Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
uzman47

uzman47

Üye
V7 yolda yakinda yayinlanir muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35

afocan3

Üye
cm 13 fena olmuş ya vallaha

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
Aynen, tek sorun ara sıra Facebook, Google Play Hizmetleri gibi uygulamalar yanıt vermiyor kapatılsın mı? sorusu geliyor. Bazende çok yüklenirsen eğer atıyorum WhatsApp'dan geri tuşuna peşpeşe basıp çıkmaya çalışırsan yük biniyor ve WhatsApp yanıt vermiyor diye hata veriyor. Daha iyi, daha stabil ve akıcı bir rom keşfedene kadar veya bulana kadar CM ile devam edeceğim anlaşılan. Yoksa Blekota bile bir zaman sonra şişme yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

hatipkaya01

Üye
Cm13 romun sarji nasil dostum 4.4.4 romlara gore daha fazla gidiyordu sanki hala öylemi

erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
Gece yatarken wi-fi mobil veri kapatıp bırakırsan %75te, sabah kalktığında kesinlikle %75te kalıyor. Bazen offline olarak oyunlardan bildirim gelirse belki %74e düşürür ama ben ne zaman gece yatarken şarj aletim olmadığı zaman %8de bıraksam aynı şekilde alıyorum. Kullanış olarak telefonu aldığımdan beri aynı batarya, hem ömrü bitti neredeyse hemde 2100 mAh batarya ile kullanım şekline göre değişiyor. Ama sabah 9da şarjdan çıkartıp full wi-fi mobil veri şekilde face, whatsapp, instagram ve boom beach oynayarak akşamüzeri 4-5e kadar kullanabiliyorum. Tabii ekran ışığı full açık değil, ortanın biraz aşağısında. Mekana göre ekran parlaklığını değiştiriyorum sürekli. Ama yeri geriyor nadirende olsa günde 3 kere fullemem icap ediyor orası ayrı

hiu482

Üye
Gece yatarken wi-fi mobil veri kapatıp bırakırsan %75te, sabah kalktığında kesinlikle %75te kalıyor. Bazen offline olarak oyunlardan bildirim gelirse belki %74e düşürür ama ben ne zaman gece yatarken şarj aletim olmadığı zaman %8de bıraksam aynı şekilde alıyorum. Kullanış olarak telefonu aldığımdan beri aynı batarya, hem ömrü bitti neredeyse hemde 2100 mAh batarya ile kullanım şekline göre değişiyor. Ama sabah 9da şarjdan çıkartıp fu ll wi-fi mobil veri şekilde face, whatsapp, instagram ve boom beach oynayarak akşamüzeri 4-5e kadar kullanabiliyorum. Tabii ekran ışığı fu ll açık değil, ortanın biraz aşağısında. Mekana göre ekran parlaklığını değiştiriyorum sürekli. Ama yeri geriyor nadirende olsa günde 3 kere fullemem icap ediyor orası ayrı

Benim 13 saatte %1 azalıyor cm13 de. Temasek cm13 kullanıyorum baya stabil.

• Beğen
Tepkiler: afocen

afocen

Üye
Benim 13 saatte %1 azalıyor cm13 de. Temasek cm13 kullanıyorum baya stabil.

Cm 13 Google klavye kelime öğrenmesi çalışmıyor sizede oluyormu hücre yayınları ile android aosp klavye yi titanium ile dondurdum acaba ondan mı diyorum ama alakası yok ya

byl82

Kapalı Hesap
Cm 13 de hatalar mevcut daha bir tanesi bildirim ekranı gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47, kartal2378 ve mustafaaa35
uzman47

uzman47

Üye

Yeni s7 V8 touchwiz [emoji3]

mustafaaa35

mustafaaa35