A1234567A
Üye
maxicep rahatlattı derken maxiden kontörleri alıyon demekmi salih abiSalih Baba™;1926309' Alıntı:Son 3 aydır Maxicep epey rahatlattı...Eskiden 25-30 günde kontor alırdım şimdi 40 günde felan...
![]()

maxicep rahatlattı derken maxiden kontörleri alıyon demekmi salih abiSalih Baba™;1926309' Alıntı:Son 3 aydır Maxicep epey rahatlattı...Eskiden 25-30 günde kontor alırdım şimdi 40 günde felan...
![]()

sağolasın salih abiSalih Baba™;1926332' Alıntı:Tebrikler doğru anlamışsın.....![]()

evet maxicell diye bir hat çıkaralımMaxicell
![]()
Yuh yani salih sen şimdiye kadar kontör parası olarak bi 100 milyon maxiden kazanmışınSalih Baba™;1926344' Alıntı:Şu ana kadar tam saymadım yalan olmasın heralde 150-200 kontor oldu....
İyi ki varsın Maxicep...![]()

Konuya göre rütbelendirme hiçbir forum altyapısında olmadıgı gibi biz de düşünmüyoruz.
Öneri çok güzel ancak insanları klasik forum anlayısından uzaklastıramayız, her zaman mesaj sayısı rütbeyi belirleyecektir. Önerdiginiz gibi bir ayar olsa forum sisteminde, kesinlikle yapardık haklısınız ancak yok.
Kimisi var forumda sadece mesaj yazarak güzel vakit geçirir, misal ben.. Kimisi var hem konu açarak hem mesaj yazarak çeşitli konularda muhabbetler ederek güzel vakit geçirir forumda. Amaç üyelerin forumda iyi vakit geçirmesi, rütbenin bir önemi yok dolayısıyla.
Ayrıca, biz her ne kadar rütbeyi önemseyin bizim için rütbe bir anlam ifade etmiyor, desek de çoğu üye saçma mesajlarla rütbesini yükseltmeyi amaçlıyor hâlâ. Önerdiğiniz sistem bunu önleyecek bir sistem değil, sadece saçma mesajların yerini saçma konular ve 'anlamsız' teşekkürler alacak; 'canım sıkılıyor' başlıklı konulara bile teşekkür edenimiz var. Teşekkür orada ne alaka ise.. Ayrıca, kimseyi konu açmaya zorlayamayız, daha açık yazacak olursam 'tuvalete gidip geliyorum' başlıklı konular görmek istemeyiz herhalde?
Velhasıl kelam, rütbeler standart olarak mesaj sayısıyla belirleniyor.. Ast-üst ilişkisi de değil rütbe sisteminin amacı, sadece yönetimsel olarak üyeleri sınıflara ayırmak. Başka önemli bir mantığı yok.
Siz forumda iyi vakit geçirmeye çalışın, olumsuz ve kural dışı davranışları sizlerin de yardımıyla tespit eder, gereken müdehaleyi yaparız.
Aynı beni ve benim düşüncelerimi anlatmışsın abim.Fazla söze gerek yok.açıklamanin en hasını hasan abi yaptı.Sağolasın abi

Yalakalığında böylesi 

Yalakalığında böylesi
NOt : Şakadır![]()

Bilallll![]()
![]()
![]()
Davut™;1926909' Alıntı:Bende destek çıkıyorum buna göre genarel oluyorum yav...
Kim atacak 6500 mesajı![]()
evet çok güzeldi.Bildirim amaçlı söylemedim yahuEspiri çok güzeldi
![]()
bendeHe , evet biraz baktıktan sonra bende güldüm bayağı![]()
![]()

Benim hoşuma gitmedi ama![]()