Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

şirinler1990

Üye
kardeşim s3 ayarlar arkaplanı beyaz yapma imkanı varmı

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş şuan kullandığın rom hangisi

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
v12 revlotion

Burak Say

Burak Say

Üye
Merhaba dostum tam omeganın s3 için geliştirdiği 4.3 romu kuracaktımki senin başlıını gördüm.Bu arada 4.4 ten geri 4.3 e geçiyorum şu an için kimsenin 4.4 yüklemesini tavsiye etmem her alanda sorunlu.Sorum şudur bu rom güncelleniyormu?Telefonun içerisinden update dosyalarını kendi çekiyormu ya da herhangi bir web sitesinden updateleri takip etmemize gerek var mı ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba dostum tam omeganın s3 için geliştirdiği 4.3 romu kuracaktımki senin başlıını gördüm.Bu arada 4.4 ten geri 4.3 e geçiyorum şu an için kimsenin 4.4 yüklemesini tavsiye etmem her alanda sorunlu.Sorum şudur bu rom güncelleniyormu?Telefonun içerisinden update dosyalarını kendi çekiyormu ya da herhangi bir web sitesinden updateleri takip etmemize gerek var mı ?
orjinal 4.3 tr romundanmı bahsediyosun dostum?

Burak Say

Burak Say

Üye
Orjinal Rom değil bu kurcağımız Rom dan bahsediyorum .Mesela temasek android 4.4 için kendi sitesinde sürekli güncelleme yayınlıyor ve indirip yüklüyoruz.Zaten orjinal romlara telefon içinden güncelleme geliyor ve kuruluyor.Malum bug hataları falan oluyor onları düzeltiyolar geliştiriciler.Bu romdada güncelleme geliyor mu ya da takip ederek indirip yükseltebiliyormuyuz onu sordum ?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş arada sırada mesajlara girince mesajlar durduruldu ve touchwiz durduruldu hataları alıyorum sebebi nedir biliyor musun sende de böyle sıkıntılar var mı çok sordum kusura bakma

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardeş arada sırada mesajlara girince mesajlar durduruldu ve touchwiz durduruldu hataları alıyorum sebebi nedir biliyor musun sende de böyle sıkıntılar var mı çok sordum kusura bakma
go sms pro kullanıyorum sms için tocviz içinde kullandığım saat wigidetini değiştirdim arkadaki uygulamaları kaldırdım sorun azladı

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
tamam kardeş eyw bide batarya sorunu devam ediyo benim batarya bozuldu heraldeyardımın için sağol

sonsuz_05

sonsuz_05

Üye
Kardeş gerçekten telefonumu tekrar sevdirdin bana Allah razı olsun Çok Teşekkürler.

storm_fb

storm_fb

Üye
kardeş yedek almadan direk romu yüklesek olurmu ?silinirmi mesajlar fotolar falan yedek almak için neyapmamız lazım ?

Son düzenleme:

COKOPRENSSS

Üye
Agda kayitli dehil hatasi aliyorum ne yapmam lazim üstad...yardimci olurmusun

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
klon ime kesin telefon modem kerneli indir link konuda var

COKOPRENSSS

Üye
Degil ustad kayitli imeil ..bi yardimci olsan yaa ):Flasladi bu arada yine olmasi sebeke kademesi var kendi yokk yaa ...(: yardim pls

Batu998

Batu998

Üye

COKOPRENSSS

Üye
Yani ne yapmak lazim soylermisin

Üst Alt