Yardım Root atarken bişey oldu

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
    Konu Sahibi
Root atarken bişey oldu
Galaxy e5 kullanıcısıyım telefona root atmak istedim fakat sanırım doğru dosya değildi root attım odinle daha sonra kendini kapadı açılırken işte herzamanki galaxy e 5 yazısı geldi sonra dönen samsunga geçti sonra bi baktım tekrar galaxy e5 yazıyor ve ekran yeşil sonra git gide siyah oldu şimdi telefon açılmıyor dowmload moda alsam stock rom yüklerim ama download moda da alamıyorum acil yardım edin şarjım da 25 ti açıkmı değil mi saptayamıyorum
tahminimce hard brick oldu ne yapmam gerek ?
hard birck değilmiş hala açık telefon ve ekranda en üst kısımda yeşil var
 
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Telefonu download moda alamıyor musun, yoksa telefonu herhangi bir moda almaya çalışsan da ekrana hiçbir şey mi gelmiyor? Hani ekran sorunlu desek, bataryayı tekrar takıp ilgili tuşlara 3-5 saniye basılı tutunca (ekranda bir şey yanmasa da) teknik olarak download moda alırsın. Yani böyle bir şey deneyip odin ile bağlantı kurmaya çalıştın mı? Telefonu bir şekilde görüyor mu?

Olmadı eğer telefonu açabiliyorsan kingo root ile bilgisayara bağlamayı dene bakalım. Eğer telefonunu görürse, root konusuna bir el atma şansın var. Pek çok modeli tanıyan bir root yapma sistemi var da bu programın.

Bir de ekran görüntüsü atsan, bilen arkadaşlar daha bir yardımcı olabilirler.
 


Üst Alt