öncelikle geçmiş olsun kardeşim pcden kiesle ilgili herşeyi kaldırıp vermiş olduğum romu wipe yapmadan direk odinle kur kardeşimBilmezdim bu forumları.......,
bu deyimleri (rom-rot-odin-vipe),
samsung galaxy s3 almadan önce
öncelikle herkese selam,
benim sorunum 4.3 güncelleme sonrası tel. açılmıyor.
OTA ile gelen s3 güncellemesini yaptım.(şarzım az olduğu için 2 defa ertelemiştim) Telefon kapatıp açıldı ama "SAMSUNG" ekranında takılı kaldı. Recovery ve Download modda açılıyordu. wipe cash yaptım, yedeklerim olmadığından baska birşey yapmadım. bir-iki gün netten forumları inceledim sonra sabaha kadar uğraşıp odin ile 4.3 ü, tekrar yükledim. cihazım çalıştı. kiesden yedeklerimi aldım. ama telefon güzel çalışıyor gibi geldi (wipe mipe) bir şey yapmadım.
2-3 gün telefon gayet güzel çalıştı, ama sonra bir avast uygulaması güncellerken wifi alanından çıkmışım, sonra bir türlü güncellemeyi tamamlıyamadı. akşam telefonu kapatıp-açayım tekrar günceller diye düşündüm. telefonu kapatınca bir daha açılmadı. Telefon "samsung GALAXY SIII GT-I9300" ekranında takılı kalıyor, kapatıyorum-kendi tekrar açılıyor bu ekranda kalıyor, şarj cihazı takılı olunca kapanıyor ama bu sefer pili yeşil göstermiyor gri gösteriyor-ayrıca pilin üzerinde mausun işlem yaparken çıkan halkası var o da donuk duruyor.
üç tuş kombinasyonlarını denedim- recovery açılmıyor fakat download olarak açılıyor bu modda bilgisayara bağlayınca; odin proğramı telefonu görüyor, 4.3 ü odinle tekrar kurdum bir değişiklik olmadı. kies3 e bağladım model hatası veriyor, kies2 de hata veriyor, kies3 ile(model hatası vermesine rağmen) "üretici yazılım güncellemesi ve başlama durumuna getirme" işlemi yaptım yükleme yeptı(cihaz üzerinden mavi ilerleme çizgisi ile takip ettim) ama gene değişen bir şey olmadı.
servise gitmeden bir yol gösterecek varmı...
not: servisten korktuğum yok-garantim filan var. telefonu teknosadan aldım, ama garantide çok bekliyeceğimi düşünüyorum, güvenilir - tavsiye edilecek bir servisten profesyonel yardımda alabilirim.(istanbul avurpa yakası için)
şimdiden teşekkürler
öncelikle geçmiş olsun kardeşim pcden kiesle ilgili herşeyi kaldırıp vermiş olduğum romu wipe yapmadan direk odinle kur kardeşim
kullan kardeş sorun olmaz odinden 4.3 trodin 3.7 kullanmıştım gene onu mu kullanayım.
wipe zaten yapamıyorum receovery açılmıyor
forum uzun hangi romdan bahsediyorsun
odin 3.7 kullanmıştım gene onu mu kullanayım.
wipe zaten yapamıyorum receovery açılmıyor
forum uzun hangi romdan bahsediyorsun
kullan kardeş sorun olmaz odinden 4.3 tr
odin windows 7 de çok stabil çalışıyor windows 8 de root atarken dahi imail null/null oldu windows 7 de kullanımını tercih ederim ( bütün driverler sorunsuz kurulu idi )
Uygulamanım tam adı nedir titanumdan yedekleyip atymgoogle sesle yazma yamlislikla sildim varsa link atabilir misiniz. tskler
güle güle kullannemeğine sağlık kardeşim,
her şeyi yazıldığı gibi uyguladım.gayet stabil bir s3'üm oldu.zellikle ram sorunumu hallettim.
iyi forumlar
mesajlarda mikrofun vardi üstüne basinca kunusani yaziya ceviriyordu simdi gözükmüyor sildim galiba isim olarak google sesle yazma diye biliyorum tam adini bilmiyoeumUygulamanım tam adı nedir titanumdan yedekleyip atym
mesajlarda mikrofun vardi üstüne basinca kunusani yaziya ceviriyordu simdi gözükmüyor sildim galiba isim olarak google sesle yazma diye biliyorum tam adini bilmiyoeum
sd kartın bozulmasıyla güncelleme alakasız kardeşim ama sd cardta özel dosylar yoksa pcden takıp biçimlendir kardeş4.3'e güncelleyip root attıktan ertesi gün SD Kart bozuldu hiç bir şekilde içindekileri erişemiyorum.
cihazla uyumlu degil diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
playde bu olması lazım kardes
Dostum telefonfaki hersey silincek sd kart haric direk odinle4.3 tr romu kur ssebeke gitcek sonra rootu kur odinle sonra cwm kur odinle sonra recovery modda kernel ve modem kur hayrlı olsunselam benım tel s3 klon ımeı 4,1,2 rootlu sımdı benım ılk once ne yapmam nereden baslamam gerekıyor burası kafamı karıstırdı.efs ımeı yedek almalımıyım.
kardeş aradım bulmadım çok önemli ise tekradan kurulum yap bence değmezcihazla uyumlu degil diyor
ime gitmez şebeke sorunu yaşarsın benimkide klon imeli s3 kernel + modemi yükleyince şebek sorunu gider eski haline döner telefonen sonunda ımeı tekrar gelecek degılmı? yuklu olan ımeı
tamam tesekkur ederım sımdı kurmaya baslıyorum sonucu yazarım burayakardeş aradım bulmadım çok önemli ise tekradan kurulum yap bence değmez
ime gitmez şebeke sorunu yaşarsın benimkide klon imeli s3 kernel + modemi yükleyince şebek sorunu gider eski haline döner telefon
cihazla uyumlu degil diyor