s2 s3 mini tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerem5266

Üye
    Konu Sahibi
s2 s3 mini tavsiye
Selamün Aleyküm arkadaşlar,öncelikle hayırlı cumalar.
Nasip olursa ilk androit telefonumu alıcam ama s2 ve s3 mini arasında kararsız kaldım,gözlemlediğim kadarıyla s2 de ısınma sorunu oluyormuş birde son güncellemesini alacakmış,s3 minide fazla bir soruna rastlayamadım tavsiye ve önerilerinizi öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim

telkolikk

telkolikk

Üye
ısınma hepsinde olur ama s2 nin arka kapağı ince olduğundan dha çok hissedilir.eğer kılıfla kullanırsan hiçbi sorun olmaz ama herzaman s2 dha iyidir s3ten. kiyas.la sitesinden karşılaştırırsan görürsünz ztn :)

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
aleküm selam güzel kardeşim.şimdi samsung galaxy s2 daha özellikli ayrıca ısınma sorunu kullanıcıların yüzde 2-3 civarında yaşanıyor ki bu sorun sayılmaz çünkü çoğu cihaz bu şekilde.s3 mini ye gelecek olursak gerçekten güzel bir cihaz ama s2'nin yerini kesinlikle tutmaz.yani benim tavsiyem kesinlikle galaxy s2 :)

kerem5266

Üye
    Konu Sahibi
doğru yaklaşımlar teşekkürler,güncelleme konusunda sıkıntı olurmu acaba çünkü son güncellemesini alacakmış 3.3.2013 de.

restmod

restmod

Üye
Ben olsam s2 alirdim bu ikisi arasinda hem daha yuksek performansi hemde daha şık bi telefon

kerem5266

Üye
    Konu Sahibi
aslında akıllımı bir seçim olacak ama,korkum şu ısınma sıkıntısı :) bu konuda sorun yaşayan kişiler olmuş hatta yakınımdada oldu,bir bayan ısınma yüzünde telefonun 1 parçası yanmış garanti değiştirmiş ama işte'side var :)

restmod

restmod

Üye
O gibi sorunlar sansa baglidir binde bir cikar s3minidede cikabilir ayni sorun kronik bisey degil bu s2 icin

kerem5266

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah ilgi ve alaka için teşekkür ederim.bir süre daha düşüneyim.ağzım yansın istemiyorum

fk555897

fk555897

Üye
S2 özellik bakımından daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...