ve tarayıcı yoğun ve sürekli açık halde ağır derken yoğun kullanım

onları hesaba katma sen
benim kurduğum bakanlığın uygulaması 660mb.
bunların hepsini toplasan 3te 1i etmez

v9 dayım şu anda ama 4.4.4 v2.1 de takip altında

v10 yakında beyler.
blekota çalışmaları hallettim gibisinden yazmış

hadi inş bugün benim v9 sabıttı arkdaşlar müzikler 10 sn çalıyor sonra değişiyor kendi kendide sonra yukarıdaki bildirim panelindeki götüntüler yok oldu falan sinir oldum valla