Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

afocen

Üye
Selam arkadaşlar bu rom u v1 den beri defalarca kurdum ancak her seferinde bi problem yaşadım şu anda da v6 yı kurdum pin kodu girişinde sorun yaşıyorum defalarca rom kurmuşluğum var port romlarda böyle pin kodu kısmında problem olabiliyor varmı bi bilgisi olan pin giriş ekranı kapanmıyor bir türlü

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
ikiside bir birinden güzel romlar arkadaşlar mega ya bir ay önce bazı fotoğraflar yükledim yani kaybolmasın silinmesin diye garanti altına aldım sandım bu gün mega dan tekrar indirdim dosyalar boş içinde hiçbir foto yoktu ne haltetti fotoları neden böyle oldu bende ömür boyu durur zannediyordum
geçmiş olsun,bende megacıyım biliyorsun zaten ama,bende hiç böyle sorun olmadı bugüne kadar

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Selam arkadaşlar bu rom u v1 den beri defalarca kurdum ancak her seferinde bi problem yaşadım şu anda da v6 yı kurdum pin kodu girişinde sorun yaşıyorum defalarca rom kurmuşluğum var port romlarda böyle pin kodu kısmında problem olabiliyor varmı bi bilgisi olan pin giriş ekranı kapanmıyor bir türlü

ben şahsen pin kullanmıyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirir ama s3 için en sorunsuz rom hyper

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bir kaç tane 9 mb 35 mb ve 139 mb lık fotoğraflar yükledim dosya içinde indirme mb ları doğru ama içi boş

afocen

Üye
tamam ya bi kaç defa uçak moduna girdim çıktım düzeldi iki 3 kapatıp açmada sıkıntı kalmadı gayet stabil bi rom zram açık olması iyi bişeymi çoğu rom da zram kasıntı yapıyo bunda öyle bişey görmedim ama bişey dikkatimi çekti geliştirici seçeneklerindeki animasyon sürelerini düşürünce romla alakalı olmayan uygulamalarla ilgili animasyon sürelerininde kısaldığını fark ettim messenger falan beğen tuşuna uzun basınca ne ara büyüyo patlıyo anlaşılmıyor [emoji23][emoji23][emoji23] geri kalan özellikler iyi çeviricideki silme tuşu yerine hide yazıyo o değişmiyormu kafam karışıyo silme düğmesi arıyorum ekranda :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

afocen

Üye
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
gelistirici animasyonları 1 veya 1.5 olarak kullanın diye tiyo vermiş

• Beğen
Tepkiler: afocen

afocen

Üye
hangi resimler???
ya paylaştığım ekran görüntüsü pc de kocaman gözüküo da [emoji23][emoji23] iniyom iniyom aşağıya bitmiyo resim mobilde belli olmuyo sayfayı işgal etti resmen

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
BAZI ÖNERİLER

1.Daha iyi bir seyir sistemine sahip , yazı tipi olarak " Samsung Sans " kullanın
2. Optimize ram
ram kullanımını optimize etmek Greenify & Auto- Başlat kullanın .
3. Lookscreen
Büyük widget bakmak ekran saati bırakın
5. Snapchat sorunu oturum açmak için
Tamamen xposed çerçeve rom o tam olarak kaldırdıktan sonra zaten & yüklü bir kısmı ile birlikte geliyor neden yüklemeniz gerekir size Snapchat düzeltmek için. Yani hiçbir sorun ile giriş yapacak . Bunu kullanmak eğer günlüğüne sonra tekrar xposed çerçeve yükleyebilirsiniz içinde .
6. Animasyonlar
Daha iyi bir deneyim için animasyonlar 1x ölçek veya 1.5x bırakın

• Beğen

afocen

Üye
eyvallah Mustafa valla nişanlım telefonuma el koydu Note 4 e ne güzel n5 port kullanıyodum onda s3 e geri döndüm birne ne göreyim ne yeni sürüm rom kalmış ne stabil bişe var buda olmasa iş görmücekti valla bu telefon tamam anladım tüm mevzuyu şimdi slimkat la omni kullanıyodum onlarda sarmadı artık cm13 stable yayımlansada kullansak :)

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35

hiu482

Üye
eyvallah Mustafa valla nişanlım telefonuma el koydu Note 4 e ne güzel n5 port kullanıyodum onda s3 e geri döndüm birne ne göreyim ne yeni sürüm rom kalmış ne stabil bişe var buda olmasa iş görmücekti valla bu telefon tamam anladım tüm mevzuyu şimdi slimkat la omni kullanıyodum onlarda sarmadı artık cm13 stable yayımlansada kullansak :)

Temasek cm13 baya stabil. Yaklaşık 90 uygulama var. Ne kasma ne donma oluyor. Mobil veriyi veya wifiyi açınca 5 6 sn yavaşlıyor sonra tekrar geri hızlanıyor. İsterseniz ss felan da atabilirim.

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

ben şahsen cm sevmiyorum çok yapmacık geliyor bana... ama stabil tabi

hiu482

Üye
ben şahsen cm sevmiyorum çok yapmacık geliyor bana... ama stabil tabi
Xperia port uygulamarini kurunca tadından yenmiyor. Tema desteği vs muazzam.

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Son düzenleme:

afocen

Üye
valla ben şimdiye kadar slimkat ve omni kullandım hep omni hele çok iyi. cm de banamı öyle geldi hep bi hatası oluyo gibi sanki herneyse ben askere giderken cm 13 başladı 6 7 ay olcak daha stable yok bu gidişle de gelmicek herhalde. varmı bilmiyorum gerçi ama varmıki acaba bilgisi olan varmı ?? ana sitede yok tavsiye edebileceğiniz varsa deneyecem

• Beğen

lokomasti

Üye
CM romlarda ses kalitesi bir tek bende mi kötü? Video kaydında hiçbir şey anlaşılmıyor, sesler patlak ve metalik gibi çıkıyor. Konuşmalarda da kendimi karşı tarafa duyurana kadar kırk takla atıyorum. Samsung tabanlı romlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Farklı birkaç kernel yükleyip denedim ama çözüm olmadı.

• Beğen

afocen

Üye
valla bende öyle bi sorun olmadı mic giriş ayarlarını yapmayı veya şebeke için bi etkisi varmı tam emin deilim ama çeşitli 2 deki westwood yazan modları cubic falan deneseydin bi keşke mesela bu rom dan da görüşme yaptığımda sesim yankı yapıyor dediler

afocen

Üye
bu hyper v6 da home tuşuna uzun basıyon hani o pencere yavaş açılıyo varmı bi çözümü

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
  • Beğen