Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
bu arada ijust 2 aldim 0,3 ohm varya manyak birşey mis

kartal2378

kartal2378

Üye
hayirli olsun,bol buharlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

iphone mod

hiu482

Üye
Miui rom değil mi bu? Çok kullandim. Güzel özellikleri var.

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
hayir değil s3 için iphone modmuş

hiu482

Üye
Emin misiniz? Miui romlardada app store felan yazıyor. Neyse indirip deniyim ben en iyisi. Stock rom teması değil de mi?

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
sen dene bizide aydınlat flashliyacan zaten burayada foto at bari[emoji5]

necii

Üye
eclipse v8 s3 telefonuma yükledim.ısınma v3 özellikle şarj çabuk bitip geç şarj olmaya başladı.yardımcı olacak bi arkadaş yazarmi

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
Cyanogen 13 snapshot seviyesine gelmis arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35

hiu482

Üye

IOS rom dediği buymuş. [emoji23] [emoji23]

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar tekrar Atila rom yükledim memnunum rom güzel bazı değişiklikler yapıyorum S5 klavyesi video oynatıcı gibi burda değiştirmek istediğim arama ekranı ve system ui bunda tuşları kullanmadan recovery moda girmek mümkün değil geçenlerde bu konuyu yazmış Hayyam arkadaş kernel linki vermişti malesef olmadı flaşladım cihaz samsung yazısında kalıyor bir kaç kez denedim aynı hata başka mod a bulamadım arkadaşlar hyperde arama ekranı ve seçcontac olarak eclipse romun apk lerini kullanıyordum sonra s5 blekota v11 rom içinden aldığım arama ekranı daha iyidi sizde deneyebilirsiniz link veremiyorum

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar tekrar Atila rom yükledim memnunum rom güzel bazı değişiklikler yapıyorum S5 klavyesi video oynatıcı gibi burda değiştirmek istediğim arama ekranı ve system ui bunda tuşları kullanmadan recovery moda girmek mümkün değil geçenlerde bu konuyu yazmış Hayyam arkadaş kernel linki vermişti malesef olmadı flaşladım cihaz samsung yazısında kalıyor bir kaç kez denedim aynı hata başka mod a bulamadım arkadaşlar hyperde arama ekranı ve seçcontac olarak eclipse romun apk lerini kullanıyordum sonra s5 blekota v11 rom içinden aldığım arama ekranı daha iyidi sizde deneyebilirsiniz link veremiyorum

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
eclipse v9 da çıktı[emoji5]

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve uzman47
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
IOS rom dediği buymuş. [emoji23] [emoji23]

bizde görmüş olduk [emoji23] [emoji23] [emoji23]

hiu482

Üye
eclipse v9 da çıktı[emoji5]

Bir saattir fotonun yüklenmesini bekliyordum. Rom ekran görüntüleri felan sanıyordum. Fena fail oldum [emoji23]

afocen

Üye

Odex mi deodex mi kulkaniosun ben epeydir ressurectionremix kullaniodum ikiside iyi uzerinde gelen kernel pokemon go da kasma yapmio ama boeffla 5 dakika sonra oyun donuyo neden anlamadim atila indiriyodum bende tekrar şimdi v6 deodexed kurcam birde :)

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
odex yükle