malesef kardeş s4 revoltn v12 romu kur onda mevcut renkler diye kısm ama denemedimkardeşim s3 ayarlar arkaplanı beyaz yapma imkanı varmı
orjinal 4.3 tr romundanmı bahsediyosun dostum?Merhaba dostum tam omeganın s3 için geliştirdiği 4.3 romu kuracaktımki senin başlıını gördüm.Bu arada 4.4 ten geri 4.3 e geçiyorum şu an için kimsenin 4.4 yüklemesini tavsiye etmem her alanda sorunlu.Sorum şudur bu rom güncelleniyormu?Telefonun içerisinden update dosyalarını kendi çekiyormu ya da herhangi bir web sitesinden updateleri takip etmemize gerek var mı ?
go sms pro kullanıyorum sms için tocviz içinde kullandığım saat wigidetini değiştirdim arkadaki uygulamaları kaldırdım sorun azladıkardeş arada sırada mesajlara girince mesajlar durduruldu ve touchwiz durduruldu hataları alıyorum sebebi nedir biliyor musun sende de böyle sıkıntılar var mı çok sordum kusura bakma
olabilir kardeş denemek lazımm nedemk herzamantamam kardeş eyw bide batarya sorunu devam ediyo benim batarya bozuldu heraldeyardımın için sağol
hafıza kartı haric hepsi gider msjları ever note atıp nete koyabilirsn kardeskardeş yedek almadan direk romu yüklesek olurmu ?silinirmi mesajlar fotolar falan ?
nedemek kardesim güle güle kullanKardeş gerçekten telefonumu tekrar sevdirdin bana Allah razı olsun Çok Teşekkürler.
Bu bendede olmustu 4.3 den 4.1.2 ye dondum imei 0049... olduDegil ustad kayitli imeil ..bi yardimci olsan yaa ):Flasladi bu arada yine olmasi sebeke kademesi var kendi yokk yaa ...(: yardim pls