s 3 mini hakkinda hersey.. Soru ve cevaplar buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Iyiki bu telefonu almisim.. acayip bisi ya arkadaslar alma fln diyolardi gittm aldm smdide iiki almissin cok ii telfn fln diyolar.. peki ne kadara aldn kardes sen? Teknosada turuncu indirim vardi 900 tl bndeki tlfnu sattm e 72 vardi onceden 150 tl ye onu sattm.. bana 750 tl ye gelmis oldu

nebulafire

Üye
bende çok memnunum gayet güzel hızlı pratik ve en güzeli de tasarım yani elde duruşu görünümü harika bence samsungn en güzel görünümüne sahip. ben 980 aldım indirimsiz yani :) bende de nokia 701 vardı onu verdim bunu aldım çok memnunum .

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Gule gule kullanalim.. alinabilecek en guzel ve zarif telefon gercekten

nebulafire

Üye
evet kardeşim güle güle kullan sende.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum daha olacaktı. Bir anti virus programı yuklemeye gerek varmıdır

nebulafire

Üye
ben telefon için bi antivirüs programı kullanmadım hiç . gerek de duymadim . ama uzun süre android kullananlara sormak lazım :) . güvenilir uygulama yükledikten sonra yada güvenilir sitelere girdikten sonra bence gerek yoktur heralde yüklemedim de . ilerde ne olur bilmem :)

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardesim ilerliyen zamanlarda gerek duyarsak yukleriz bencede gerek yok diye dusunuyorum

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Birde şunu söyleyeceğim kardeşim ram kullanımı sende tam olarak kaç oluyor bişi yapmadığım halde 500 lerde

nebulafire

Üye
benim ki de öyle oluyo ama hafıza sil dediğimde 3000lere düşüyo tekrar. çok uygulama açık olduğunda yapıyor onu ayarlar da var aslında arka plan uygulamaları kapat diye falan.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Evet varda o da sakncali diyolar.. mesela bi islem yapiyosan seni ana sayfaya atabiliyomus ayari oyle yapinca.. neyse hic kasma felan yok sorun degil

majes2008

Üye

Arkadaşlar bu iki oyunu S3 mini ye yüklenmiyor. Cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor.
Bu sorunu nasıl hallederim bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bide S3 minide arkada çalışan uygulamaları nasıl kapatabilirim

nebulafire

Üye
ayarlar-geliştirici seçenekleri- arka plan işlemlerini sınırla. buradan yapılıyo kardeşim.

ozgunb

ozgunb

Üye
Bu cihazda hangi grafik kartı var

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu cihazda hangi grafik kartı var

Mali400

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benimde sorularim olacaktı :) 1-telefonu normal kullanırken gereksiz kasma veya takılmalar oluyor mu? 2-subway surfers , modern combat 4, mostwanted gibi oyunlarda kasılmalar oluyor mu.? Bir de ağır flash içerikli sitelerde gezinti yaparken kasılmalar oluyor mu? Son olarakta telefonun kullanıcısı olarak hiç eksi yanını gördünüz mu telefonun? Gördüyseniz nasıl şeyler mesela açıklayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler :)

majes2008

Üye
ayarlar-geliştirici seçenekleri- arka plan işlemlerini sınırla. buradan yapılıyo kardeşim.
Burda sınrlıyo ben açık olanları nası kapatırım diye sormuştum

- - - Eklendi - - -

Birde / bu iki oyunu nasıl yükleyebilirim Google Play da baktım Cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor nasıl hallederim

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benimde sorularim olacaktı :) 1-telefonu normal kullanırken gereksiz kasma veya takılmalar oluyor mu? 2-subway surfers , modern combat 4, mostwanted gibi oyunlarda kasılmalar oluyor mu.? Bir de ağır flash içerikli sitelerde gezinti yaparken kasılmalar oluyor mu? Son olarakta telefonun kullanıcısı olarak hiç eksi yanını gördünüz mu telefonun? Gördüyseniz nasıl şeyler mesela açıklayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler :)
Oyunlarda pek bilmiyorumda İnternette dolaşırken kasma yaptını daha görmedim

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Burda sınrlıyo ben açık olanları nası kapatırım diye sormuştum

- - - Eklendi - - -

Birde / bu iki oyunu nasıl yükleyebilirim Google Play da baktım Cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor nasıl hallederim

- - - Eklendi - - -

Oyunlarda pek bilmiyorumda İnternette dolaşırken kasma yaptını daha görmedim

Alinabilecek en guzel telefon.. ne oyunlarda nede internette kasma oluyor iyiki almisim

kingleng123

Üye
Istanbul Beylikdüzünde 750-800 milyona alabiliceğim bi yer var mı? Elden nakit olarak almaya kalksam 900 milyondan aşağı değil ama hepsiburada.com da 769 milyon ordan almayı düşünüyorum bi sorun olur mu?

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Internetten ne olursa olsun güvenmiyorum ben.. taksitlede alabilirsin.

uguro

uguro

Üye

Mali400

- - - Eklendi - - -

Dostum Eksik yanlarını belirteyim öncelikle telefonun kendi hafızası 4gb Kullanıma açık be buraya sağlam 2 oyun yüklesek doluyor hafıza kartına yükleyemiyorsun oyun ve programları root gerekli o da garantiden çıkartıyor telefonu :S Diğer eksik yanı ise Mesajlarda sınırlama var tek seferde 10 kişiden fazla mesaj atamıyorsun bayram mesajlarında örneğin :D Bunun için kullanışlı programlar var tabiki onları kullanıyorum ama telefonun kendi özlliği böyle olması iyi değil:oke: Biraz Önce arka planda başka bir oyun açıkken ve müzik dinlerken Most wanted oynadım bir an kastı sonra arka plandaki programları kapattım kasma geçti ... Benim dikkatimi çeken eksikler bunlar...

codblackops2

codblackops2

Üye
yorumlar için sağolun arkadaşlar..:)

Üst Alt