Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
300 e satacagima tuvaletin d3ligine atar sifonu cekerim daha iyi,orjinal romu bul ve indir,odin ile flashla,o kadar,bir yerde kiese bilgisauardan baglayinca da kuruldugunu okumustum

Dostum para sıkıntım var. 300 TL ye satabilir miyim sence? Telefonu satıp Asus Zenfone 5 almayı düşünüyorum yada Nokia Via V8

tomm

Üye
Tepkiler: liamgallagher ve tdd46
v10 nezaman çıkıo reyiz v9 yaramadı bize haala v8.1 kullanıoruz yaaa

valla ben v9 memnunum süper yaa

Tepkiler: kartal2378
valla kardeş ben kurarken sadece google maps seçtim başkada bişey seçmedim bende sorun yok

zaza00

Üye
Basgan romu indirdim telefonla yuklemeye calisiom.Dropbox - philz_touch_6.07.9-i9300 MAXİCEP @1553.zip yukleyemedim bi yardim etseniZ

SuxQQ

Üye
Merhabalar v9'u kurdum ama yazı tipi değiştirmeyi bir türlü bulamadım. v9'da font değiştirme yok mu ? Bende mi sorun var

kendi telefonumda sorun yok. arkadaş da görünce ille bana da yükle dedi. onun telefona ne cwm ile ne de odin ile philz touch yükleyemiyorum. yine orjinal kurtarma modu açılıyor

Konu Sahibi
kendi telefonumda sorun yok. arkadaş da görünce ille bana da yükle dedi. onun telefona ne cwm ile ne de odin ile philz touch yükleyemiyorum. yine orjinal kurtarma modu açılıyor
Dowload moduna alıp odinden philz touch zipi yükle
Merhabalar v9'u kurdum ama yazı tipi değiştirmeyi bir türlü bulamadım. v9'da font değiştirme yok mu ? Bende mi sorun var
Ayarlarda hızlı ayarlarda font değiştirme var

recovery mod ile flashlamam gereken zip dosyasını odin ile pda kısmından yüklüyeyim doğru mu anladım?

zaza00

Üye
Basgan. Dropbox - philz_touch_i9300.tar MAXİCEP @1553.tar dosyasını yukledim ama recoveryde değişen bir şey yok bi yardım edermisin