arkadaşları s3 mini ye 4.1.2 güncelleme yapan var mi?? varsa değişiklik ne? ben orjinal olmayanı yaptım bi ara ama önceki sürümde olan özellikleri bile götürdü . acaba orijinali nasıl?? bilen varsa paylaşsn lütfen
Mali400
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar benimde sorularim olacaktı1-telefonu normal kullanırken gereksiz kasma veya takılmalar oluyor mu? 2-subway surfers , modern combat 4, mostwanted gibi oyunlarda kasılmalar oluyor mu.? Bir de ağır flash içerikli sitelerde gezinti yaparken kasılmalar oluyor mu? Son olarakta telefonun kullanıcısı olarak hiç eksi yanını gördünüz mu telefonun? Gördüyseniz nasıl şeyler mesela açıklayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
![]()
Arkadaslar Hangi Virüs Programını Kullanıyorsunuz? '' Zoner Mobile Security ''
Mobilecare nasil bir program biraz anlatsana kardesGercekten oyle hocam.. birde sarj konusu acilmisken.. mobilecare programini telefonunuzdan eksik etmeyin 3 saattir sarjim % 87 ve parlaklik yaridan yuksek
Niçin bizde güncelleme yok
Cok sağol hocam patlicaktik yahuarkadaşlar samsung türkiye 4.1.2 sürümü daha yayınlamadı. ithalat olan s3 minilere yurt dışı olduğu için güncelleme geldi ve bu güncelleme stabil olmayan güncelleme eğer cihazınız samsung kendi garantisinde ise bu güncelleme ilerleyen tarihlerde verilicektir.

Kardeş ayarlar güvenlik asagida bilinmeyen kaynaklara tik atselam arkadaşlar bendede s3 mını var forumdan bişey yükleyemiyorum cihazın şifreli oldugu yazısı ekrana geliyor google store hariç hiç biryerden yükleyemezsiniz diyor siz bu siteden yükleye biliyormusunuz yardım lütfen