s 3 mini hakkinda hersey.. Soru ve cevaplar buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

giyotin67

giyotin67

Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar,hayırlı geceler.s3 mini almayı düşünüyorum bir sitede buldum çok uygun fiyata.yanlız garanti olayı aklımı karıştırdı.garantisi Delta iletişim diye bir firmaymış bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

benim de s3 minim delta iletişim gittigdyrdan almıştm.kulanıyorum hala.güzel buyuk bi sıkıntım yok msj dışında msjlasırken mesajlasma durduruldu die bi yazı gelio arada bi.teli acıp kapatınca düzelio.sanırım format atmam gerek.bide yazılımsal farklılık varmış galiba msj laşırken öngörücü yazında kelime ekle die bi senecek yok.samsungun kendi sitesindeki canlı yardım a sordum paralel yolla geln telefonlarda böle bi sıkıntı olabiliyor dedi

yasin_57

yasin_57

Üye
selam arkadaşlar bi sorum olucaktı size s3 mini alalı yaklaşık 2 ay oldu telefonun herşeyini öğrendim yanlız şu mesaj iletim raporu sesini çözemedim bi türlü telefonu ilk aldığımda mesaj bildirim sesi ıslık sesi ve mesaj iletim raporu sesi beep ti ben değiştirdim bildirim seslerini şu anda kime mesaj atsam mesaj gelince çıkan ıslık sesi iletim raporundada çıkıyor yani iki seste aynı mesaj yolluyorum ardından ıslık sesi geliyor mesaj geldi sanıyorum sürekli ama iletim raporu sesiymiş o ilk geldiğinde telefon böyle değildi mesaj sesi ıslık iletim raporu sesi beep ti ben tekrar öyle yapmak istiyorum bilen bi arkadaş varsa lütfen yardım etsin çok sıkıldım aynı sesi dinlemekten gelen seste aynı iletim raporu seside aynı lütfen bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum saygılar.

giyotin67

giyotin67

Üye
selam arkadaşlar bi sorum olucaktı size s3 mini alalı yaklaşık 2 ay oldu telefonun herşeyini öğrendim yanlız şu mesaj iletim raporu sesini çözemedim bi türlü telefonu ilk aldığımda mesaj bildirim sesi ıslık sesi ve mesaj iletim raporu sesi beep ti ben değiştirdim bildirim seslerini şu anda kime mesaj atsam mesaj gelince çıkan ıslık sesi iletim raporundada çıkıyor yani iki seste aynı mesaj yolluyorum ardından ıslık sesi geliyor mesaj geldi sanıyorum sürekli ama iletim raporu sesiymiş o ilk geldiğinde telefon böyle değildi mesaj sesi ıslık iletim raporu sesi beep ti ben tekrar öyle yapmak istiyorum bilen bi arkadaş varsa lütfen yardım etsin çok sıkıldım aynı sesi dinlemekten gelen seste aynı iletim raporu seside aynı lütfen bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum saygılar.

arkadaşım mesajlara gir mesajlardan ayarlara gir asağa ya dogru indiğinde bildirim ayarlarını göreceksin sanırım ordan yapabilirsin bi dene istersen

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
gittigidiyordan kardeşim

- - - Eklendi - - -

tel de bi sıkıntı yok kayıtlı tel baktım

Keşke samsung garantili ürün alsaydın. Bn teknosadan aldım hiçbir sıkıntı yok. Maşallh

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Yav arkadaslar adam akıllı bi tv programi bulamadim.. neredeyse hepsini denedim ise yarayani bulamadm

ramstar

Üye
Arkadaslar telefona ekran kilidi koydum fakat kaldiramiyorum lutfen yardim

hbwolf

Üye
yeni gelen 4.1.2 güncellemenin detaylarını bilen var mı?

unknownaperson

Üye
Wi fi bağlantısı kopuyor neden acaba? Şimdiden teşekkürler.+

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonuma neden gelmedi? Sizinkilere geldimi?

ramstar

Üye
Arkadaslar internet hizi bazen dusuyor telefonumda pek bisi yuklu deil temple run2 fruit ninja paper toss beach buggy yuklu bunlar yuzunden net hizimi kasarmi.suan avea dan aldigim 1gb la girdim telden yaziorum.ama bazen asiri agirlasio.facebooku bile acmio bazen..ne yapmam gerekiyor.simdiden tskler

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar internet hizi bazen dusuyor telefonumda pek bisi yuklu deil temple run2 fruit ninja paper toss beach buggy yuklu bunlar yuzunden net hizimi kasarmi.suan avea dan aldigim 1gb la girdim telden yaziorum.ama bazen asiri agirlasio.facebooku bile acmio bazen..ne yapmam gerekiyor.simdiden tskler
genelde bu sorun yok. Telefon bi formatlama islemi yaparsanız duzrlecektir büyük ihtimal

ramstar

Üye
genelde bu sorun yok. Telefon bi formatlama islemi yaparsanız duzrlecektir büyük ihtimal

Format islemini nasil yapiyoruz?fabrika ayarlarina don demek yeterli olurmu acaba.yardimci olursa iz sevinirim.tekrar tesekkurler

recoverr1

Üye
ya ben laptoptan vınn ile internete giriyorum wifi ile bilgisayardan ağ kurup s3 e paylaşmak istiyorum ama telefon bilgisayarın kurdugu ağı gormuyor wpa2 wep güvenlik türlerini denedim ama yine gormedi çözümünü bilen var mı ??

recoverr1

Üye
Laptoptan vınn ile internete giriyorum wifi ile bilgisayardan ağ kurup s3 e paylaşmak istiyorum ama telefon bilgisayarın kurdugu ağı gormuyor wpa2 wep güvenlik türlerini denedim ama yine gormedi çözümünü bilen var mı ??

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Internetten arastir kardeş detayli anlatm ve gerekli programlar mevcut

nebulafire

Üye
arkadaşları s3 mini ye 4.1.2 güncelleme yapan var mi?? varsa değişiklik ne? ben orjinal olmayanı yaptım bi ara ama önceki sürümde olan özellikleri bile götürdü . acaba orijinali nasıl?? bilen varsa paylaşsn lütfen

Üst Alt