Rpm Edition v3 (C6 v41.0.010) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Konu Sahibi

Bende böyle bir sorun olmadı bende ekledim Favorilere Numara ama hiç kaybolma vs... olmadı. Açıkçası ilk defa duyuyorum böyle bir olayı. Malesef yardımcı olamayacağım, Üzgünüm

engin523

Üye

Dediğini yaptım sistem hatası verdi başka arkadaşlar görüpte aynı hatayı almamaları için söyleyim dedim cenrepversion 1 olarak değil cenrep
version 1
olarak yazarsanız sorun çıkmıyo enter a basmayı unutmuşsun galiba

Aws- Me.

Üye
Aga şöyle şöyle sorun var diyoruz o sorun bende yok dyosun. Yalan mı söylyoruz biz yani anlamadım. Byle bi sorun var ki yazyoruz dmi . Cfwden çok memnunum ama telefon biri araynca saçmalıyo mal gbi oluyo bşey yap şuna .

Mrt045

Üye

aynı sorun bendede var açma tuşuna basıyorum 5 sn sonra açılıyor. Onun çözümü sensör ayarlarından dokunma kontrolünü kaldır. Ama bunun çözülmesi lazım.

Konu Sahibi

Doğrudur Teşekkür Ederim Bilgilendirme İçin...

Ben Sana Yalan Söylüyorsun Demedim Sadece Ben Karşılaşmamıştım Dedim. Bakalım Düzeltmeye Çalışırım Elbette ki ama Halden Anlayın Lütfen YGS Sınavı Var 2 Gün Sonra...

Aws- Me.

Üye
Anlyorum halini bende gircem sınava. İnanın benimde hç zamanım olmuyo ama bu durum çok sıktı canımı. Snavdan sonra çözüm bulmanız dileğiyle iyi akşamlar .. Snavda başarılar

Tepkiler: Pesimistt5

Aws- Me.

Üye
Şu küçük qwerty klavyeyi ve resim dzenleyiciyi de nasıl eklerim ?

Konu Sahibi
Anlyorum halini bende gircem sınava. İnanın benimde hç zamanım olmuyo ama bu durum çok sıktı canımı. Snavdan sonra çözüm bulmanız dileğiyle iyi akşamlar .. Snavda başarılar

Anlıyorum. Bende Size Başarılar Dilerim. Sınavdan Sonra Kısmet Olursa v42'ye Bakmayı Planlıyorum.

Şu küçük qwerty klavyeyi ve resim dzenleyiciyi de nasıl eklerim ?
Sistem Modlama Bölümünde Küçük Qwerty Klavyeyi Eklemek için Gerekli Dosyayı Bulabilirsin. Yanlış Hatırlamıyorsam StaticFeatures.dll ile alakalıydı.

engin523

Üye

Ya gerçekten bu sorun yoktu bende önceden tekrar yüklediğimden beri bendede aramalarda felan kasılıyo zil sesi kesik kesik geliyo neden kaynaklanıyo acaba

Aws- Me.

Üye
Bu Arama Geldiği Zaman Kitlenme Olayı Telefonun Ekran ve Kilidi Açıkken Olmuyor Dikkat Ederseniz.. Telefonun Ekran ve Tuşlar Kitliyse ve Biri Aradıysa Vay Haline. Kitlenmeler Başlıyo Ekranda Kayan Cevapla ve Reddet Simgeleri Donarak İlerliyo Müziğin Sesi Kesiliyo Takılıyo Filan. Cfw ye Alıştım bi Andada Bırakamıyor İnsan. Bu Sorun Halledilirse Çok Daha Güzel Olur ..

Konu Sahibi
Arkadaşlar, Sınavdı şuydu buydu derken baya vakit geçti sorunlar biriktikçe birikti. Baya Sabrettiniz (veya etmediniz). Hepinize Teşekkür Ediyorum. Rpm Edition C6 v42 Şuan Test Aşamasında En Yakın Zamanda Ulaştıracağım Sizlere (Belki Yarın). Hepinize Çok Teşekkür Ederim.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Seni azmettiren kim

Konu Sahibi
Seni azmettiren kim

Birkaç sorun tespit etti kullananlar. Mecburen yine uğraşmaya başladım

- Yeri değil ama sizde baya zahmetli işe kalkışmışsınız Helal Olsun valla 55 Cfw ile uğraşması test etmesi yüklemesi vs... baya zor bir iş Grubun Adına Uymuş "Çılgın"ca

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim. Hiçbir zaman emeğimizi esirgemeyiz MaxiCep üyelerine

Senin gibi çalışkan üyelere ihtiyacımız var

Eline saglık Güzel olmuş fakat müzik çalardaki bellekten ekle çalışmıyor düzeltilebilir mi