Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

liamgallagher

liamgallagher

Üye
şebeke problemi halen devam ediyor !

liamgallagher

liamgallagher

Üye
root + cwm + modem kur!

Hepsini yaptım dostum. Ama nedense %70 %60 civarına düştükten sonra şebeke gitmeye başlıyor. Gidiyor 3-4 saniye sonra geliyor ama gitmesinin nedenini anlamış değilim.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini yaptım dostum. Ama nedense %70 %60 civarına düştükten sonra şebeke gitmeye başlıyor. Gidiyor 3-4 saniye sonra geliyor ama gitmesinin nedenini anlamış değilim.
cihaznla alaklı bişey kardeş

gokokoko

Üye
ben şimdi yükledim bu roomu ama sen kendi ekranın görüntüsünü payşamışın benimkiyle farklı.senn ekranda gereksiz dosyalar diye adlandırdıgın klasör yok bende note 3 teki gibi yani.duvar kağıtları link ölü. şebeke var ama az çekior naapmamız lazım.?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
ben şimdi yükledim bu roomu ama sen kendi ekranın görüntüsünü payşamışın benimkiyle farklı.senn ekranda gereksiz dosyalar diye adlandırdıgın klasör yok bende note 3 teki gibi yani.duvar kağıtları link ölü. şebeke var ama az çekior naapmamız lazım.?
onu ben kendim oluşturdum kardeş kullanmadığım uygulamaları oraya attm. şebeke romla bi alakası yok ona bişey yapmıyosun

gokokoko

Üye
(S4Revolutionv12) roomunu biraz geliştir o daha güzel

Son düzenleme:
alperen262014

alperen262014

Üye
ençler sorum şu ben archi droidmidir nedir öyle bi rom yükledim şimdi pc tanımıyor telefonu ne yapıcağım ?

tosun-1980

tosun-1980

Üye
bunların hiç biri türkiye romu değil afr yazıyo gereksiz birsürü uygulama var opera mini gibi aylardır türkiye romu arıyorum yani afrika romu

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
bunların hiç biri türkiye romu değil afr yazıyo gereksiz birsürü uygulama var opera mini gibi aylardır türkiye romu arıyorum
Bu türkiye romu. Yabancı ülkelerin romlarından geri bu roma dönersen şu programla csc yi tur yapman gerekir. Recoveryde yazana inanmak her zaman için doğru değil :oke:

mrt.tnc

Üye
Arkadaşlar çok acil yardim kuzenin s3ne custom rom yukledik daha onceden kac telefona rom yukledmse sknti yasamadim ama bu kuzenin telinde ne yaptmsa odinde fail hatasi aliyorum anlayacaginz orjinal stock rom yukleyemiyorum bna yardim edin lütfen suanBlekota v10 yuklu

coldman41

coldman41

Üye
root dosyasının ve verdiğin duvar kağıtlarının linki kırık güncellersen güzel olur :) ellerine sağlık çok işime yaradı bu konu

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
root dosyasının ve verdiğin duvar kağıtlarının linki kırık güncellersen güzel olur :) ellerine sağlık çok işime yaradı bu konu
elimde mevcut değil kardeşim s4 walpaper yaz google diledğini indir :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
S.A hayırlı akşamlar benim tek bi sorum olucak cıhaz rootlu ve suanda ağda kayıtlı değildir yazıyor ben orjinal roomu yüklersem sorun düzelirmi birde rootlu olduğu için sıkıntı olurmu teşekkürler

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
S.A hayırlı akşamlar benim tek bi sorum olucak cıhaz rootlu ve suanda ağda kayıtlı değildir yazıyor ben orjinal roomu yüklersem sorun düzelirmi birde rootlu olduğu için sıkıntı olurmu teşekkürler
modem yüklesen yeterli

memo23142314

memo23142314

Üye
abi cook guzel anlatmissin 10numara 5 yildiz eksiz uploat etmissin ellerine saglik

• Beğen
Tepkiler: cici60

Üst Alt