Rüyalar tersine çıkarmış, sen ölecen :d: Ben hep karı kız görüyorum :d: Senin gelecek kötü Enes xd
Revengeful Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Rüyalar tersine çıkarmış, sen ölecen Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben hep karı kız görüyorum Genişletmek için tıkla ... Senin gelecek kötü Enes xd
TuRkiShCowboy' Alıntı: Rüyalar tersine çıkarmış, sen ölecen Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben hep karı kız görüyorum Genişletmek için tıkla ... Senin gelecek kötü Enes xd
Revengeful Emekli Yönetici Sende istisnalar adamısin ha xD --------------- Ekleme --------------- İstisna üye
Revengeful Emekli Yönetici Enes seni görüyormuş xD --------------- Ekleme --------------- Kızların rüyalarını susluyon
Perfect! Üye rüyada enesi görmenin rüya tabirlerinde çok fena anlamları var bi gördünmü 1 hafta işin ters gider
Perfect! Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Sen nerden biliyon hacı Genişletmek için tıkla ... rüya tabirlerinde yazıyo ben demiyom kitap diyo
TuRkiShCowboy' Alıntı: Sen nerden biliyon hacı Genişletmek için tıkla ... rüya tabirlerinde yazıyo ben demiyom kitap diyo
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Neyse ben yatayım bugün Asena ya sözüm var Yarın da sürpriz konuk geliyor
M3L!H Üye Konu Sahibi Bende acayip şeyler görüym. Kız'dan çok canavarlar görüyorum. Bnm kız görmem nadir. Hayranı olduğum bi kız var. Gördünmü onu görüyorum, oda sarılırken
Bende acayip şeyler görüym. Kız'dan çok canavarlar görüyorum. Bnm kız görmem nadir. Hayranı olduğum bi kız var. Gördünmü onu görüyorum, oda sarılırken