Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam pen mod tam olarak şumu

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

pen windows şu

Anil-D

Anil-D

Üye
Tmm bendeki atayimmi

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
olur at şarjn bitmek üzere :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Evet

Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam eve gidince atarim olurmu yoldayim zaten

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
olur ozaman

Anil-D

Anil-D

Üye

Anil-D

Anil-D

Üye
Root olacak kenardan aciliyormuş videoda öyle gösteriyor

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

bendekiyle bi farkı yok ki hatta bu yüklü olduğu için çalıştırmıyo

Anil-D

Anil-D

Üye
Hayir coklu ekrandan degil

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

üst üste istedğin kadar program acabilyosn

Anil-D

Anil-D

Üye
Inu biliyorum coklu ekrandan acilmiyormuş

Anil-D

Anil-D

Üye
Tmm siz bilirsiniz

mustibursa

Üye
S.a arkadaslar...omega v54 kurmak istiyorum..fakat knox dediler vs dediler artik herrsekildd anlasilcakmis tlfonunm rootlandigi seklindr bir suru yazi okudum...efs 1 efs2 seklinde yazılar da okudum..omega romlarinin ingiltere alt yapisi ile yapildigi ve birkere omega kuruldugunda efs yedegi yapilmadigi zaman Turkiye surumune döndüğünde modem dosyasini ingiltere yapmadan sebeke cekmiyormus..tlfonum orjinal samsung garantili ve dun tlfondan 4.3 guncellemesini yukledim...omega romlarinin tlfonun performansini arttirdigini batarya suresini uzattigini ozetle tlfonu her sekilde iyilestirdigini duydugum icin omega v54 yuklemek istiyorum..ve kisacasi suanki orjinal turkiye 4.3 surumune geri donebilirmiyim geri sikintisiz bir sekilde omega romunu kurup ve bunu herhangi bir durumda samsung bayisi rootladigimi anlamadan...yardim i olursaniz sevinirim

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
bana s3 miniyi yükseltme yle ile ilgili bilgi verimnisinizz

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
S.a arkadaslar...omega v54 kurmak istiyorum..fakat knox dediler vs dediler artik herrsekildd anlasilcakmis tlfonunm rootlandigi seklindr bir suru yazi okudum...efs 1 efs2 seklinde yazılar da okudum..omega romlarinin ingiltere alt yapisi ile yapildigi ve birkere omega kuruldugunda efs yedegi yapilmadigi zaman Turkiye surumune döndüğünde modem dosyasini ingiltere yapmadan sebeke cekmiyormus..tlfonum orjinal samsung garantili ve dun tlfondan 4.3 guncellemesini yukledim...omega romlarinin tlfonun performansini arttirdigini batarya suresini uzattigini ozetle tlfonu her sekilde iyilestirdigini duydugum icin omega v54 yuklemek istiyorum..ve kisacasi suanki orjinal turkiye 4.3 surumune geri donebilirmiyim geri sikintisiz bir sekilde omega romunu kurup ve bunu herhangi bir durumda samsung bayisi rootladigimi anlamadan...yardim i olursaniz sevinirim
Püf Noktası - s3 4.3 için Triangle Away Programı ve Anlatımı (Rom Atma Sayısını Sıfırlama İşlemi GARANTİLİ YAPMA) - MaxiCep kendi açtığım konu istediğin şekilde rom kur en son orjinal dönüp triangle away programıyla sıfırlaman gerekiyo
bana s3 miniyi yükseltme yle ile ilgili bilgi verimnisinizz
kardeş onala kendin cwm+rom yükleyip ancak rom yükleyebilirsin sadece ondada sürümü yüklersin cynemod fln var youtube dan bakabilrsin bak bu romda güzel
Galaxy S3 Mini i8190 - Android kitkat 4.4.2(cyanogenmod11.0) atma , uygulamalar ve oyunlar.(günçelleme tarihi 20140109) - MaxiCep

Batu998

Batu998

Üye
Bir şey sorcam bu wipeları silince imei de silinmiyormu? Ben de yapcam da bi sorun çıkmasın

Üst Alt