Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

_immortal_

_immortal_

Üye
Merhabalar üstad.Benim telefonum klon imeldi. resim aşağıda üstad.
Bu yazılımdan sonra sim kartı şifresi filan sormuyor..telefonun kapatma tuşuna uzun süre bastığım zaman yeniden başlat filan geliyordu şimdi bastığım zaman direk telefon kapanıyor.4.0.4 yükledim ortadaki yazı gitti. Arıza patch çalıştı. ama hala hat yok.sim kartı şifresi sormuyor.kapatma tuşu yine aynı.:(hard fotmatlamama rağmen baştan ayarlama seçenekleri çıkmıyor direk hazır menü geliyor .eski sürümü attım yine aynı silmediğim yeri kalmadı .yine aynı.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar üstad.Benim telefonum klon imeldi. resim aşağıda üstad.
Bu yazılımdan sonra sim kartı şifresi filan sormuyor..telefonun kapatma tuşuna uzun süre bastığım zaman yeniden başlat filan geliyordu şimdi bastığım zaman direk telefon kapanıyor.4.0.4 yükledim ortadaki yazı gitti. Arıza patch çalıştı. ama hala hat yok.sim kartı şifresi sormuyor.kapatma tuşu yine aynı.:(hard fotmatlamama rağmen baştan ayarlama seçenekleri çıkmıyor direk hazır menü geliyor .eski sürümü attım yine aynı silmediğim yeri kalmadı .yine aynı.
telefonun ilk sürümü neydi anabant sürümü ?

_immortal_

_immortal_

Üye
4.0.4 idi usta onda uyarı çıkmıyor.geri yükledim.kilit tuşuna uzun süre basınca direk kapanıyor tel.ve arıza pathc yüklüyor ediyor hat yok.sim kart şifresi sormuyor. sorun birşeyleri hatırlıyor tam silinmiyor hard formatda.yeniden kurduğum zaman adım adım gitmem lazım hazır pencere geliyor.4.1.2 denedim şimdi yine aynı pencere geliyor.4.0.4 üstüne çıktığım an resimdeki uyarı penceresi geliyor.Telefoncuya verecem bakalım.onlar nasıl yapacak merak ediyorum:)

Son düzenleme:

mericucar

Üye
Allah aşkına bi yardım edin telefonu 6 aydır sorunsuz kullanıyordum 4.3 rom kurana kadar 1 aydır sorunu çözemedim sıkıntım su cihaz açıkken normal sarj alıyor ama kapalı konumda düşük seviyede % 25-% 1 arasında şarja takiyorum hemen % 58 dolu görünüyor orjinal batarya aldım cihaza farklı 4.3 rom attim şarj aleti değiştim sonuç alamadım :(

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Allah aşkına bi yardım edin telefonu 6 aydır sorunsuz kullanıyordum 4.3 rom kurana kadar 1 aydır sorunu çözemedim sıkıntım su cihaz açıkken normal sarj alıyor ama kapalı konumda düşük seviyede % 25-% 1 arasında şarja takiyorum hemen % 58 dolu görünüyor orjinal batarya aldım cihaza farklı 4.3 rom attim şarj aleti değiştim sonuç alamadım :(
  • İlk olarak Battery Doctor uygulamasını indiriyoruz.
  • Telefonumuzun şarjını %1 gösterene kadar kullanmaya devam ediyoruz.
  • Bu seviyeye gelince, Battery Doctor uygulamasını açıyoruz ve telefonumuzu şarja bağlıyoruz.
  • Recharge kısmına tıklıyarak, ekrana gelen Hi-speed, Continuation ve Trickle seçeneklerinden olan Trickle tam olarak dolana kadar şarja bırakıyoruz. Bu aşamanın tamamlanması, şarjımız dolduktan sonra yaklaşık 40 dakika kadar daha sürüyor.
  • Tamamen şarjımız doldu ve artık tekrar şarjı boşaltmamız gerekiyor. Yüksek enerji tüketen uygulamalar veya müzik dinleyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bu işlemi tekrarladıktan sonra eğer telefonunuzda hızlı şarjım bitiyor sorunu var ise düzelecektir. (Batarya problemi olmadığı varsayılarak.)
  • Tavsiye edilen bu işlemi her güncellemeden sonra bir kez tekrarlamanız, sonrasında normal şarj işlemini yapabilirsiniz.
4.0.4 idi usta onda uyarı çıkmıyor.geri yükledim.kilit tuşuna uzun süre basınca direk kapanıyor tel.ve arıza pathc yüklüyor ediyor hat yok.sim kart şifresi sormuyor. sorun birşeyleri hatırlıyor tam silinmiyor hard formatda.yeniden kurduğum zaman adım adım gitmem lazım hazır pencere geliyor.4.1.2 denedim şimdi yine aynı pencere geliyor.4.0.4 üstüne çıktığım an resimdeki uyarı penceresi geliyor.Telefoncuya verecem bakalım.onlar nasıl yapacak merak ediyorum:)
ver baklım kardeş

