mustafaaa35
Üye
bana suan geliyor artık kardeşimtapatalk bildirimleri gelmiyor halen bana,sizde durum ne,gecen guncellemede geldi ama
bana suan geliyor artık kardeşimtapatalk bildirimleri gelmiyor halen bana,sizde durum ne,gecen guncellemede geldi ama
hyper v7 deneeclipse v8 s3 telefonuma yükledim.ısınma v3 özellikle şarj çabuk bitip geç şarj olmaya başladı.yardımcı olacak bi arkadaş yazarmi
Arkadaşlar tekrar Atila rom yükledim memnunum rom güzel bazı değişiklikler yapıyorum S5 klavyesi video oynatıcı gibi burda değiştirmek istediğim arama ekranı ve system ui bunda tuşları kullanmadan recovery moda girmek mümkün değil geçenlerde bu konuyu yazmış Hayyam arkadaş kernel linki vermişti malesef olmadı flaşladım cihaz samsung yazısında kalıyor bir kaç kez denedim aynı hata başka mod a bulamadım arkadaşlar hyperde arama ekranı ve seçcontac olarak eclipse romun apk lerini kullanıyordum sonra s5 blekota v11 rom içinden aldığım arama ekranı daha iyidi sizde deneyebilirsiniz link veremiyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu farklıbir rommu? 3g görüntülü konuşma bundada varmı?biraz anlatirmisinhyper v7 dene
Bir saattir fotonun yüklenmesini bekliyordum. Rom ekran görüntüleri felan sanıyordum. Fena fail oldum [emoji23]eclipse v9 da çıktı[emoji5]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Odex mi deodex mi kulkaniosun ben epeydir ressurectionremix kullaniodum ikiside iyi uzerinde gelen kernel pokemon go da kasma yapmio ama boeffla 5 dakika sonra oyun donuyo neden anlamadim atila indiriyodum bende tekrar şimdi v6 deodexed kurcam birdeArkadaşlar tekrar Atila rom yükledim memnunum rom güzel bazı değişiklikler yapıyorum S5 klavyesi video oynatıcı gibi burda değiştirmek istediğim arama ekranı ve system ui bunda tuşları kullanmadan recovery moda girmek mümkün değil geçenlerde bu konuyu yazmış Hayyam arkadaş kernel linki vermişti malesef olmadı flaşladım cihaz samsung yazısında kalıyor bir kaç kez denedim aynı hata başka mod a bulamadım arkadaşlar hyperde arama ekranı ve seçcontac olarak eclipse romun apk lerini kullanıyordum sonra s5 blekota v11 rom içinden aldığım arama ekranı daha iyidi sizde deneyebilirsiniz link veremiyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi