cici60
Üye
konu güncellendi teşkkürler@cici60 Konuya kopyalarsın
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
konu güncellendi teşkkürler@cici60 Konuya kopyalarsın
root + cwm + modem kur!şebeke problemi halen devam ediyor !
root + cwm + modem kur!
cihaznla alaklı bişey kardeşHepsini yaptım dostum. Ama nedense %70 %60 civarına düştükten sonra şebeke gitmeye başlıyor. Gidiyor 3-4 saniye sonra geliyor ama gitmesinin nedenini anlamış değilim.
onu ben kendim oluşturdum kardeş kullanmadığım uygulamaları oraya attm. şebeke romla bi alakası yok ona bişey yapmıyosunben şimdi yükledim bu roomu ama sen kendi ekranın görüntüsünü payşamışın benimkiyle farklı.senn ekranda gereksiz dosyalar diye adlandırdıgın klasör yok bende note 3 teki gibi yani.duvar kağıtları link ölü. şebeke var ama az çekior naapmamız lazım.?
Bu türkiye romu. Yabancı ülkelerin romlarından geri bu roma dönersen şu programla csc yi tur yapman gerekir. Recoveryde yazana inanmak her zaman için doğru değilbunların hiç biri türkiye romu değil afr yazıyo gereksiz birsürü uygulama var opera mini gibi aylardır türkiye romu arıyorum

elimde mevcut değil kardeşim s4 walpaper yaz google diledğini indirroot dosyasının ve verdiğin duvar kağıtlarının linki kırık güncellersen güzel olurellerine sağlık çok işime yaradı bu konu

o sıkıntı değil de root dosyaları olsaydı çok iyi olucaktıelimde mevcut değil kardeşim s4 walpaper yaz google diledğini indir![]()

çok teşekkür ederim beni büyük bir dertten kurtardınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

modem yüklesen yeterliS.A hayırlı akşamlar benim tek bi sorum olucak cıhaz rootlu ve suanda ağda kayıtlı değildir yazıyor ben orjinal roomu yüklersem sorun düzelirmi birde rootlu olduğu için sıkıntı olurmu teşekkürler