Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

bayramq

bayramq

Üye
tesekkur ederım sayende hatasız problemsız tertemız bır kurulum yaptım.allah razı olsun emege saygı...

şirinler1990

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cici60
poli05

poli05

Üye
kullan kardeş sorun olmaz odinden 4.3 tr
kardeş ilgin için çok saol, fakat ne yaptım sa olmadı.
telefonu samsung servise verdim telefonda yabancı yazılım var, ana kart gitmiş, telefon root olmuş diyorlar(ben 4.3 dışında bir şey yüklemedim-sadece pda yerine acemilikten botloadere yükleme yapmış olabilirmiyim öyle bir hata yaptıysam bu sorunlara yol açarmı. ama zaten orjınal 4.3 yüklemesi geldiğinde de telefon kitlendiydi ben odinden kurup açtıktan 2 gün sonra gene kendiliğinden kitlendi)
şimdi servis 450 tl anakart değiştirme ücreti istiyorlar. ne önerirsiniz

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ilgin için çok saol, fakat ne yaptım sa olmadı.
telefonu samsung servise verdim telefonda yabancı yazılım var, ana kart gitmiş, telefon root olmuş diyorlar(ben 4.3 dışında bir şey yüklemedim-sadece pda yerine acemilikten botloadere yükleme yapmış olabilirmiyim öyle bir hata yaptıysam bu sorunlara yol açarmı. ama zaten orjınal 4.3 yüklemesi geldiğinde de telefon kitlendiydi ben odinden kurup açtıktan 2 gün sonra gene kendiliğinden kitlendi)
şimdi servis 450 tl anakart değiştirme ücreti istiyorlar. ne önerirsiniz
kardes benim pek donaım bilgim yok yazılım bilgim var öyle bi fiyat cıkması imkansız zaten ikinci el s3 600 tl ben 600 e aldım bence baska bi telefoncuya götürmeni tavsiye ederim eğer öyle büyük capta sorun varsa telefonunu yenile derim hem de yazılımla rootla odinle bence kartın yanması sacma olur ama tabi görmeden bisey diyemem
tesekkur ederım sayende hatasız problemsız tertemız bır kurulum yaptım.allah razı olsun emege saygı...
Güle güle kullann

• Beğen
Tepkiler: poli05

askiseven

Üye
emeğine sağlık kardeş aynen dediklerini uyguladım bi ara imei gitti su an ok çalışıyor

tabi senin söylediklerini yaptıktan sonra

tekrar teşekkürler

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık kardeş aynen dediklerini uyguladım bi ara imei gitti su an ok çalışıyor

tabi senin söylediklerini yaptıktan sonra

tekrar teşekkürler
modem ve kernelden sonra düzelmistir güle güle kullann:)

molla409

molla409

Üye
Ya beyler romu yükledim ama sorunlarım var, benim eski rom 4.12 xxella idi ingiltere Romuydu wipeleri yaptım, mount and storogeden format data ve format system yaptım.birz uğraştım Romu yükledim ama telefon bi ara çok hızlı oluyor sonra birden donuyor bekliyorum tekrar hızlanıyor bu sizdede var mı yardımcı olabilecek var mı türkiyenin 4.1.2 sini yükleyip kiesle mi güncelleme yapsam

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Ya beyler romu yükledim ama sorunlarım var, benim eski rom 4.12 xxella idi ingiltere Romuydu wipeleri yaptım, mount and storogeden format data ve format system yaptım.birz uğraştım Romu yükledim ama telefon bi ara çok hızlı oluyor sonra birden donuyor bekliyorum tekrar hızlanıyor bu sizdede var mı yardımcı olabilecek var mı türkiyenin 4.1.2 sini yükleyip kiesle mi güncelleme yapsam
bi farkı olmaz kardeş gereksiz uygulamları kaldır sorun çözülür arkda planda çalışan uygulamları kasar

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
ben hiç kaldırmadım uygulama filan temiz kurulum yap rom süper stabil çalışıyor 1 haftadır kullanıyorum sharj 2 gün rahat gidiyor

• Beğen
Tepkiler: cici60
vega1977

vega1977

Üye
Usta senin bu verdiğin rom afr yazıyor csc de kackere tur romu yükledim idin ile bir türlü csc tur olmuyor bildiğim bütün Wipe seçeneklerini ve Mega Süper Wipe yaptım olmuyor nasıl csc tur yapacağım afr de kalınca google play ve kies tanımadıAyrıca bu şarj olayı fln afr sürümü ile mi ilgili tur sürümünde de aynı şarj süresi olmaz mı

askiseven

Üye
titanium backup yükledim açıyorum fakat root hakları isteniyor diyor bekliyor

poli05

poli05

Üye
kardes benim pek donaım bilgim yok yazılım bilgim var öyle bi fiyat cıkması imkansız zaten ikinci el s3 600 tl ben 600 e aldım bence baska bi telefoncuya götürmeni tavsiye ederim eğer öyle büyük capta sorun varsa telefonunu yenile derim hem de yazılımla rootla odinle bence kartın yanması sacma olur ama tabi görmeden bisey diyemem
Güle güle kullann

arkadaş telefonu samsung servisinden aldım bana illegal yazılım dediler bide benim profildeki resmi mail attılar. üstte "odin mode" yazıyor sanırım. ondan garantiye sokmamışlar.
çaresi varsa mail at, telefon vereyim bi canlı konuşalım

