Apple'ın iPhone 7 modeli yeni bir videoda ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın iPhone 7 modeli yeni bir videoda ortaya çıktı
Apple çok yakında yeni iPhone 7 modellerini duyuracak ve cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor...



Apple'ın yeni iPhone 7 akıllı telefon modeli büyük bir merakla bekleniyor. Her sene Eylül ayında etkinlik düzenleyen firmanın bu sene de yine Eylül ayında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki iki yeni akıllı telefon modelini duyuracağı ifade edilirken, ayrıca bazı kaynaklar iPhone 7 Pro adında bir başka modelin daha sunulabileceği yönünde bilgiler sunmakta.



Genel olarak baktığımızda iPhone 7'nin ve iPhone 7 Plus'ın şimdiye kadar bir çok görseli sızdırılırken, tasarım olarak artık nasıl bir görünüm ile gelecekleri ortaya çıktı. Yeni cihazlar için bilgiler de artarak gelmeye devam ediyor.

Şimdi de iPhone 7'nin videosu ortaya çıktı. iPhone 7'nin gümüş ve uzay grisi renkleri görülebilirken, oldukça kısa bir şekilde cihazın arka ve alt kısmı görülebiliyor. Alt kısmına baktığımızda ise 3.5mm kulaklık girişinin yer almadığını görüyoruz. Ortada Lightning Connector ve yan taraflarında da hoparlör kısımları görünmekte.

Ayrıca kısa bir süre önce ortaya çıkan bir bilgi de iPhone 7'nin 1.960mAh batarya ile geleceği şeklinde. Bu da iPhone 6S'e göre %14 oranında daha büyük batarya içereceği anlamına geliyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, firmanın yeni geliştirdiği Apple A10 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setinin de önceki nesilde olduğu gibi çift çekirdekli olarak geleceği ifade ediliyor. 2GB / 3GB sistem belleğine yer verilecek ve ayrıca 32GB'dan 256GB'a kadar da dahili veri kapasitesi seçeneklerinin sunulacağı kaydedilmekte.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple'ın iPhone 7 modeli yeni bir videoda ortaya çıktı
 


Üst Alt