s 3 mini hakkinda hersey.. Soru ve cevaplar buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
bende hala güncelleme felan yok.. nasıl oluyor anlamıyorum

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi Beğenen Varmı Arkadaşlar ?

Yigit315

Yigit315

Üye
güncellemeyi kimse beğenmiyor.bana gelmedi henüz.ama gelirse yüklemeyi düşünmüyorum :(

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
arkadaşları s3 mini ye 4.1.2 güncelleme yapan var mi?? varsa değişiklik ne? ben orjinal olmayanı yaptım bi ara ama önceki sürümde olan özellikleri bile götürdü . acaba orijinali nasıl?? bilen varsa paylaşsn lütfen

Bi değişiklik yok. . 1, 2 ufak özellik geldi ve 1, 2 özellik geldi.
Bir de iki haftalık deneyimimden batarya süresinin uzadigini gördüm.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Hangi Virüs Programını Kullanıyorsunuz? '' Zoner Mobile Security ''

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Niçin bizde güncelleme yok

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Hala Anlamış Değilim Kardeş :bilmm

SoullessBastard

SoullessBastard

Üye

Mali400

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benimde sorularim olacaktı :) 1-telefonu normal kullanırken gereksiz kasma veya takılmalar oluyor mu? 2-subway surfers , modern combat 4, mostwanted gibi oyunlarda kasılmalar oluyor mu.? Bir de ağır flash içerikli sitelerde gezinti yaparken kasılmalar oluyor mu? Son olarakta telefonun kullanıcısı olarak hiç eksi yanını gördünüz mu telefonun? Gördüyseniz nasıl şeyler mesela açıklayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler :)

Ben gta vicetyi yukledim arka planda uc dort oyun birden acikken biraz kasti oda 2 3 saniye sonra normale döndü

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar Hangi Virüs Programını Kullanıyorsunuz? '' Zoner Mobile Security ''

Gerek duymuyorum sende kullanma bence bilindik guvenilir sitelerden hallet ne işin olursa artık

- - - Eklendi - - -

Gercekten oyle hocam.. birde sarj konusu acilmisken.. mobilecare programini telefonunuzdan eksik etmeyin 3 saattir sarjim % 87 ve parlaklik yaridan yuksek
Mobilecare nasil bir program biraz anlatsana kardes

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Mobile care programı kendi bilgisayarımdada kullandığım süper bir prog.. gereksiz dosyaları ön belleği virüsleri v.b. yani telefonu rahatlatma programı bunun yanında pil kullanımında çok büyük tasarruflar elde edebileceğiniz bir uygulama olmazsa olmazlardan bence !

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Niçin bizde güncelleme yok

arkadaşlar samsung türkiye 4.1.2 sürümü daha yayınlamadı. ithalat olan s3 minilere yurt dışı olduğu için güncelleme geldi ve bu güncelleme stabil olmayan güncelleme eğer cihazınız samsung kendi garantisinde ise bu güncelleme ilerleyen tarihlerde verilicektir.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar samsung türkiye 4.1.2 sürümü daha yayınlamadı. ithalat olan s3 minilere yurt dışı olduğu için güncelleme geldi ve bu güncelleme stabil olmayan güncelleme eğer cihazınız samsung kendi garantisinde ise bu güncelleme ilerleyen tarihlerde verilicektir.
Cok sağol hocam patlicaktik yahu :)

mstgunaydin

Üye
ArkdaslR benim sorunm google play store durduruldu diye bildiri cikoyo ekrana hic bisey indiremiyorum yardimci olurmusunuz

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Mesut kardeşim bu olay benim başımada geldi ve kurcalıyarak halletmiştim ben bu sorunu.. Tabiki sanada yardımcı olacağım.. Ayarlar >Uygulama Yöneticisi > Orta tuşun solunda bulunan Seçenekler tuşuna Bas > Uygulama tercihlerini sıfırla diye bir seçenek gelecek ona tıklayıp onay verdiğinde bu sorunun çözülecektir ;)

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
aLDIM GÜNCELLEMEYİ SONUNDA !

metinmemet

Üye
selam arkadaşlar bendede s3 mını var forumdan bişey yükleyemiyorum cihazın şifreli oldugu yazısı ekrana geliyor google store hariç hiç biryerden yükleyemezsiniz diyor siz bu siteden yükleye biliyormusunuz yardım lütfen

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Bilinmeyen kaynaklar modunu aç kardeş

SoullessBastard

SoullessBastard

Üye
selam arkadaşlar bendede s3 mını var forumdan bişey yükleyemiyorum cihazın şifreli oldugu yazısı ekrana geliyor google store hariç hiç biryerden yükleyemezsiniz diyor siz bu siteden yükleye biliyormusunuz yardım lütfen
Kardeş ayarlar güvenlik asagida bilinmeyen kaynaklara tik at

emre2574

emre2574

Üye
şarjı gunluk ınternet kullanımı wifi veya mobil veriden ve biraz sms atmak için kullanılırsa ne kadar dayanıyor acaba

Üst Alt