ne uğraşıyon kardeş ya sunları yapman lazım 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~ilk önce code yi pda ile kurdum açıldı sonra csc yi csc ile kurdum açıldı sonra modemi phone ile kurdum gene aynı sorun
hocam sürüm 4.1.2 ama ?ne uğraşıyon kardeş ya sunları yapman lazım 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~
Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.
1)Telefonu Rootluyoruz.
2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.
3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .
4)Apply update from external'dan yüklesin (çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-) önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.
arıza patch sonuç vermediarıza patch veya zuluman patch kullan bende var ama buraya nasıl ekletecegimi bilmiyorum sonuçta bende bunları forumlardan indirdim
zuluman patch nerde hocam ?arıza patch veya zuluman patch kullan bende var ama buraya nasıl ekletecegimi bilmiyorum sonuçta bende bunları forumlardan indirdim
denemkte fayda var niye 4.3 yüklemiyosnz kihocam sürüm 4.1.2 ama ?
arıza patch sonuç vermedi
4.3 yükledik ondan sonra öyle ordu zaten hocam ?sonuç olarak imei null yazıyor. zuluman patch denedim sonuç yokdenemkte fayda var niye 4.3 yüklemiyosnz ki

ilk rom derkenIlk rom tekrardan dön sammobile sitesinden indir.
4.1.1 dönebilir 4.1.2 ye değil4.1.2 rom dönün imail gelmesi lazım telefon yurt dışı mi?
4.1.1 dönebilir 4.1.2 ye değil
aynenYazım yanlısı yüzünden gözden kaçmış o

imei ucmaz cwm+ modem kurunca geri gelirarkadaslar şubatta çıkan I9300XXUGNA7 romunda imei sıkıntısı oluyor mu ?
bende şimdi ilk çıkan türkiye 4.3 romu var üstüne I9300XXUGNA7 bu romu flashlasam imei sıkıntısı olmaz mı yani ?imei ucmaz cwm+ modem kurunca geri gelir
hepsinde çalışır sıkıntı olmaz hat sorunu olursa cwm + modem kurbende şimdi ilk çıkan türkiye rom u mevcut onun üstün
bende şimdi ilk çıkan türkiye 4.3 romu var üstüne I9300XXUGNA7 bu romu flashlasam imei sıkıntısı olmaz mı yani ?
inşallah denicem bakalımhepsinde çalışır sıkıntı olmaz hat sorunu olursa cwm + modem kur
nedemekS3 kullanıcısı olmama rağmen konun dikkatimi çekti helal olsun çok güzel, detaylı anlatım yapmışsın
kardeş bu 4.3 yükle sorun olmazSelamun aleykum usta bende s3 var suan 4.2 sürümünü kullaniyorum 4.3 e gecmek istiyorum ama ni problemle karsilasirmiyim yukleyince bi cvp atarsan sevinirim simdiden TeşekkürlerUstaaa bişey daha sorcam benim tele guncellme gelmedi korea romu varmis o yuzden dedi napabilirim yardimci olurmusun