Gece yatarken wi-fi mobil veri kapatıp bırakırsan %75te, sabah kalktığında kesinlikle %75te kalıyor. Bazen offline olarak oyunlardan bildirim gelirse belki %74e düşürür ama ben ne zaman gece yatarken şarj aletim olmadığı zaman %8de bıraksam aynı şekilde alıyorum. Kullanış olarak telefonu aldığımdan beri aynı batarya, hem ömrü bitti neredeyse hemde 2100 mAh batarya ile kullanım şekline göre değişiyor. Ama sabah 9da şarjdan çıkartıp fu ll wi-fi mobil veri şekilde face, whatsapp, instagram ve boom beach oynayarak akşamüzeri 4-5e kadar kullanabiliyorum. Tabii ekran ışığı fu ll açık değil, ortanın biraz aşağısında. Mekana göre ekran parlaklığını değiştiriyorum sürekli. Ama yeri geriyor nadirende olsa günde 3 kere fullemem icap ediyor orası ayrı
Cm 13 Google klavye kelime öğrenmesi çalışmıyor sizede oluyormu hücre yayınları ile android aosp klavye yi titanium ile dondurdum acaba ondan mı diyorum ama alakası yok yaBenim 13 saatte %1 azalıyor cm13 de. Temasek cm13 kullanıyorum baya stabil.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yanlışlıkla xda dada paylaşmıssın[emoji1][emoji1]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni s7 V8 touchwiz [emoji3]
Bilerek orjinal eclipse v8 konusunda paylastim. Kimse paylasmamis orda.yanlışlıkla xda dada paylaşmıssın[emoji1][emoji1]
Evet zipi flashliyorsun. Wipe cache yapip baslatiyorsun.bu paylastigini direk flashliyozmu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
% vardi zaten. yan cevirince geliyor.en sonunda h.makinesine % koymuş