_immortal_

_immortal_

Üye
turkcelle verdim adamlar yapamadı haha.benim kannımca config dosyası bozuldu.yabancı sitelere bakınıyorum çözecem olayı.rusların sitesinde olayı buldum :) türkcellde işe başlarım artık.olay çözülmüştür.keystr Dosyasını düzelttim Makina sıfırlıya biliyor artık kendini tuşlar düzeldi.Sadece imeil mi geri çağırmak da kaldı 4.0.4 yükleyeceğim geri alacağım arıza patch ile.efs dosyasını yedeklerim. 4.3 kurup onu koyarım.gelmese bile 3g özellikli eski makinam var onun imeilini alırım.

kartal47100

Üye
kardeş benim s3 kayıt dışı dediklerini aynen yaptımda sd cartta install zip from sdcart sekmesi yok şuan telefonda sşebekem yok acil yardım edebilisin...

poli05

poli05

Üye
arkadaşlar merhaba,
ben 64gb sd kart aldım(samsung micro SDXC UHS-I card PRO )
telefon açıkken sd karta ulaşabiliyorum ama recovery modda görmüyor, bunun çözümü varmı

hackerbysa

Üye
4.1.2 indirdim

klasörden çıkardım böyle bir dosya var. ne yapıyım ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba,
ben 64gb sd kart aldım(samsung micro SDXC UHS-I card PRO )
telefon açıkken sd karta ulaşabiliyorum ama recovery modda görmüyor, bunun çözümü varmı
cwm yüklümü ?
kardeş benim s3 kayıt dışı dediklerini aynen yaptımda sd cartta install zip from sdcart sekmesi yok şuan telefonda sşebekem yok acil yardım edebilisin...
cwm yüklü değil yüklemen gerek
4.1.2 indirdim

klasörden çıkardım böyle bir dosya var. ne yapıyım ?
önce odinle anlatımdaki gibi code ı9300 kur telefon acılsın eğer telefon yurt dışı telefon ise csc (cwmyi) kur odinle aynı sekilde sonra modem yazanı yükle

hackerbysa

Üye
cwm yüklümü ?
önce odinle anlatımdaki gibi code ı9300 kur telefon acılsın eğer telefon yurt dışı telefon ise csc (cwmyi) kur odinle aynı sekilde sonra modem yazanı yükle
hocam telefon klon ime . csc derken neyi kast ediyorsunuz csc yimi kuruyum pda şeçeneğindeki odin ile
cwm yüklümü ?
hepsini odindeki pda şeçeneği ilemi kuruyum

vega1977

vega1977

Üye
bu yöntemlerle olmuyorsa IMEI cakacaksin ben de bi arkadaşın teli ile bir hafta uğraştım olmadı Enson 4.1.2 kurup IMEI çaktık düzeldi

hackerbysa

Üye
bu yöntemlerle olmuyorsa IMEI cakacaksin ben de bi arkadaşın teli ile bir hafta uğraştım olmadı Enson 4.1.2 kurup IMEI çaktık düzeldi
imei atırdı suan kontorl ettim imei şağlam. 4.3 kurduk şebeke sorunu sonra imei attık en son 4.1.2 döndüm halen aynı

vega1977

vega1977

Üye
IMEI sağlam ama şebeke yoksa arıza yada zuluman sorunu çözmesi lazım

Üst Alt