ibrahim 42
Üye
Teşekkürler arkadaşım birazda NL1 kullanayımistersen OE1 linkide verebilirim
Teşekkürler arkadaşım birazda NL1 kullanayımistersen OE1 linkide verebilirim
boefflaQs romda hangi kernel mevcut.
Hyper v8 i beklicem. Cm13 tat vermedi heralde.[emoji1]boeffla
yok abicim ya ne ses cikiyor dogru duzgun ne bisey,stabil ama cok yavanHyper v8 i beklicem. Cm13 tat vermedi heralde.[emoji1]
Pokemon go yu cm13te denemedim hiç. Sorun ne tam olarak?atila iyidir herşey çalışır kafa ağrıtmaz 60 tane uygulamayı disable edersin titanium la iyice rahatlar [emoji6] resurrectionremix mm de iyi ama Pokemon go da boeffla ile çakıyor nedendir bilinmez kendi üzerindeki kernel ile sorun yok başkada rom yok gerisi yalan dolan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
akşam anca indiririm benim memnun kalacağım kesin[emoji5][emoji1]yokmu deneyen arkadaslar,mustafanin haberi yok galiba, yoksa coktan kurup denemisti
stabilite hiz tutarlilik vb.. nasil?Şimdi kurdum özellikle ayarlar menüsünde ingilizce kelime oldukça artmış
sorun resurrectionremix de de cm 13 de de var kernel boeffla yı kurunca Pokemon go saçmalamaya başlıyor nedendir bilinmezPokemon go yu cm13te denemedim hiç. Sorun ne tam olarak?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uygulamaları kurdum şimdilik gayet iyi ancak ileride v7 deki gibi şişmesi muhtemelstabilite hiz tutarlilik vb.. nasil?
ekran kilitliyken sanki uygulamalarda uykuya geçiyo açtıkdan sonra whatsapp bildirimleri felan geliyo ayarı varmı acaba yoksa kullanılmaz böyleuygulamaları kurdum şimdilik gayet iyi ancak ileride v7 deki gibi şişmesi muhtemel
Bazı uygulamalarda bildirim gelmiyor örneğin twitter.
Beyler Twitterda mesaj gelince bildirim gelmiyor birkaç uygulamada aynı durum var. Ayarlarda kısıtlama falan mı var bildirim için bilen var mı yoksa romu sileceğim ?
eyvah [emoji33]ekran kilitliyken sanki uygulamalarda uykuya geçiyo açtıkdan sonra whatsapp bildirimleri felan geliyo ayarı varmı acaba yoksa kullanılmaz böyle