afocen
Üye
geçmiş olsun,bende megacıyım biliyorsun zaten ama,bende hiç böyle sorun olmadı bugüne kadarikiside bir birinden güzel romlar arkadaşlar mega ya bir ay önce bazı fotoğraflar yükledim yani kaybolmasın silinmesin diye garanti altına aldım sandım bu gün mega dan tekrar indirdim dosyalar boş içinde hiçbir foto yoktu ne haltetti fotoları neden böyle oldu bende ömür boyu durur zannediyordum
ben şahsen pin kullanmıyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirir ama s3 için en sorunsuz rom hyperSelam arkadaşlar bu rom u v1 den beri defalarca kurdum ancak her seferinde bi problem yaşadım şu anda da v6 yı kurdum pin kodu girişinde sorun yaşıyorum defalarca rom kurmuşluğum var port romlarda böyle pin kodu kısmında problem olabiliyor varmı bi bilgisi olan pin giriş ekranı kapanmıyor bir türlü
bu resimler çokmu büyük neben şahsen pin kullanmıyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirir ama s3 için en sorunsuz rom hyper
hangi resimler???bu resimler çokmu büyük ne
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya paylaştığım ekran görüntüsü pc de kocaman gözüküo da [emoji23][emoji23] iniyom iniyom aşağıya bitmiyo resim mobilde belli olmuyo sayfayı işgal etti resmenhangi resimler???
Temasek cm13 baya stabil. Yaklaşık 90 uygulama var. Ne kasma ne donma oluyor. Mobil veriyi veya wifiyi açınca 5 6 sn yavaşlıyor sonra tekrar geri hızlanıyor. İsterseniz ss felan da atabilirim.eyvallah Mustafa valla nişanlım telefonuma el koydu Note 4 e ne güzel n5 port kullanıyodum onda s3 e geri döndüm birne ne göreyim ne yeni sürüm rom kalmış ne stabil bişe var buda olmasa iş görmücekti valla bu telefon tamam anladım tüm mevzuyu şimdi slimkat la omni kullanıyodum onlarda sarmadı artık cm13 stable yayımlansada kullansak![]()
ben şahsen cm sevmiyorum çok yapmacık geliyor bana... ama stabil tabieyvallah Mustafa valla nişanlım telefonuma el koydu Note 4 e ne güzel n5 port kullanıyodum onda s3 e geri döndüm birne ne göreyim ne yeni sürüm rom kalmış ne stabil bişe var buda olmasa iş görmücekti valla bu telefon tamam anladım tüm mevzuyu şimdi slimkat la omni kullanıyodum onlarda sarmadı artık cm13 stable yayımlansada kullansak![]()
Xperia port uygulamarini kurunca tadından yenmiyor. Tema desteği vs muazzam.ben şahsen cm sevmiyorum çok yapmacık geliyor bana... ama stabil tabi
biliyorum cmleri [emoji4] zevk meselesi tabiXperia port uygulamarini kurunca tadından yenmiyor. Tema desteği vs muazzam.
malesef şimdilik yok...bu hyper v6 da home tuşuna uzun basıyon hani o pencere yavaş açılıyo varmı bi çözümü