Pesimistt5
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok yanlış anlamışsınflash attıktan sonra rehberde en üstte favorilere ekle diye bi yazı var ordan bikaç numarayı favorilere ekledim rehberden çıktım tekrar girince eklediğim numaralar rehberde gözükmez oldu format felanda fayda etmedi numaraların yedeği var ama favorilerde bi sorun var o yüzdende ev ekranına ekleyemiyorum galiba düzeltmenin bi yolu varsa düzelteyim yoksada kalsın öyle çokta önemli değil
vay arkadaş bende o menü düzenini zevk meselesi zannediyordumwayyy arkadaş bende niye olmuyo diyom hangiilerini indrecem
Favori Kartvizitleri Bende Kullanıyorum Öyle Bir Sorunla Karşılaşmadım.
BT Switch vs... Menüde Gözükmesi Gereksiz Bir Takım Simgeler Zaten Gizliydi. Sende Nasıl Görünür Halde Yüklenmiş Anlamadım
Görünür Hale Getirebilmek için:
"Rofs2.v05" Dosyasını NFE ile Açtıktan Sonra;
"Private\10202be9\101F8847.txt" Dosyasını Açarak İçeriğini Tamamen Silip Aşağıda Verdiğim Kodu Kopyalaman ve Kayıt Etmen Gerekiyor.
Aga şöyle şöyle sorun var diyoruz o sorun bende yok dyosun. Yalan mı söylyoruz biz yani anlamadım. Byle bi sorun var ki yazyoruz dmi . Cfwden çok memnunum ama telefon biri araynca saçmalıyo mal gbi oluyo bşey yap şuna .
Dediğini yaptım sistem hatası verdi başka arkadaşlar görüpte aynı hatayı almamaları için söyleyim dedim cenrepversion 1 olarak değil cenrep
version 1
olarak yazarsanız sorun çıkmıyo enter a basmayı unutmuşsun galiba
Aga şöyle şöyle sorun var diyoruz o sorun bende yok dyosun. Yalan mı söylyoruz biz yani anlamadım. Byle bi sorun var ki yazyoruz dmi . Cfwden çok memnunum ama telefon biri araynca saçmalıyo mal gbi oluyo bşey yap şuna .
Anlyorum halini bende gircem sınava. İnanın benimde hç zamanım olmuyo ama bu durum çok sıktı canımı. Snavdan sonra çözüm bulmanız dileğiyle iyi akşamlar .. Snavda başarılar
Sistem Modlama Bölümünde Küçük Qwerty Klavyeyi Eklemek için Gerekli Dosyayı Bulabilirsin. Yanlış Hatırlamıyorsam StaticFeatures.dll ile alakalıydı.Şu küçük qwerty klavyeyi ve resim dzenleyiciyi de nasıl eklerim ?
Aga şöyle şöyle sorun var diyoruz o sorun bende yok dyosun. Yalan mı söylyoruz biz yani anlamadım. Byle bi sorun var ki yazyoruz dmi . Cfwden çok memnunum ama telefonbiri araynca saçmalıyo mal gbi oluyo bşey yap şuna .
Ben Sana Yalan Söylüyorsun Demedim Sadece Ben Karşılaşmamıştım Dedim. Bakalım Düzeltmeye Çalışırım Elbette ki ama Halden Anlayın Lütfen YGS Sınavı Var 2 Gün Sonra...
nasıl yükleniyor
Arkadaşlar, Sınavdı şuydu buydu derken baya vakit geçti sorunlar biriktikçe birikti. Baya Sabrettiniz (veya etmediniz). Hepinize Teşekkür Ediyorum. Rpm Edition C6 v42 Şuan Test Aşamasında En Yakın Zamanda Ulaştıracağım Sizlere (Belki Yarın). Hepinize Çok Teşekkür Ederim.
Seni azmettiren kim
Teşekkür ederim. Hiçbir zaman emeğimizi esirgemeyiz MaxiCep üyelerine
Senin gibi çalışkan üyelere ihtiyacımız var
Eline saglık Güzel olmuş fakat müzik çalardaki bellekten ekle çalışmıyor düzeltilebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?