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Usta senin bu verdiğin rom afr yazıyor csc de kackere tur romu yükledim idin ile bir türlü csc tur olmuyor bildiğim bütün Wipe seçeneklerini ve Mega Süper Wipe yaptım olmuyor nasıl csc tur yapacağım afr de kalınca google play ve kies tanımadıAyrıca bu şarj olayı fln afr sürümü ile mi ilgili tur sürümünde de aynı şarj süresi olmaz mı
hocam dedğinizden bişey anlamadım play storde arkadaştada hata oluştu telefon tekrar sıfırlanca düzeldi
titanium backup yükledim açıyorum fakat root hakları isteniyor diyor bekliyor
telefon rootsuz gözüküyo root yüklenmişse root uygulamasınn içine girip rootu kaldır deyip tekrar yükle eğer yüklü değilse rootu yükle

arkadaş telefonu samsung servisinden aldım bana illegal yazılım dediler bide benim profildeki resmi mail attılar. üstte "odin mode" yazıyor sanırım. ondan garantiye sokmamışlar.
çaresi varsa mail at, telefon vereyim bi canlı konuşalım
bence baska bi telefoncuya götür kardeş anlayan geniş kapsamda bi baksın okadar bi fiyat cıkması yani bana saçma geldi inşallah düzelir

vega1977

vega1977

Üye
Hocam bu verdiğin Afrika sürümü diyorum csc de afr yazıyor ve bu yüzden kies ve play store de sorun oluyor

Servise giden arkadaş doğru demiş 450 tl çekiyorlar anakart için ayrıca sayaç sifirlansa bile root kaldirilsa bile yeni gelen box larla alıyorlar ve garanti dışı oluyor yani artık triangle avey de bi işe yaramıyor

vega1977

vega1977

Üye
Türkçesi şu ki servislere yeni makineler dağıtılmış direk olarak anakart i mmes kartını okuyup yapılan tüm root ve jtag olaylarını görüyorlar kaldırılmış ve silinmiş olsa bile

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu verdiğin Afrika sürümü diyorum csc de afr yazıyor ve bu yüzden kies ve play store de sorun oluyor

Servise giden arkadaş doğru demiş 450 tl çekiyorlar anakart için ayrıca sayaç sifirlansa bile root kaldirilsa bile yeni gelen box larla alıyorlar ve garanti dışı oluyor yani artık triangle avey de bi işe yaramıyor
rootsuz sürüm yüklerse bişey olmaz bence kardeş

vega1977

vega1977

Üye
Bunu ben yaşadım ve servis teknisyeni ne nasıl anladın diye sordum anlattı recovery stock du ve sayaç sıfırdi root u kaldirmistim ama anladılar ve garanti dışı saydilar para verip yaptırdım

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Bunu ben yaşadım ve servis teknisyeni ne nasıl anladın diye sordum anlattı recovery stock du ve sayaç sıfırdi root u kaldirmistim ama anladılar ve garanti dışı saydilar para verip yaptırdım
tamam kardeşim anladım ama rootsuz kurulum olursa anlaşılıyomuymuş peki?

vega1977

vega1977

Üye
Evet bak anlatayım ben önce triangle avey ile sayacı sifirladim sonra da root u kaldırdım sonra kies le yazılım atıp üstüne de format attım ama yakalandim çünkü yeni makineler bizim ulasamadigimiz yerleri görüyor

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet bak anlatayım ben önce triangle avey ile sayacı sifirladim sonra da root u kaldırdım sonra kies le yazılım atıp üstüne de format attım ama yakalandim çünkü yeni makineler bizim ulasamadigimiz yerleri görüyor
Triangle awayla sayaci sifirladiktan sonra rootu kaldirirsan anlarlar tabii cunku sayac sifirlandiktan sonra cihaz acildiginda root oldugu icin sayac tekrar artiyor triangle away ile sayac sifirladiktan sonra direk fw yukleyeceksin odinle ordan anlamislardir baska sekilde anlayamazlar neyse olmus bitmis artik yine de gecmis olsun :oke:

Üst Alt