Rootlaypm titanium backupla hafza kartna yedeklicenEywallah sagol kardesimUstaaa sana bi sorum daha olacak 4.2yi yuklerken odinden yukledim butun yuklu programlar gitti 4.3u yuklerkende gidermi programlar gitmemesi icin mapmaliyim
s3 4.3 iyidirS.a kardes sence bende bu rom yuklu senin diger actigin 4.4.2 rom yukleyim yoksa bumu kalsin hangisi daha stabil daha iyi
Cwm linki verebilirseniz memnun olurum
Bence onun yerine direk odin veya mobile odinle şunu flashlayınfreedom ve room manager indirin freedom içinden rom manager i açın ve dokunmatik özelliği market isaretinden satin alın en son sürüm dokunmatik cwm bedava iniyor

hafıza kartına atıyorum olmuyor yardım edermisin.ne uğraşıyon kardeş ya sunları yapman lazım 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~
Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.
1)Telefonu Rootluyoruz.
2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.
3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .
4)Apply update from external'dan yüklesin (çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-) önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.
cwm kur kardeş sonra cıkartmadan zip sekllinde hafıza kartına att recovery aç instal de sec kurtel modifiye edildi diyor s3 bu rom bu 4.3 ü kurarsam bi sıkıntı olurmu yardım edermisin.emeğine sağlık kardeşim ne zamandır uğraşıyordum senin sayende başardım teşekkürler.
hafıza kartına atıyorum olmuyor yardım edermisin.