Bilmezdim bu forumları.......,
bu deyimleri (rom-rot-odin-vipe),
samsung galaxy s3 almadan önce
öncelikle herkese selam,
benim sorunum 4.3 güncelleme sonrası tel. açılmıyor.
OTA ile gelen s3 güncellemesini yaptım.(şarzım az olduğu için 2 defa ertelemiştim) Telefon kapatıp açıldı ama "SAMSUNG" ekranında takılı kaldı. Recovery ve Download modda açılıyordu. wipe cash yaptım, yedeklerim olmadığından baska birşey yapmadım. bir-iki gün netten forumları inceledim sonra sabaha kadar uğraşıp odin ile 4.3 ü, tekrar yükledim. cihazım çalıştı. kiesden yedeklerimi aldım. ama telefon güzel çalışıyor gibi geldi (wipe mipe) bir şey yapmadım.
2-3 gün telefon gayet güzel çalıştı, ama sonra bir avast uygulaması güncellerken wifi alanından çıkmışım, sonra bir türlü güncellemeyi tamamlıyamadı. akşam telefonu kapatıp-açayım tekrar günceller diye düşündüm. telefonu kapatınca bir daha açılmadı. Telefon "samsung GALAXY SIII GT-I9300" ekranında takılı kalıyor, kapatıyorum-kendi tekrar açılıyor bu ekranda kalıyor, şarj cihazı takılı olunca kapanıyor ama bu sefer pili yeşil göstermiyor gri gösteriyor-ayrıca pilin üzerinde mausun işlem yaparken çıkan halkası var o da donuk duruyor.
üç tuş kombinasyonlarını denedim- recovery açılmıyor fakat download olarak açılıyor bu modda bilgisayara bağlayınca; odin proğramı telefonu görüyor, 4.3 ü odinle tekrar kurdum bir değişiklik olmadı. kies3 e bağladım model hatası veriyor, kies2 de hata veriyor, kies3 ile(model hatası vermesine rağmen) "üretici yazılım güncellemesi ve başlama durumuna getirme" işlemi yaptım yükleme yeptı(cihaz üzerinden mavi ilerleme çizgisi ile takip ettim) ama gene değişen bir şey olmadı.
servise gitmeden bir yol gösterecek varmı...
not: servisten korktuğum yok-garantim filan var. telefonu teknosadan aldım, ama garantide çok bekliyeceğimi düşünüyorum, güvenilir - tavsiye edilecek bir servisten profesyonel yardımda alabilirim.(istanbul avurpa yakası için)
şimdiden teşekkürler