S^3 - YENİ GÜNCELLEME! Video 9.22.52 [02.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
arkadaslar bu Video 9.22.52 guncellemesi 19 ocak yayinlanan altyazi destekleyen guncelle
daha once yukledik zaten bunu bu eski
henuz ortada guncelleme yok

?________???????????????????????

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bu Video 9.22.52 guncellemesi 19 ocak yayinlanan altyazi destekleyen guncelle
daha once yukledik zaten bunu bu eski
henuz ortada guncelleme yok

en son video güncellemesi Videolar 17.1 güncelleme buydu

3onur5

3onur5

Üye
S.W.A.T.
nasıl aratıyoruz güncelleme olup olmadıgını yardımcı olurmusun

3onur5

3onur5

Üye
tamam teşekkürler

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
birde *#0000# den aratıyorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Adam ustalaşmış tecrübe edinmiş 34 kere yaşamış adama soruyo bakın :D ortaya değil :ehe:
(Amacım dalga geçmek değil)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
orcun knka bende bise anlamadim walla :kop:

[alikan]

[alikan]

Üye
Bu güncelleme yeni filan değil ya videolara alt yazı desteği getiren güncelleme bu boşuna aratmayla uğraşmayın. Telefonunuzda uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara gelin en sonda video player'a bilgileri göster yapıp sürümüne bakabilirsiniz. Şimdi baktım 9.22.52 Arkadaş herhalde güncellemeyi yeni sandı ya da karıştırdı. Heyecan yok

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışı diye ben mi yeni gördüm anlamadım. ama öncekni yüklemedim

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
:d::d::d::d::d::d:
Чσu Kиσω;3164693' Alıntı:

:d::d::d::d::d::d::d::d::d:

[alikan]

[alikan]

Üye
Чσu Kиσω;3164693' Alıntı:

Aslında önce senin görmen lazım genelde ingilizce dil paketinde çıkar sonra diğer dilleri destekleyenleri gelir. Önce Avrupada çıkıyor yani sonra bizim buralara uğruyo ama sen biraz geç bakmışsın kardeşim ondandır. Hatta Nokia bu güncellemeyi bayağı reklamlı şekilde yaptı çünkü yanlış hatırlamıyorsam samsung galaxy de ki video playerda alt yazı desteği fabrika çıkışlı oluyodu nokia da bu eksik diye laf atmışlardı ondan çıkarırken reklamını bile yaptılar herkese duyurmak için.

Uruloki

Uruloki

Üye
alikan herkes.n hevesini bitirdin hee bak mustsfa abi ağlıcak şimdi

cabal21

cabal21

Üye
dünden beri yüklü olan güncelleme için mi habire tarattık.

fnk-hamel

fnk-hamel

Üye
Nasıl bir psikoloji ?!! Hepimiz kilitlenmişiz yeni güncellemelere. Oysa telefonda (N8) çok da önemli bir sorun yok. Ne bekliyoruzki. Yeni güncellemelerle telefonumuz sanki uzay aracına dönüşecek de uçacağız...

cod123

Üye
valla kardesim benim ne bekledigim belli video fln istemiyorum wlan sorunu düzeltilsin sifreli baglantilardan nete giremiyorum tek umudum pr1.1 güncellemesi insallah bu sorun cözülür

xparissx

xparissx

Üye
arkadas yanlis belirtmis galiba 72mb lik guncelleme ovi suite 3.0.0.290 guncellemesidir:)

calis84

calis84

Üye
Nasıl bir psikoloji ?!! Hepimiz kilitlenmişiz yeni güncellemelere. Oysa telefonda (N8) çok da önemli bir sorun yok. Ne bekliyoruzki. Yeni güncellemelerle telefonumuz sanki uzay aracına dönüşecek de uçacağız...
Haklisin buna benzer bir elestiri de ben yapmistim, ama üstü kapali bu yorumum elestirildi. Dedigin gibi sank uzay aracina dönusecek telefon. ya güncelleme beklemekten telefondan sevk alamiyoruz. ciksa ne olur cikmasa ne olur sanki. Bazi arkadaslar güncellemeden bekledikleri belirli özelikler saymisti, inanin bana o özellikler ciksin baska bir sey isteyecekler.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
S.W.A.T.
nasıl aratıyoruz güncelleme olup olmadıgını yardımcı olurmusun

Adam ustalaşmış tecrübe edinmiş 34 kere yaşamış adama soruyo bakın :D ortaya değil :ehe:
(Amacım dalga geçmek değil)

????????????????????????????

orcun knka bende bise anlamadim walla :kop:

Burdan bahsediyorum, özellikle SWAT'a sormus 34 keredir tecrübe kazanmıştır diye :D:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt