S3 4.3 Supersu Çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
S3 4.3 Supersu Çalışmıyor
Slm arkadaşlar 4.3 güncellemesi başıma bela oldu şebeke gittiği için modem ve kernel dosyalarını flash lıyorum bu seferde supersu çalışmıyor 4.1.2 ye geri döneyim dedim bu seferde arıza patch işe yaramıyor telefonu duvara çarpacam 3 gündür kafayı yedirtti bana :duvar2:Aynı sorunu yaşayan varsa 4.3 kurduktan sonra, cfroot, UPDATE-SuperSU-v1.43, flash layıp güncelleyin ardından modem ve kernel dosyalarını yükleyin.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
kardeş sen çok yanlış işler yapmışsın ? daha türkiyeye gelmeden nappa indirdin 4.3 ü afedersin ? :))))))))) ben bekliyorum gelmesini.Nie gidip başka ülkenin romunu indirip de kurayım hemen..hiç uğraşamam o işlerle..bir kere imei uçtu ondan sonra ilallah.bekle türkiye resmi romunu acele etme.

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntı yok hocam uğraşmadan olmaz şuanda kurdum tatmin edici biraz yavaş onun haricinde bir sorunla karşılaşmadım.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
valla kullanan sensin gardaş.netteki forumlarda s3 kullananlar 4.3 ten pek memnun değil.yaknda bir pürüz çıkartırsa o yazılım şaşırmam.snuçta kullanacak olan sensin seni tatmin ediyorsa hiç sıkıntı yok

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Pürüz çıkartırsa kaldırıp custom rom kurarım nasıl olsa kendim uğraşıyorum beleş :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
4.3 den geri gelince imei uçuyor :D kolay gelsin beleş :D

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Bir üst sürümü yüklemeden önce efs yedeği alsak geri dönünce uçmıcakta bilinçsiz yapınca uçuyo tabi.
Yinede çaresi var l9300XXEMG4 modem dosyasını yükleyince 4.1.2 de şebeke geliyo şahsen denedim.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
:biggrin:

darkriders

darkriders

Üye
Selam arkadaşlar benimde 4.2.2 kullandığım versiyon fakat 4.3 güncellemesini yaptım biraz yavaş olduğu için tekrar 4.2.2 döndüm, Aynen benimde uçtu ama
l9300XXEMG4 modem dosyasını yükleyince hallettim. 4.2.2 Daha Hızlı .

Son düzenleme:

Üst Alt