Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

vega1977

vega1977

Üye
arıza patch veya zuluman patch kullan bende var ama buraya nasıl ekletecegimi bilmiyorum sonuçta bende bunları forumlardan indirdim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce code yi pda ile kurdum açıldı sonra csc yi csc ile kurdum açıldı sonra modemi phone ile kurdum gene aynı sorun
ne uğraşıyon kardeş ya sunları yapman lazım 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~

Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.

1)Telefonu Rootluyoruz.

2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.

3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .

4)Apply update from external'dan yüklesin (çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-)
önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.

Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.

hackerbysa

Üye
ne uğraşıyon kardeş ya sunları yapman lazım 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~

Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.

1)Telefonu Rootluyoruz.

2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.

3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .

4)Apply update from external'dan yüklesin (çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-)
önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.

Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.
hocam sürüm 4.1.2 ama ?
arıza patch veya zuluman patch kullan bende var ama buraya nasıl ekletecegimi bilmiyorum sonuçta bende bunları forumlardan indirdim
arıza patch sonuç vermedi
zuluman patch nerde hocam ?

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
Ilk rom tekrardan dön sammobile sitesinden indir.

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
4.1.2 rom dönün imail gelmesi lazım telefon yurt dışı mi?

thes1nner

Üye
arkadaslar şubatta çıkan I9300XXUGNA7 romunda imei sıkıntısı oluyor mu ?

thes1nner

Üye
bende şimdi ilk çıkan türkiye rom u mevcut onun üstün
imei ucmaz cwm+ modem kurunca geri gelir
bende şimdi ilk çıkan türkiye 4.3 romu var üstüne I9300XXUGNA7 bu romu flashlasam imei sıkıntısı olmaz mı yani ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
bende şimdi ilk çıkan türkiye rom u mevcut onun üstün

bende şimdi ilk çıkan türkiye 4.3 romu var üstüne I9300XXUGNA7 bu romu flashlasam imei sıkıntısı olmaz mı yani ?
hepsinde çalışır sıkıntı olmaz hat sorunu olursa cwm + modem kur

lowly0104

lowly0104

Üye
S3 kullanıcısı olmama rağmen konun dikkatimi çekti helal olsun çok güzel, detaylı anlatım yapmışsın

thes1nner

Üye
zuluman patch I9300XXUGNA7 bu romda işe yarıyor fakat şarj sıkıntısı var gibi kernelden dolayı olabilir mi?googy max 2.0.4 kernel attım ve performans ve şarj sıkıntısı kalmadı telefon uçuyor tavsiye ederim

mehmet190345

mehmet190345

Üye
Selamun aleykum usta bende s3 var suan 4.2 sürümünü kullaniyorum 4.3 e gecmek istiyorum ama ni problemle karsilasirmiyim yukleyince bi cvp atarsan sevinirim simdiden TeşekkürlerUstaaa bişey daha sorcam benim tele guncellme gelmedi korea romu varmis o yuzden dedi napabilirim yardimci olurmusun

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
S3 kullanıcısı olmama rağmen konun dikkatimi çekti helal olsun çok güzel, detaylı anlatım yapmışsın
nedemek :)
Selamun aleykum usta bende s3 var suan 4.2 sürümünü kullaniyorum 4.3 e gecmek istiyorum ama ni problemle karsilasirmiyim yukleyince bi cvp atarsan sevinirim simdiden TeşekkürlerUstaaa bişey daha sorcam benim tele guncellme gelmedi korea romu varmis o yuzden dedi napabilirim yardimci olurmusun
kardeş bu 4.3 yükle sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: mehmet190345

Üst Alt