Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
ayıpsın şimdi ben onumu kasteddim... Sanada demedimki bişey ben rambo arkadaşımıza takıldım... Kullanan sizsiniz bu cfwyi ben bakmadım bile...
Bana söylediğini biliyordum, şaka niyetinde olduğunuda biliyordum. Sorun yok
sana yazmadım bunu kardeşim... Arkadaş yanlış anladı beni hepimiz üyeyiz açıklaması yaptıda... Ona sana yazmadığımı ramboya yazdığımı belirtim...
Ona sana yazmadığımı ramboya yazdığımı belirtim...
evet tuş takımı demek istemiştim
Hassas parlaklık , Dosya yöneticsinden dosya gönderilmiyor,
pesimistt5 kardesm telefona cfw yükledim , web ' e giriyorum çıkıyorum tuş kilidini kapatıp 10 dk beklkedikten sonra telefon kilitleniyor hiçbir işlem yapılmıyor !!
BENNokia İnternet Radyo, TT Pod","UC Player, YouTube" kurmak istemiyorum bunlar kurulu olmadığı için orada adları yazıyor bunları müzik ve video bölümünden nasıl kaldırabilirm teşekkür ederim
pesimistt5 kardesm telefona cfw yükledim , web ' e giriyorum çıkıyorum tuş kilidini kapatıp 10 dk beklkedikten sonra telefon kilitleniyor hiçbir işlem yapılmıyor !!
bu sorun arada sırada telefonun orjinal yazılıminda da oluyordu.. Çok defa basıma gelmişti. Daha iyi bir web tarayıcı olan Opera yi kullanmaya başlayınca sorun ortadan kalkmışti. Simdi dediğin sorun bende de oluyor mu diye denedim.. Web tarayıcısını acık bırakıp ekranı kitleyip 15 dk sonra açtim. Hiç bir sorun yoktu. Cfw attıktan sonra telefona format attın mi?
bende de arada oluyo bazen web den de oparada da oluyo kendi kendine kitlenip reset atıyo
bu arada her mesaja ayrı ayrı cevap verdiğin için teşekür ederim
arkadaslar cfwyi yuklemeden önce format atmıstım ve açmadan yüklemiştim öyle yanisorun çözüldü arkadaslar pesimistt5 kardesmin yüklediği v4 Extrayı yükledim ve onda hiçbir sorunum çıkmadı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sorunu olanlar kesinlikle v4 Extrayı yüklesinden bence v4 Extra daha iyi
Merhaba,
Öncelikle ben extra olan versiyonu tercih ettim TV bölümünde Youtube olmasından dolayı lakin yazılım yüklü değil simgesi görünüyor UC player'da bu şekildeydi ana konudaki sis dosyasını kurulca yerine geldi. Youtube içinde benzer bir sis dosyası var mıdır acaba, varsa ekleyebilir misiniz?
Merhaba,
Öncelikle ben extra olan versiyonu tercih ettim TV bölümünde Youtube olmasından dolayı lakin yazılım yüklü değil simgesi görünüyor UC player'da bu şekildeydi ana konudaki sis dosyasını kurulca yerine geldi. Youtube içinde benzer bir sis dosyası var mıdır acaba, varsa ekleyebilir misiniz?
---------- Eklendi @ 01:30:06 ---------- Yazıldı @ 01:08:35 ----------
Bahsettiğim konuyu şu şekilde giderdim,
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ici/youtube-mobile-5800-xm-signed-313831.html
linkdeki arkadaşın paylaştığı sis dosyasını kurdum yeterli oldu. Belki bilmeyen yoktur benim cahilliğimdir fakat belki benim gibi birinin daha işine yarar.
Rofs2'ye Mod Uygulamayı bilmiyorum, Uygulama Modunu yükleyebilirmisiniz . yardımlarınız için teşekkür ederim
Rofs2'ye Mod UygulamanGerekecek. Olur, UygulamayıBiliyorum Dersen Ben Mod Yüklerim Siteye.
ben sadece 5800 xm sis gibi program yüklemeyi birde jaf ile cfw kurmayı biliyorum yukarıda anlattığına yabancıyım nasıl yapılacak bilmiyorum. nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?