valla bende yok çünkü v6 da çok çektim o işten v7 kackere test ettim şükür bende yokv7 de de var maalesef mustafa[emoji20]
ben rom islerinde ilk temel telefon konusma olaylarina sonra diger kriterlere bakiyorum,sonucta telefonun temel islevi konusma,iyi konusma olmazsa direk soguyorum o romdan,v7 de de kulaklikla konusurken karsi tarafa cizirti bogukluk gurultu vb seyler gidiyordu,karsi taraf beni duymadigini ve ne kadar gurultulu ortamdasin diyorsu,halbuki bulundugum ortam sessiz bir ortam oluyordu,4.4.4 lerin istisnasiz hepsinde bu sorun var.valla bende yok çünkü v6 da çok çektim o işten v7 kackere test ettim şükür bende yok
Hocam bu yankı işini çözemezmiyiz kulaklikla konuşmuyorun telefonun konuşma sesini kısıyorum yine yankı yapıyor . Yazılımsal gibi duruyorben rom islerinde ilk temel telefon konusma olaylarina sonra diger kriterlere bakiyorum,sonucta telefonun temel islevi konusma,iyi konusma olmazsa direk soguyorum o romdan,v7 de de kulaklikla konusurken karsi tarafa cizirti bogukluk gurultu vb seyler gidiyordu,karsi taraf beni duymadigini ve ne kadar gurultulu ortamdasin diyorsu,halbuki bulundugum ortam sessiz bir ortam oluyordu,4.4.4 lerin istisnasiz hepsinde bu sorun var.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle yazilimsal bir olay, note2 den port yani 4.4.2 lerde hicbir sorun yok,ama s3 lte kore den port yani 4.4.4 lerde hepsinde bu sorun var, bunu biz cozemeyiz, yazilimci degilizki, zaten bu çakal samsung exynos islemci kodlarini paylassa su an marshmelow lu touchwiz rom kullaniriz ama paylasmiyor,yeni telefonlari nasil iteleyecek o zamanHocam bu yankı işini çözemezmiyiz kulaklikla konuşmuyorun telefonun konuşma sesini kısıyorum yine yankı yapıyor . Yazılımsal gibi duruyor
o hat gitmesi 2.bir arama geldigi icindir arama ayarlarinda arama bekletme yi devre dışı biraks3 icin atila rom kurdum ama fazla hosuma gitmedi.hyperi kursam dahami iyi? gangisini tavsiye edersiniz.ecliose de konusma yaparken hat burden gidiyordu bu yüzden vaz gectim eclipseden
arama bekletmeyi kapatamam bana gerekli.bende atilayi yükledim. hizli diye 2 gündür kullanıyorum. ama eksik cok seyi var. hyperi kullanan varmi acaba.nasildir.yoksa atilada kalayimmio hat gitmesi 2.bir arama geldigi icindir arama ayarlarinda arama bekletme yi devre dışı birak
Atilla performans açısından daha iyi bence. Hyper görsellik açısından daha önde.arama bekletmeyi kapatamam bana gerekli.bende atilayi yükledim. hizli diye 2 gündür kullanıyorum. ama eksik cok seyi var. hyperi kullanan varmi acaba.nasildir.yoksa atilada kalayimmi
ben hyper 7 kullanıyorum memnunum,gorsellige önem veriyorum tabi tamamende performansı düşük değil tabi..zevk meselesiarama bekletmeyi kapatamam bana gerekli.bende atilayi yükledim. hizli diye 2 gündür kullanıyorum. ama eksik cok seyi var. hyperi kullanan varmi acaba.nasildir.yoksa atilada kalayimmi
Görselliği güzel ama bazen görüntüde bozukluklar oluyor. Orjinal tema tam oturmuyor ya ondan bahsediyorum.ben hyper 7 kullanıyorum memnunum,gorsellige önem veriyorum tabi tamamende performansı düşük değil tabi..zevk meselesi
Qs romu bende kullandim çok stabil rom. Atilla roma gelecek olursak deodex romunun görselliğini artırabiliyorsunuz. Ama hiç gerek yok bence. Stabil sistemi kurcalamaya gerek yok.ben QS rom NL1 kullaniyorum simdilik,hyper iyi rom ama nerde cortlayacagi belli olmuyor,yani heran yari yolda birakabiliyor,attila rom ise gayet stabil ama gorsellik yok,daha dogrusu bildigin stock rom yani,herdaim biseylerden feragat ediliyor yani custom romlarda
Bu romu megaya upload edebilirmisin mümkünse daha önceleri bu romu kullandım memnundum rom linki silinmiş yine yüklemek istiyorumben QS rom NL1 kullaniyorum simdilik,hyper iyi rom ama nerde cortlayacagi belli olmuyor,yani heran yari yolda birakabiliyor,attila rom ise gayet stabil ama gorsellik yok,daha dogrusu bildigin stock rom yani,herdaim biseylerden feragat ediliyor yani custom romlarda
Bu romu megaya upload edebilirmisin mümkünse daha önceleri bu romu kullandım memnundum rom linki silinmiş yine yüklemek istiyorum
1.15 gb maşaallah ne var bunun içinde böyleqs rom un birde OE1 tabanli olan var ama sanki NL1 daha iyi
uzun zaman OE1 olanı kullandım memnundum sonra atila eclipse hyper derken unuttuk rom da silinmiş link için teşekkürlerqs rom un birde OE1 tabanli olan var ama sanki NL1 daha iyi
istersen OE1 linkide verebilirimuzun zaman OE1 olanı kullandım memnundum sonra atila eclipse hyper derken unuttuk rom da silinmiş link için teşekkürler
Qs romda hangi kernel mevcut.istersen OE1 linkide verebilirim