s3 4.3 için Triangle Away Programı ve Anlatımı (Rom Atma Sayısını Sıfırlama İşlemi GARANTİLİ YAPMA)

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
s3 4.3 için Triangle Away Programı ve Anlatımı (Rom Atma Sayısını Sıfırlama İşlemi GARANTİLİ YAPMA)
4.3 için Uyumlu Triangle Away Programı ve Anlatımı !! (Rom Atma Sayısını Sıfırlama İşlemi) ~~

1)Telefonu Rootluyoruz.

2)SuperSu Programını google playden güncelleyiniz.

3)Ondan sonra blackmarket ten Triangle Away 3.10 programını indirin. İsteyen aşağıdan indirsin.

4)Programı açmadan önce Ayarlardan Telefonun dilini mutlaka ENGLISH(United States) yapıyoruz !

5)Programı açıyoruz telefon modelini secip yes , continue diyeceksiniz 10mblik bir dosya indirebilir tamam deyin.

6)Sonra programda RESET FLASH COUNTER yazısına tıklayın uyarı verecek tamam deyin telefon kapanacak ve gerisini resime bakın. İşlem bu kadardır.

[/url]

Son düzenleme:

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
i9500 galaxy s4 de çalışmaz

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: naytıngen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
teşekkürler kardeşim emeğine sağlık:)

emrexking

emrexking

Üye
bu olay tam olarak ne oluyor? telefonu formatlayıp ilk haline mi döndürüyor (programlar falan) ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes rom rot sayısını sıfrlıyo

emrexking

emrexking

Üye
tskkr ederim.Gerçi konuda actımda dönen olmadı hnüz, ilk haline yani programlarıyla nasıl gtririm telefonumu? sitemizde varmı bu konu ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
emrexking

emrexking

Üye
telefonum 2.el . formatlaycam ama hersey gidicek.Ben hersey tmm silinsin fakat kutudan çıkmış haline dönsün istiyorum.orjinalinde ne yüklüyse onlar gelsin.güncelleştrmeleri netten kendisi yükler sanrm.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ne kardeş ?

emrexking

emrexking

Üye
s3nokia da hallediodum c6 01 de ama bunda konuya hakim dglm :D Phoeix falan.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
*2767*3855# kardeş tel acıkken bu numarayı tuşla telefon orjinal ilk alınmış hale gelecktir rehberin simde telefonun hafızasında önemli uygulamaları taşımayı unutma

• Beğen
Tepkiler: emrexking
emrexking

emrexking

Üye
tkrar tşkkr ederm hayrlı gclr.ilk fırsatta denicem..

murathansn

Üye
4.3 için Uyumlu Triangle Away Programı ve Anlatımı !! (Rom Atma Sayısını Sıfırlama İşlemi) ~~

1)Telefonu Rootluyoruz.

2)SuperSu Programını google playden güncelleyiniz.

3)Ondan sonra blackmarket ten Triangle Away 3.10 programını indirin. İsteyen aşağıdan indirsin.

4)Programı açmadan önce Ayarlardan Telefonun dilini mutlaka ENGLISH(United States) yapıyoruz !

5)Programı açıyoruz telefon modelini secip yes , continue diyeceksiniz 10mblik bir dosya indirebilir tamam deyin.

6)Sonra programda RESET FLASH COUNTER yazısına tıklayın uyarı verecek tamam deyin telefon kapanacak ve gerisini resime bakın. İşlem bu kadardır.

[/url]
benim telefonum s3 4,3 jelly ban yurdt dışından aldım imei atırdım programı kurdum işlem bitip telefon acıldığında yine sayaç sayısı 1 olarak görünüyor bunun sebebini bilen varmı

Üst Alt