Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
v5 kadar olmasada çok iyi yinede ben v6 yı bozdum v5 ve eclipse karışımı v6 denedim hata verdi
ibrahim 42
Üye
v6 hyper tool ayarlar apk buna benzer bir çok programı aldım v5 e gömdüm hata verdi bildirim paneli v6 gibi renkli olsun istedim internet paylaşımı simgesi olsun v5 de istedim olmadı y
uzman47
Üye
Ilk defa ozel bir romda cihaz sapitmadan acik kalma suresi rekorunu kiriyorum..
v6 hyper tool ayarlar apk buna benzer bir çok programı aldım v5 e gömdüm hata verdi bildirim paneli v6 gibi renkli olsun istedim internet paylaşımı simgesi olsun v5 de istedim olmadı y
şuan v5 yükledim ekran resmi veremiyorum bildirim paneli diye biliyorum belkide değildir hani bir program indiriyorsun resimdeki yerler yeşildi onu diyorum
şuan v5 yükledim ekran resmi veremiyorum bildirim paneli diye biliyorum belkide değildir hani bir program indiriyorsun resimdeki yerler yeşildi onu diyorum
arkadaşım bir yerde yanlış bişey yapmışsın yoksa hiçbir sorun olmazdı sen şimdi mega wife yap yeniden romu kur sorunsuz yüklenecektir aroma ile kurulum yapacaksın