S^3 - YENİ GÜNCELLEME! Video 9.22.52 [02.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
S^3 - YENİ GÜNCELLEME! Video 9.22.52 [02.02.2011]
hayırlı olsun yeni video güncellemesi çıktı,cihazınız ilk başta görmezse korkmayın. iki güne kadar tüm cihazlar sorunsuz güncelleştirecek.

arkadaşlar cihazlarınız görmeyebilir.ovi için değil cep tel için çıktı.ingilizce dilinde çıktı. isveç
bekleyin türkiye içinde çıkacak.hemen cihazım bulmadı demeyin

bir önceki güncellemede facebook videoları ile ilgili sıkıntıların giderilmesi bekleniyor. denemedim ! nedeni bi önceki güncellemeyi bu yüzden yapmamıştım :)

• Beğen
Tepkiler: Trackmania ve orcusss

sh0ck

sh0ck

Üye
Nalet olsun, Hackli PR 1.1 Kullandığımdan gözükmüyor hiç bişey. :) Biri dosyayı upload edebilirmi?

webplayer

webplayer

Üye
Hayırlı olsun, ben öncekini de yapmamıştım ancak telefon yeni birşey görmedi. Şuanda altyazılı film indirmekte olduğumdan telefonda görünen videolar güncellemesini yaptım. Bunu da gördüğü zaman yaparım artık. Facebook'taki sorun tam olarak neydi acaba?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Hayırlı olsun, ben öncekini de yapmamıştım ancak telefon yeni birşey görmedi. Şuanda altyazılı film indirmekte olduğumdan telefonda görünen videolar güncellemesini yaptım. Bunu da gördüğü zaman yaparım artık. Facebook'taki sorun tam olarak neydi acaba?

Videoları ne indirerek ne de tarayıcı üstünde açamıyordun :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
şu 72 mb lık güncellememi ??

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye

bende ovi suite güncellemesi çıktı onu yüklüyorm şuanda 80 dk falan kaldı dio bi kopsa bağlantı leptopta yandım :D

--------------- Ekleme ---------------

bide bişey sorcam real golf 2011 güncellemeside çıkıyor o ne için yapmalımıyım ???

cabal21

cabal21

Üye
telefon yerine ovi suit e geldi güncelleme :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
hatırlamıyorm ama 2-3 dk sürdü yüklemesi

bendeki güncelleme ndnse 72 mb yanlışmı yüklüyorm ne :D

--------------- Ekleme ---------------

Abi ovi suite nin kendisine atmışım güncellemeyi xDe

suat1111

suat1111

Üye
ewet 72mgby ma bu tel için değil pc suit gün cellemesi bilgisAyar için yanlış anlamayın

SilentOne

SilentOne

Üye
dedim video güncellmesi için 72 mb dedim telefonun video yazılımı 72 mb ise telin kendi güncellemedsi kaç mb acaba die düşündüm

mraz

mraz

Üye
Telefon güncellemesi değil ovi suit(pc proğramı) güncellemesi var sadece.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
yanlış atmışım şuanda bnm tel 011.012 güncellemesi doğrumu

mraz

mraz

Üye
Evet 011.012 zaten son güncelleme

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
ne ovide nede telefonda çıkmadı???

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazlarınız görmeyebilir.ovi için değil cep tel için çıktı.ingilizce dilinde çıktı. isveç
bekleyin türkiye içinde çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt