Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Batu998

Batu998

Üye
Yani ne yapmak lazim soylermisin
Yani ben kiesten eski surume dondum yani 4.3 e duzeldi buna benimde canim sıkıldı ben forumlarda aradim ama yok her rom yukledigimde imeim 0049 oluyo dedigim gibi eski surume don bunuda bana cici60 dedi yani bu konunun sahibi

COKOPRENSSS

Üye
Eski surumum 4.1.2 benim , odinle 4.3 yukledim konudaki rom u yani ama ag hatasi veriyo kiesten guncelleyemem guncel demezmi ki..anlamadin gitti vallahi ..ne yapmak lazim simdi acaba

Batu998

Batu998

Üye
Eski surumum 4.1.2 benim , odinle 4.3 yukledim konudaki rom u yani ama ag hatasi veriyo kiesten guncelleyemem guncel demezmi ki..anlamadin gitti vallahi ..ne yapmak lazim simdi acaba
Yani bende anlamadim artik klon imeisi diyolar benimkide klon imeisi deil orjinal turkiyede kayitli bende biktim artik cyanogenmodu yuklemek istiyorum ama gene imei gider diye korkuyorum

COKOPRENSSS

Üye
Sen benden daha dertlisin hee ((: benim cihaz garantili aslinda yaa garantiyemi versem napsam ki ..kimsede yardimci olmuyoo (:

Batu998

Batu998

Üye
Sen benden daha dertlisin hee ((: benim cihaz garantili aslinda yaa garantiyemi versem napsam ki ..kimsede yardimci olmuyoo (:
Eger telefon rootluysa triangle awayden sayacini sifurla ole ver garantiye

• Beğen
Tepkiler: COKOPRENSSS
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
~~ 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~

Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.

1)Telefonu Rootluyoruz.

2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.

3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .

4)Apply update from external'dan yüklesin (çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-) önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.

Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.

işlemleri tek tek yapmalısın

storm_fb

storm_fb

Üye
acillll !!! kardeş ben yükledim 4.3 ü ama sim kartı görmüyo ağ hatası yazıyor

ne yapmam lazım kardeş acil yardım et bana... :/

winfastt

winfastt

Üye
hocam merhaba bir sorum olucak yurt dışından aldığım tel i tr de kırdırıp açtırmıştım telefoncuda android sürümü 4.04 cihaz son güncellemeleri wifi ile indiriyor yüklemek için yenide başlattığımda %32 ye geldiğinde yükleme olmadı diyip tekrar açılıyo sürümü güncellemiyor. sizin anlattıgınız bu yöntemle güncelleyebilirmiyim bir problem çıkarmı ? ıme sorunu vs ? cihazda şu programlar yüklü ne işe yaradgını da bilmiyorum : CWM MİBOA Beta ?

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

sim

~~ 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~

Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.

1)Telefonu Rootluyoruz.

2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.

3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .

4)Apply update from external'dan yüklesin (çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-) önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.

Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.

işlemleri tek tek yapmalısın

yada olmazsa orjinal rom yükledm onu kurabilirsiniz
hocam merhaba bir sorum olucak yurt dışından aldığım tel i tr de kırdırıp açtırmıştım telefoncuda android sürümü 4.04 cihaz son güncellemeleri wifi ile indiriyor yüklemek için yenide başlattığımda %32 ye geldiğinde yükleme olmadı diyip tekrar açılıyo sürümü güncellemiyor. sizin anlattıgınız bu yöntemle güncelleyebilirmiyim bir problem çıkarmı ? ıme sorunu vs ? cihazda şu programlar yüklü ne işe yaradgını da bilmiyorum : CWM MİBOA Beta ?
tabikide kardeşim sorun cıkmaz şebeke problemi çıkar onunda linkini koydum oda olmazsa şebeke sorunu olmayan 4.1.2 kurabilirsiniz

winfastt

winfastt

Üye
kardeşim dediklerini harfiyen yaptım süper oldu hiç bir sorun çıkmadı sağol teşkkürler :)

storm_fb

storm_fb

Üye
benimki garantiye gitti malesef senden yanıt alamadım o saatlerde umarım düzelir... :( benim klon imei değildi orjinal s3 dü...

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
benimki garantiye gitti malesef senden yanıt alamadım o saatlerde umarım düzelir... :( benim klon imei değildi orjinal s3 dü...
her dakika giremiyorum kardeş telden giriyorum genelde.s
zaten klon imesi olan s3lerin hiç birinde sıkıntı cıkmıyo benimkide klon ime umarım parasız yaparlar..

Excalibrem

Excalibrem

Üye
Anlatım süper olmuş arkadaşım tek kelimeyle bravo diyorum teşekkür ediyorum işlemleri aynen dediğin gibi yaptım yüklemede hiçbir sıkıntı olmadan 4.3 e yükselttim herkeze tavsiye ederim..:thumbup:Anlatım süper olmuş arkadaşım tek kelimeyle bravo diyorum teşekkür ediyorum işlemleri aynen dediğin gibi yaptım yüklemede hiçbir sıkıntı olmadan 4.3 e yükselttim herkeze tavsiye ederim..

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım süper olmuş arkadaşım tek kelimeyle bravo diyorum teşekkür ediyorum işlemleri aynen dediğin gibi yaptım yüklemede hiçbir sıkıntı olmadan 4.3 e yükselttim herkeze tavsiye ederim..:thumbup:Anlatım süper olmuş arkadaşım tek kelimeyle bravo diyorum teşekkür ediyorum işlemleri aynen dediğin gibi yaptım yüklemede hiçbir sıkıntı olmadan 4.3 e yükselttim herkeze tavsiye ederim..
güle güle kullanın:)

storm_fb

storm_fb

Üye
garantide parayla yapçaksa yazıklar olsun erken gelse bari telefonum 4.3 yüklü gelse bari nokia c3 takılıyoz şimdi şarj sorunu falan yok orası güzel :D

emre128

Üye
öncelikle kardeşim eline sağlık güzel anlatmışsın harfiyen uyguladım başarılı bir şekilde yüklendi. daha sonra rootlayıp gereksiz uygulamaları kaldırdım telefon on numara oldu. eğer düşünme aşamasında olan varsa hala bence düşünmeyin hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
garantide parayla yapçaksa yazıklar olsun erken gelse bari telefonum 4.3 yüklü gelse bari nokia c3 takılıyoz şimdi şarj sorunu falan yok orası güzel :D
ben senin yerinde olsam başka romlarda dener gönderirdim bari gitti tam gitsin ,kötü olmus :D
öncelikle kardeşim eline sağlık güzel anlatmışsın harfiyen uyguladım başarılı bir şekilde yüklendi. daha sonra rootlayıp gereksiz uygulamaları kaldırdım telefon on numara oldu. eğer düşünme aşamasında olan varsa hala bence düşünmeyin hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ederim.
güle güle kullan kardeşim..

poli05

poli05

Üye
Bilmezdim bu forumları.......,
bu deyimleri (rom-rot-odin-vipe),
samsung galaxy s3 almadan önce

öncelikle herkese selam,
benim sorunum 4.3 güncelleme sonrası tel. açılmıyor.

OTA ile gelen s3 güncellemesini yaptım.(şarzım az olduğu için 2 defa ertelemiştim) Telefon kapatıp açıldı ama "SAMSUNG" ekranında takılı kaldı. Recovery ve Download modda açılıyordu. wipe cash yaptım, yedeklerim olmadığından baska birşey yapmadım. bir-iki gün netten forumları inceledim sonra sabaha kadar uğraşıp odin ile 4.3 ü, tekrar yükledim. cihazım çalıştı. kiesden yedeklerimi aldım. ama telefon güzel çalışıyor gibi geldi (wipe mipe) bir şey yapmadım.

2-3 gün telefon gayet güzel çalıştı, ama sonra bir avast uygulaması güncellerken wifi alanından çıkmışım, sonra bir türlü güncellemeyi tamamlıyamadı. akşam telefonu kapatıp-açayım tekrar günceller diye düşündüm. telefonu kapatınca bir daha açılmadı. Telefon "samsung GALAXY SIII GT-I9300" ekranında takılı kalıyor, kapatıyorum-kendi tekrar açılıyor bu ekranda kalıyor, şarj cihazı takılı olunca kapanıyor ama bu sefer pili yeşil göstermiyor gri gösteriyor-ayrıca pilin üzerinde mausun işlem yaparken çıkan halkası var o da donuk duruyor.

üç tuş kombinasyonlarını denedim- recovery açılmıyor fakat download olarak açılıyor bu modda bilgisayara bağlayınca; odin proğramı telefonu görüyor, 4.3 ü odinle tekrar kurdum bir değişiklik olmadı. kies3 e bağladım model hatası veriyor, kies2 de hata veriyor, kies3 ile(model hatası vermesine rağmen) "üretici yazılım güncellemesi ve başlama durumuna getirme" işlemi yaptım yükleme yeptı(cihaz üzerinden mavi ilerleme çizgisi ile takip ettim) ama gene değişen bir şey olmadı.

servise gitmeden bir yol gösterecek varmı...
not: servisten korktuğum yok-garantim filan var. telefonu teknosadan aldım, ama garantide çok bekliyeceğimi düşünüyorum, güvenilir - tavsiye edilecek bir servisten profesyonel yardımda alabilirim.(istanbul avurpa yakası için)

şimdiden teşekkürler

vega1977

vega1977

Üye
serviste yarım saatte yükleyip veriyorlar ama odin i gorurlerse100 tl alıyorlar garanti dışı olursa 50 tl garantili zaten bedava ama acele deyip verin acil olunca yarım saat sonra alırsın ben öyle yaptım

Son düzenleme:

Üst Alt