[ROOT]Asus Zenfone Lollipop uyumlu Xposed

Sponsorlu Bağlantılar

kaganakbdk

kaganakbdk

Üye
    Konu Sahibi
[ROOT]Asus Zenfone Lollipop uyumlu Xposed
Android 5.0’dan sonra Xposed kurulumu sadece ARM platformu için yapılıyordu, Lollipop yüklü ZenFone’lar gibi x86 platformlara destek verilmiyordu. Shakalaca adındaki ZenFone modder’ı yaptığı birkaç değişiklik ile Xposed modunun Lollipop yüklü ZenFone’lara yüklenebilmesini sağladı. Buradaki anlatım Android 5.0 Lollipop yüklü ZenFone 5 ve 6’da test edilmiştir. ZenFone 2, ZenFone 4 ve diğer Android 5.0 Lollipop yüklü ZenFone’larda çalışabilir.

Talimatlar:

1. ASUS PC Link’i yükleyin. Uygulama kurulum yaparken telefon için gerekli olan sürücüleri yüklüyor.

2. USB hata ayıklamasını açın.

3. ZenFone’unuzu bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın.

4. ZenFone’unuzda SuperSU uygulamasını çalıştırıp geri tuşuna basıp çıkın. Bu sayede telefona gönderilecek komutlar SuperSU izni isteyebilecek.

4. Yukarıdan indirdiğiniz Xposed kurulumuna ait arşivi masaüstünde bir klasöre çıkarıp,InstallXposedFramework.bat dosyasına çift tıklayarak çalıştırın.

5. Açılan komut penceresindeki talimatların tamamlanmasını bekleyin. İşlemler tamamlanınca komut penceresi kapanacak ve telefon kapanıp açılacak ardından ‘Android yeni sürüme geçiriliyor…‘ uyarısını gösterecektir. Telefonun bu aşamada açılışı biraz uzun sürmektedir, sabırlı olun. Yeni sürüme geçirme işlemi tamamlanıp telefon tam anlamıyla açıldıktan sonra InstallXposedInstaller.batdosyasına çift tıklayarak çalıştırın.

6. Komut penceresindeki talimatları izleyin, telefonunuza Xposed yüklenecektir ardından “Devam etmek için bir tuşa basın…” yazısı görünecektir. Komut penceresini kapatıp telefonunuzun menüsünü kontrol edin. Xposed Installer uygulamasını görüyorsanız uygulama başarıyla yüklenmiş demektir.

7. Bitti.

Linkler:




--Alıntıdır--
 
  • Beğen
Tepkiler: -Empat-


Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Teşekkürler :)
Modülleri seçtikten sonra hızlı başlat dedim Asus logosunda daireli animasyon ekranında kaldı:hmmm
 
kaganakbdk

kaganakbdk

Üye
    Konu Sahibi
Remove xposed framework dosyasi var onu bootloader ekranında çalıştır.
 
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Remove xposed framework dosyasi var onu bootloader ekranında çalıştır.
Dün akşam 3-4 saatlik uğraşının ardından kişisel verilerimi kurtaramayacağımı anlayınca komple sıfırladım.
 

MrShooter5

Üye
ya ben de yaptım ama framework yükleyiciye girince "installation is only possible manually via recovery for now" diyor.Başka bir foumda adam o sıkıntı değil yüklediğiniz module ler çalışır demiş ama knock lock yükledim uyumlu olduğu halde çalışmadı hatta sırf zenfone için üretilmiş başka bir modül de çalışmadı :box:hmmm
 
By.zKn

By.zKn

Üye
Baska yukleyipte sikinti yasayan veya sikinti yasamayan oldumu bende yuklemeyi dusunuyorum ama onceden baska bi yerdeki anlatimi denemistim tel soft brick oldu acaba aynisimi bu tekrar ugrasmayalim deneyen varsa bilgi verirse sevinirim.

Edit:imla
 


Üst Alt