Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

efem0974

Üye
Rom [ TW 4.4.4 ] Eclipse S3 - I9300

22.08.2016 Yayınlanmış

kartal2378

kartal2378

Üye
valla bende yok çünkü v6 da çok çektim o işten v7 kackere test ettim şükür bende yok
ben rom islerinde ilk temel telefon konusma olaylarina sonra diger kriterlere bakiyorum,sonucta telefonun temel islevi konusma,iyi konusma olmazsa direk soguyorum o romdan,v7 de de kulaklikla konusurken karsi tarafa cizirti bogukluk gurultu vb seyler gidiyordu,karsi taraf beni duymadigini ve ne kadar gurultulu ortamdasin diyorsu,halbuki bulundugum ortam sessiz bir ortam oluyordu,4.4.4 lerin istisnasiz hepsinde bu sorun var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
linconman

linconman

Üye
ben rom islerinde ilk temel telefon konusma olaylarina sonra diger kriterlere bakiyorum,sonucta telefonun temel islevi konusma,iyi konusma olmazsa direk soguyorum o romdan,v7 de de kulaklikla konusurken karsi tarafa cizirti bogukluk gurultu vb seyler gidiyordu,karsi taraf beni duymadigini ve ne kadar gurultulu ortamdasin diyorsu,halbuki bulundugum ortam sessiz bir ortam oluyordu,4.4.4 lerin istisnasiz hepsinde bu sorun var.

Hocam bu yankı işini çözemezmiyiz kulaklikla konuşmuyorun telefonun konuşma sesini kısıyorum yine yankı yapıyor . Yazılımsal gibi duruyor

kartal2378

kartal2378

Üye
Hocam bu yankı işini çözemezmiyiz kulaklikla konuşmuyorun telefonun konuşma sesini kısıyorum yine yankı yapıyor . Yazılımsal gibi duruyor
kesinlikle yazilimsal bir olay, note2 den port yani 4.4.2 lerde hicbir sorun yok,ama s3 lte kore den port yani 4.4.4 lerde hepsinde bu sorun var, bunu biz cozemeyiz, yazilimci degilizki, zaten bu çakal samsung exynos islemci kodlarini paylassa su an marshmelow lu touchwiz rom kullaniriz ama paylasmiyor,yeni telefonlari nasil iteleyecek o zaman

necii

Üye
s3 icin atila rom kurdum ama fazla hosuma gitmedi.hyperi kursam dahami iyi? gangisini tavsiye edersiniz.ecliose de konusma yaparken hat burden gidiyordu bu yüzden vaz gectim eclipseden

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
s3 icin atila rom kurdum ama fazla hosuma gitmedi.hyperi kursam dahami iyi? gangisini tavsiye edersiniz.ecliose de konusma yaparken hat burden gidiyordu bu yüzden vaz gectim eclipseden
o hat gitmesi 2.bir arama geldigi icindir arama ayarlarinda arama bekletme yi devre dışı birak

necii

Üye
o hat gitmesi 2.bir arama geldigi icindir arama ayarlarinda arama bekletme yi devre dışı birak
arama bekletmeyi kapatamam bana gerekli.bende atilayi yükledim. hizli diye 2 gündür kullanıyorum. ama eksik cok seyi var. hyperi kullanan varmi acaba.nasildir.yoksa atilada kalayimmi

hiu482

Üye
arama bekletmeyi kapatamam bana gerekli.bende atilayi yükledim. hizli diye 2 gündür kullanıyorum. ama eksik cok seyi var. hyperi kullanan varmi acaba.nasildir.yoksa atilada kalayimmi
Atilla performans açısından daha iyi bence. Hyper görsellik açısından daha önde.

• Beğen
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
ben hyper 7 kullanıyorum memnunum,gorsellige önem veriyorum tabi tamamende performansı düşük değil tabi..zevk meselesi

kartal2378

kartal2378

Üye
ben QS rom NL1 kullaniyorum simdilik,hyper iyi rom ama nerde cortlayacagi belli olmuyor,yani heran yari yolda birakabiliyor,attila rom ise gayet stabil ama gorsellik yok,daha dogrusu bildigin stock rom yani,herdaim biseylerden feragat ediliyor yani custom romlarda

• Beğen

hiu482

Üye
ben hyper 7 kullanıyorum memnunum,gorsellige önem veriyorum tabi tamamende performansı düşük değil tabi..zevk meselesi
Görselliği güzel ama bazen görüntüde bozukluklar oluyor. Orjinal tema tam oturmuyor ya ondan bahsediyorum.

hiu482

Üye
ben QS rom NL1 kullaniyorum simdilik,hyper iyi rom ama nerde cortlayacagi belli olmuyor,yani heran yari yolda birakabiliyor,attila rom ise gayet stabil ama gorsellik yok,daha dogrusu bildigin stock rom yani,herdaim biseylerden feragat ediliyor yani custom romlarda
Qs romu bende kullandim çok stabil rom. Atilla roma gelecek olursak deodex romunun görselliğini artırabiliyorsunuz. Ama hiç gerek yok bence. Stabil sistemi kurcalamaya gerek yok.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bu romu megaya upload edebilirmisin mümkünse daha önceleri bu romu kullandım memnundum rom linki silinmiş yine yüklemek istiyorum

kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
qs rom un birde OE1 tabanli olan var ama sanki NL1 daha iyi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye