Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet190345

mehmet190345

Üye
Eywallah sagol kardesimUstaaa sana bi sorum daha olacak 4.2yi yuklerken odinden yukledim butun yuklu programlar gitti 4.3u yuklerkende gidermi programlar gitmemesi icin mapmaliyim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah sagol kardesimUstaaa sana bi sorum daha olacak 4.2yi yuklerken odinden yukledim butun yuklu programlar gitti 4.3u yuklerkende gidermi programlar gitmemesi icin mapmaliyim
Rootlaypm titanium backupla hafza kartna yedeklicen

NextWorld

NextWorld

Üye
Teşekkürler Yine döktürdün :):maxicep:

mehmet190345

mehmet190345

Üye
Eywallah Sağol kardeşim

huseyin.00

Üye
Sayenizde Denedim ve BAŞARDIM Kardeşim. Sizleri Tebrik Ediyorum. Yanlız 1.madde olarak Titanium Backup uygulamasını Hafıza kartına kurulması gerektiğini belirtirseniz ve 2. madde de Rehberinizi yedekleyin metinlerini kulanın ki benim gibi tamamen temizlenmesin :)

ziyaacat

Üye
Selamunaleykum hocam sizden ricam birde rom kurulumunu (mobil odin) le nasıl kurabilirim lütfen resimli veya videolu anlatirsaniz çok sevinirim buarada .titanium. luckiy path .mobil odin. Yüklü telim routlu eline sağlık teşekkür ederim

NextWorld

NextWorld

Üye
Dostum Mobile odin kullanma bence
Gerek yok.
Ne yap bak telefonuna cwm kur.
Sonra cwm den istediğin her şeyi yaparsın

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş bu 4.3 e s4 klavye var mı varsa link atsana

ziyaacat

Üye
Cwm linki verebilirseniz memnun olurum

ciwano0114

Üye
[root] Mobile ODIN Pro v4.10 - MaxiCep

Kardes mobile odin bu konuda mevcut. Ben bununla güncelleme attım tele. .
Kullanımı gayet rahat. Uygulamayı açıyorsun. Open file den güncelleme dosyasını bulup. Skip diyorsun. . .
Cwm root dosyaları da aynı yoldan yükleniyor. .

bayramq

bayramq

Üye
S.a kardes sence bende bu rom yuklu senin diger actigin 4.4.2 rom yukleyim yoksa bumu kalsin hangisi daha stabil daha iyi

vega1977

vega1977

Üye
freedom ve room manager indirin freedom içinden rom manager i açın ve dokunmatik özelliği market isaretinden satin alın en son sürüm dokunmatik cwm bedava iniyor

vega1977

vega1977

Üye

The Shadow

The Shadow

Üye
freedom ve room manager indirin freedom içinden rom manager i açın ve dokunmatik özelliği market isaretinden satin alın en son sürüm dokunmatik cwm bedava iniyor
Bence onun yerine direk odin veya mobile odinle şunu flashlayın :D

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat
blackcat67

blackcat67

Üye
keşke şu mali sürücülerini adreno sürücüleri gibi güncelleme şansımız olsa :D

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
tesekkurler

zahod

zahod

Üye
Galaxy S3 GT-I9300 Replika var üzerinde ki sürüm 4.2 MTK6575 480x800
Ben bu rom u yüklesem çalışır mı replika olduğu için emin değilim

harme2080

harme2080

Üye
tel modifiye edildi diyor s3 bu rom bu 4.3 ü kurarsam bi sıkıntı olurmu yardım edermisin.emeğine sağlık kardeşim ne zamandır uğraşıyordum senin sayende başardım teşekkürler.
ne uğraşıyon kardeş ya sunları yapman lazım 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~

Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.

1)Telefonu Rootluyoruz.

2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.

3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .

4)Apply update from external'dan yüklesin (çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-)
önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.

Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.
hafıza kartına atıyorum olmuyor yardım edermisin.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
tel modifiye edildi diyor s3 bu rom bu 4.3 ü kurarsam bi sıkıntı olurmu yardım edermisin.emeğine sağlık kardeşim ne zamandır uğraşıyordum senin sayende başardım teşekkürler.
hafıza kartına atıyorum olmuyor yardım edermisin.
cwm kur kardeş sonra cıkartmadan zip sekllinde hafıza kartına att recovery aç instal de sec kur

Üst Alt