S3 mini şuanki oyunlar için herhangi bir kasma olmaz tahminimce ama hafıza sorunu varmış anlaşılan![]()
ama 4.5 gb kullanılabilir hafıza alanı yetmiyor oyunlar için
Çözüm şart!!!Telefonuna flash player yukleyen varmi ? Ben yukledim ancak menuye plash player settings olarak geliyor. Yüklenmiş oluyormu
hocam olup olmadığını nereden anlayabilirim. ..Ben denedim oldu . Insallah seninki de olmustur

Telefonu nerden aldn sn kardeşArkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?
not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık![]()
Telefonu nerden aldn sn kardeş
gittigidiyordan kardeşim
Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?
not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık![]()
Her ihtimale karsi genpa garantili olsunSelamün aleyküm arkadaşlar,hayırlı geceler.s3 mini almayı düşünüyorum bir sitede buldum çok uygun fiyata.yanlız garanti olayı aklımı karıştırdı.garantisi Delta iletişim diye bir firmaymış bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Kardesm bi formatlama sayesinde sorunun duzelecektir
- - - Eklendi - - -
Her ihtimale karsi genpa garantili olsun
Sknti yasama bosu bosuna
Şirketin resmi sitesi var baktım yeni açılmış,o garatide 750 tl ye kadar düşük fiyatta var.sanalreyonum vb. yerler