s 3 mini hakkinda hersey.. Soru ve cevaplar buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

lordufuk

lordufuk

Üye
S3 mini şuanki oyunlar için herhangi bir kasma olmaz tahminimce ama hafıza sorunu varmış anlaşılan :)

mahonigumus

Üye
arkadaşlar s3 mini de pil tüketimi android os %30 gösteriyo normalmi pil erken boşalıyo biraz da garantisi bitmeden servisemi göndereyim böyle bi sorunu olan arkadaşımız varmı ?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
arkadaşlar okey oyununu oynayabilirmiyiz flash desteği olmadığı için.!!

uguro

uguro

Üye
S3 mini şuanki oyunlar için herhangi bir kasma olmaz tahminimce ama hafıza sorunu varmış anlaşılan :)

Malesef hafıze sorunları olmasa bu telefonun kaldıramayacağı oyun çıkmadı daha :D ama 4.5 gb kullanılabilir hafıza alanı yetmiyor oyunlar için :oke: Çözüm şart!!!

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuna flash player yukleyen varmi ? Ben yukledim ancak menuye plash player settings olarak geliyor. Yüklenmiş oluyormu

furkan.m

Üye
Bende s3 mini kullanıcısı olarak az önce bir deneyimimi sunayım batarya konusunda , bataryayı çıkarıp takmak yuzdeyi etkilermi diye baktım % 19 da kapattım telefonu açtığımda % 25 olduğunu gördüm yaklaşık 15 dakikadır wifi ile internetteyim henüz % 21 samsunglarda bu klasikleşmiş galiba :)

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Gercekten oyle hocam.. birde sarj konusu acilmisken.. mobilecare programini telefonunuzdan eksik etmeyin 3 saattir sarjim % 87 ve parlaklik yaridan yuksek

giyotin67

giyotin67

Üye
Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana msj laşma durduruldu diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.

mbsefb

Üye
Arkadaslar benim galaxy s3 tel var guncellemek icin ayaralar>cihaz hakkindaya giriyorum yazalım guncelleme secenegi yok durum falan var.... BI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

giyotin67

giyotin67

Üye
Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?:hmmm

not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık:ağlarım:

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?:hmmm

not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık:ağlarım:
Telefonu nerden aldn sn kardeş

vazkor

Üye
sa bnde s3 mini almyı düşnüyorumda telefona cok oyun yuklesek nova modern c gta felan 10 dan fazla büyk çaplı oyun yuklsek kasarmi

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Hafıza yetse kasmaz hafıza az 4 gb

kerem5266

Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar,hayırlı geceler.s3 mini almayı düşünüyorum bir sitede buldum çok uygun fiyata.yanlız garanti olayı aklımı karıştırdı.garantisi Delta iletişim diye bir firmaymış bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi

Kardesm bi formatlama sayesinde sorunun duzelecektir

- - - Eklendi - - -

Selamün aleyküm arkadaşlar,hayırlı geceler.s3 mini almayı düşünüyorum bir sitede buldum çok uygun fiyata.yanlız garanti olayı aklımı karıştırdı.garantisi Delta iletişim diye bir firmaymış bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Her ihtimale karsi genpa garantili olsun
Sknti yasama bosu bosuna

kerem5266

Üye
Kardesm bi formatlama sayesinde sorunun duzelecektir

- - - Eklendi - - -

Her ihtimale karsi genpa garantili olsun
Sknti yasama bosu bosuna

Şirketin resmi sitesi var baktım yeni açılmış,o garatide 750 tl ye kadar düşük fiyatta var.sanalreyonum vb. yerler

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Şirketin resmi sitesi var baktım yeni açılmış,o garatide 750 tl ye kadar düşük fiyatta var.sanalreyonum vb. yerler

999 Tlye olsn sağlam samsung'un kndi garantisi olsun deymez çakma garantilere emin olun.

Üst Alt